Binnaz Abla

valla bendede 2 falda bılmıstı ılk falında hıcbısey cıkmamıstı eve bılınmesı zor seylerdı verdıgı harfler falan tutmustu...
ayyy yarın actgnda yakalasak mı ya( rezzan hep aklımda kaldı ama tövbemıde bozmak ıstemyrum of of ımtıhan dunyası

ben onu kovalıycam ama senı yoldan cıkarmıyım sen bılırsın
ben yıne bekleyeyım ya ztn benım durumumda degısen bırsey yok yalnızım ıs gucde yok aynen devam yanı.s.s bana kısmet cıkaranlarada ınanmıyorum cunku cevremde hoşlandıgım kımsede yok rezzanın bakacagı faldada ilginç birşey olacagını sanmyrum ben

naz kahveyı suyla destekleyıp bakıyomus begenenı cok sen bılırsın:)
tolincan naber?
bu naz nerde kaça ve ne bakıyor?
bana önerebilceğin birileri var mı?
bir de ben ilkay gürü denedim, yorumlama tarzı hoşuma gitti, onun falları çıkıyo mu?

soru bombardımanına tuttum seni biraz

iyiyim gızzz senden naber:))
naz telvede 15 lıraydı sanırım fıyatı
onerebılecegım kımse yok ya zaten olanlara baktırmıssın
ılkayın falları bana cıkmamıstı ama cıkan cok var topıkte

iyiyim gızzz senden naber:))
naz telvede 15 lıraydı sanırım fıyatı
onerebılecegım kımse yok ya zaten olanlara baktırmıssın
ılkayın falları bana cıkmamıstı ama cıkan cok var topıkte
saol balım nazı deneyebilirim o zaman
bende işte gördüğün gibi fallara yeniden başladım

Rezzan benim hayatıma girecek kişinin arabasının rengini bile bilmişti zamanında sonradan çıkmamaya başladı falları
kendi gitti resmi kaldı elimde hesabı.. sen de kendi gitti arabasının rengi kaldı aklımda de Kyreniacan

Kizlar nazz ve selena bana bi konuda tamamen zit konustular dusundum kaldim oyle
Selenanın falı bana aynen çıktı canım hatta selena benim hakkımda da kimsenin bilmesine imkan olmayan bişey söyledi hem de falın en başında daha. Olumsuz bi faldı ama sonuna kdr doğruydu

Selenanın falı bana aynen çıktı canım hatta selena benim hakkımda da kimsenin bilmesine imkan olmayan bişey söyledi hem de falın en başında daha. Olumsuz bi faldı ama sonuna kdr doğruydu
Selenaya aylar oncr baktitmistim cikmadi bi daha deneyim dedim vu ikinciydi bilmis bisiler ama nazzda bilmis bi konuda farkli konusmuslar anlamadım gitti

Rezzan benim hayatıma girecek kişinin arabasının rengini bile bilmişti zamanında sonradan çıkmamaya başladı falları
hahah, benim de öyle nokta atışları ile bilidği şeyler vardı, şehir dışındasın diyodu, şehir dışına çıkıyodum, ağaçlık ormanlı bi yere gidiceksin felan hatta mangal yakıcağımızı bile bilmişti, okuldaderslerleilgili durumuda bilmişti, aşk dediklerinin bazıları tuttu bazıları tutmadı, 3 ay kadar önce attım, dediklerinden biri çıktı, diğerleri hala beklemede

Kizlar cikan fal haberi paylasayim dedim,istanbul falcilara yazmistimda..ama cafe falcisi bu..ocak basi gitmistim,ses kaydi almis sonra unutmustum fali..iki gun once dinledimde epey sasirdim..copy paste yapiyorum istanbulda falcilara yazdigimdan

Bakirkoy Laf cafedekilerin hepsine defalarca baktirdim,cikmiyor..Cigdemin bile falinin yarisi ciksa yarisi cikmaz..Cikanlarinda hicbiri merak etmeyeceginiz sacma sapan ayrintilardir.Yalniz gecende Lafa gelmeden bir yer var,hep onunden gecerdim.Beyaz melek ev yemekleriydi sanirim adi,orda bir bayana baktirdim,Ocak basi cunku ses kaydi almisim.Bir kac gun once dinledim ve baya baya cikmis fal..10 ocakta bakmis,10 gun icinde gorusme olacak dedigi kisiyle 17 ocakta gorusmusum.Cocugum oldugunu,eski esimle maddi alacagim olduugunu ama almamin zor oldugunu vs..Sonra isyeriyle ilgili durumlari ve daha bircok seyi birebir anlatmis.Tavsiye ederim,ama baska sey sormayin lutfen,telefonu falan yok cafenin.Sarisin gibi,bol makyajli,hos yuzlu,orta yasli bir bayandi.Degisik kartlari vardi,kahve ve kart ayni anda bakti

Evet kızlar meryem e fal attım yine aynı şeyleri söyledi haber gelecek falan filan emine de aynı ise yi söyledi iki kişi arasında kalacakmisim bunu da nesibe dahil 10 kişi söyledi.. zaman yaklaşmış bakalım..

başka beğendiğiniz falcı var mı bakırköyde? cafe46 nalana baktırdınız mı hiç?

MERHABA BEN TELLWEDEN DERİN2013 kadınlar kulübünü önceden takip etmiyordum. Dün bir arkadaşınız benle ilgili bazı olaylar olduğunu bildirdi. Bende bugün arkadaşınızın mesajı dolayısıyla merak edip bakma gereği duydum. Burada benim hakkımda aynı falı iki kişiye gönderdiğim söyleniyor. Dün baktığım Gizem hanım bu iddaa bulunmuş. Eğer ben kopyala yapıştır yapıp aynı falı gönderdiysem tellwedeki hesabımı kapatacağım. Ben hiç bir zaman kopyala yapıştır fal göndermedim göndermem de eğer Gizem hanım bu iddasını kanıtlarsa sevinirim. Yoksa aynı falı gönderdiğimi iddaa ettiği kişinin tellwe deki rumuzunu söylesin ben buraya iki fal yorumunu da atacağım. Sizde okuyun öyle karar verin. Bakılan kişiler de benzer durumlar olduğu zaman benzer sonuçlar çıkabilir. Bu nedenle iki üç cümle aynı olabilir ama bu üslup ve tarzdan dolayı oluyor.. İki cümle aynı diye bütün fal yorumu aynı deyip damga vurulması beni kırdı. Hiç bir zaman haksız bir kazanç elde etmedim. Beni haksız yere bu duruma düşürülmesi canımı sıktığı için buraya yeni üye olup mesaj yazma gereği duydum. Sevgilerle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…