- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Canım bakirkoylu oldugum icin bircok kisiye baktirdim.Nalana,laf cafede Halile,Andaca,Cigdeme bircok defa,Kevser vardi bir ara duygum cafede,Dejavuda Ediye,Neseye,Mandal cafede Adaya,Fıncanda Senaya bircok defa baktirdim.Nalan agiz yokluyor,iyi bir falci degil,gecmis ve anla ilgilide hicbir nokta atisi yoktu.Zaten burada da hakkinda olumsuz seyler yazildi sonradan,aratip bulabilirsin.Dejavu Edinin kahvesi cok iyiydi.Senay ilk fallarinda iyiydi,bildigi seyler oldu sonralari tanidimi nedir,artik bakamaz oldu ama genel anlamda kisa bakisini sevmiyorum ve o kisacik fal icinde pahali,35 falan.Laf cafede Halil iyi ama o da samimi olduktan sonra bana tutturamadi pek gelecegi,ama hisleri iyidir.Lafta bir tek ona gidilir.Mandal ada kisa bakar,iyi degil.Sonucta bakirkoyde bunca falcidan sonra gidebilecgim sadece dejavu edi ve bu bahsettigim bayan.başka beğendiğiniz falcı var mı bakırköyde? cafe46 nalana baktırdınız mı hiç?
O gizem hanım benim, öncelikle şunu söylemeliyim, ben size falınızı beğendiğimi doğru şeyler yazdığınızı zaten söylemiştim. Falımızın aynı olduğunu düşündüğümüz arkadaşımla fallrımızı karşılaştırdık, falımızda bi kopyala yapıştır durumu yok öncelikle bu konuyu yanlış anlamanızı istemem. Sadece, söylenen ifadeler aynı. Ayrıca, eğer adımı yazıp yazdığım mesajları aratırsanız, canım biz seninle aynı şeyleri mi yaşıyoruz bile demiştim o arkadaşıma, onun dışında, ben falımı rahatlıkla burada oaylaşabilirim, ama tabi ki de diğer arkadaşımın falını pylaşamam, o da isterse kendi falını paylaşır. Ben derin hanım bize aynı şeyleri yazmış dedim, kopyala yapıştır yapmış demedim asla. Hatta arkadaşa da, ilk olarak falımı ben söyledim. Screenshot alıp, konuya fotoğraf olarak yazabiliyorsam göndereyim.MERHABA BEN TELLWEDEN DERİN2013 kadınlar kulübünü önceden takip etmiyordum. Dün bir arkadaşınız benle ilgili bazı olaylar olduğunu bildirdi. Bende bugün arkadaşınızın mesajı dolayısıyla merak edip bakma gereği duydum. Burada benim hakkımda aynı falı iki kişiye gönderdiğim söyleniyor. Dün baktığım Gizem hanım bu iddaa bulunmuş. Eğer ben kopyala yapıştır yapıp aynı falı gönderdiysem tellwedeki hesabımı kapatacağım. Ben hiç bir zaman kopyala yapıştır fal göndermedim göndermem de eğer Gizem hanım bu iddasını kanıtlarsa sevinirim. Yoksa aynı falı gönderdiğimi iddaa ettiği kişinin tellwe deki rumuzunu söylesin ben buraya iki fal yorumunu da atacağım. Sizde okuyun öyle karar verin. Bakılan kişiler de benzer durumlar olduğu zaman benzer sonuçlar çıkabilir. Bu nedenle iki üç cümle aynı olabilir ama bu üslup ve tarzdan dolayı oluyor.. İki cümle aynı diye bütün fal yorumu aynı deyip damga vurulması beni kırdı. Hiç bir zaman haksız bir kazanç elde etmedim. Beni haksız yere bu duruma düşürülmesi canımı sıktığı için buraya yeni üye olup mesaj yazma gereği duydum. Sevgilerle....
marple bence sende alıntını sıl canımBu paylasim cok yanlis cok ayip
Kuzum sen demedinki zaten sadece senin yorumunu o şekilde algılayanlar oldu ve o şekilde yazıldı ama senin bi suçun yokİnanamıyorum hala, derdime nerelerde derman aramışım ki sorumda çok çok özel şeylerden de basetmiştim, içimi dökmüştüm bildiğiniz. Keşke yapmasaymışım.
Canim brnim hic uzme kendini kaldirirlar o yorumu zaten seninle ozelden de konustuk bizzat ben biliyorum demedigini bu sekild3 daha cok insan kayberder sen guvenip ozelini aciyorsun sitede yayinlaniyor baska sekilde savunabilir kendini ayrica ortada bisi yok ayy cok sinirlendim
çok teşekkür ederim kızlariyi ki varsınız hepiniz şuan cidden ne diyceğimi bilemiyorum yani ne bekliyor anlamıyorum amaç ne hayır ben iftira attım mı diyim yani yapmadım öyle bişey ki falda yazılanlar aynıbacımmm sadeceee sen paylaşmıyosunn bizdee paylaşıyoruzz sinirlerimm bozulduu yaaa bunlarr en ufak şeydee bizi böylee uluu ortaa sereceklerrr demekkiii haklarııı yokk yaaa
Deep bu da geldi başımıza güleyim mi ağlayayım mı anlamadımKuzum sen demedinki zaten sadece senin yorumunu o şekilde algılayanlar oldu ve o şekilde yazıldı ama senin bi suçun yok
Madem buraya uye olmus once duzgun bir mesaj atarsin siteden yazdim lutfen bakarmisini dersin resmen kotu niyetsız sanıyomusunuzki bundan sonra sıze fal baktıran olucak cok beklersınız
bacımm yazmışş olsa bilee şu yapılannn saygısızlııkk resmennn şunlaraaa içimizi döküyozz bideee benimm evli ablamm bu falcılaraa nelerinii anlatmıştırrr diğerr ablamdaa bendeee annemdeee aile durumlarıımızz varr cokk sinirlendimm yaaKuzum sen demedinki zaten sadece senin yorumunu o şekilde algılayanlar oldu ve o şekilde yazıldı ama senin bi suçun yok
Üzülme kuzum sizin aynı dediğiniz yazıyı kopyala yapıştır yapmış diyen sen değildin o şekilde algılanmış ve senin bi suçun yokDeep bu da geldi başımıza güleyim mi ağlayayım mı anlamadım
Buraya yazılması elbette tasvip edilemez, hepimizin özeli adı üzerine özeldirbacımm yazmışş olsa bilee şu yapılannn saygısızlııkk resmennn şunlaraaa içimizi döküyozz bideee benimm evli ablamm bu falcılaraa nelerinii anlatmıştırrr diğerr ablamdaa bendeee annemdeee aile durumlarıımızz varr cokk sinirlendimm yaa
oncaa yıldırrr fal baktırıyoruzzz başımızaa bu gelmedii saygısızzz bi falcııı işteee özell hayatııı yaydıı resmennn bizimm başımızaadaa gelebilirdiii isimlerii bile silmemişşş yaaa elim ayağımm titriyorrrBuraya yazılması elbette tasvip edilemez, hepimizin özeli adı üzerine özeldir
çok teşekkür ederim kızlariyi ki varsınız hepiniz şuan cidden ne diyceğimi bilemiyorum yani ne bekliyor anlamıyorum amaç ne hayır ben iftira attım mı diyim yani yapmadım öyle bişey ki falda yazılanlar aynı
Merhaba arkadaşlar bende bu siteye çok fal baktırdım.
Arzubacı : Pahalıya bakıyor dedikleri çıkmadı. Beğenmedim.
Adalar : Eh işte genel yorumlar yaptı.
Women : Nokta atışları yok. Sıradan.
Raset : Genel gelecek için söyledikleri tutmadı.
Eyifer : Geçmişi iyi biliyor. Fena sayılmaz.
Falcıkatina : şuanki durumu iyi analiz ediyor. Söyledikleri daha çıkmadı.
Mercury : çok pahalıya bakıyor. çok popüler ama söyledikleri çıkmadı. Beğenmedim.
Hurmuzhanım : Biraz genelde olsa beğendim.
Clivia : Bakalı uzun zaman oldu söyledikleri çıktı. Beğendim. Nokta atışları var.
Suadela : Yıldıznamede iyi. Beğendim.
Merhaba arkadaşlar bende bu siteye çok fal baktırdım. Adalara sıradan şeyler söylüyor beğenmedim. Medyum emel çok önceden baktırdım bazı söyledikleri tuttu ama çok önemli bir nokta atışı yoktu. mercury çok cana yakın konuşuyor çok pahalı o yüzden bekletti yüksek oluyor ama söylediklerine çok şaşırmadım. Orta halde bir fal yorumuydu. meydum selena söyledikleri anlattıkları bana çok uymadı. FLCI hiç baktırmayın derim. Anlamsız bir fal yorumu yaptı. Venceremos güzel uzun nokta atışı olan bir fal yorumladı. Gelecekle ilgili söyledikleri bakalım çıkacak mı. cliviaxx çok önceden baktırdım bazı söyledikleri çıktı. Derin2013 şuan ki durumu güzel analiz ediyor. Hisleri kuvvetli bazı durumları bilmesi garip, gelecekle ilgili bazı söyledikleri şimdilik tuttu memnun kaldım. lokmanhekim sıradan bir yorum söylediklerime göre cevap vermiş pek beğenmedim. Benim tecrübelerime göre Derin, venceremas, clivia yorumlarını beğendim. Çok popüler falcılar bazen hayal kırıklığı yaşatıyor. Benim fikrim böyle arkadaşlar fala inanmayın, falsızda kalmayın. iyi akşamlar.....
ben şuan yasadıgımı şoku omru bıllah atlatamam heralde.s.s.skuzumm sakın ol sen terbıyesızzlerrr gercekten tıksındım oda degıl bu sızın burdakı nıckınızı nerden bılıyorr ? daa bunu boylee paylasıyor ulu ortaa ısımlerı yazıyorrr allahım yaaa gercektenn tıksındım bu fal ısınden bunlar gercekten bızeee bı ısarett basımızı daha fazla yakmayalım dıyee sende kendını uzmeee oylee herkesede atma bır daha nolurr..derın hanım bu davranısınızdan sonra sızın yorumunuzu begenen ınsanları kaybettınız ıstersen nostradamus ol bundan sonra hayatta baktırmam guvenını kaybettınız ınsanların yazıkk ..
Hayır üstelik kızın bi suçu günahı yok. Copy past olduğunu da onlar söylemedi, başka arkadaşlar anlamış hadi tamam yanlış anlama var copy past değilmiş gerçekten de ama özel hayat bu ve üstelik isimlerle. Bu olamaz, olmamalı da hergün bi şok valla gerildim iyiceoncaa yıldırrr fal baktırıyoruzzz başımızaa bu gelmedii saygısızzz bi falcııı işteee özell hayatııı yaydıı resmennn bizimm başımızaadaa gelebilirdiii isimlerii bile silmemişşş yaaa elim ayağımm titriyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?