Binnaz Abla

başka beğendiğiniz falcı var mı bakırköyde? cafe46 nalana baktırdınız mı hiç?
Canım bakirkoylu oldugum icin bircok kisiye baktirdim.Nalana,laf cafede Halile,Andaca,Cigdeme bircok defa,Kevser vardi bir ara duygum cafede,Dejavuda Ediye,Neseye,Mandal cafede Adaya,Fıncanda Senaya bircok defa baktirdim.Nalan agiz yokluyor,iyi bir falci degil,gecmis ve anla ilgilide hicbir nokta atisi yoktu.Zaten burada da hakkinda olumsuz seyler yazildi sonradan,aratip bulabilirsin.Dejavu Edinin kahvesi cok iyiydi.Senay ilk fallarinda iyiydi,bildigi seyler oldu sonralari tanidimi nedir,artik bakamaz oldu ama genel anlamda kisa bakisini sevmiyorum ve o kisacik fal icinde pahali,35 falan.Laf cafede Halil iyi ama o da samimi olduktan sonra bana tutturamadi pek gelecegi,ama hisleri iyidir.Lafta bir tek ona gidilir.Mandal ada kisa bakar,iyi degil.Sonucta bakirkoyde bunca falcidan sonra gidebilecgim sadece dejavu edi ve bu bahsettigim bayan.

O gizem hanım benim, öncelikle şunu söylemeliyim, ben size falınızı beğendiğimi doğru şeyler yazdığınızı zaten söylemiştim. Falımızın aynı olduğunu düşündüğümüz arkadaşımla fallrımızı karşılaştırdık, falımızda bi kopyala yapıştır durumu yok öncelikle bu konuyu yanlış anlamanızı istemem. Sadece, söylenen ifadeler aynı. Ayrıca, eğer adımı yazıp yazdığım mesajları aratırsanız, canım biz seninle aynı şeyleri mi yaşıyoruz bile demiştim o arkadaşıma, onun dışında, ben falımı rahatlıkla burada oaylaşabilirim, ama tabi ki de diğer arkadaşımın falını pylaşamam, o da isterse kendi falını paylaşır. Ben derin hanım bize aynı şeyleri yazmış dedim, kopyala yapıştır yapmış demedim asla. Hatta arkadaşa da, ilk olarak falımı ben söyledim. Screenshot alıp, konuya fotoğraf olarak yazabiliyorsam göndereyim.

İnanamıyorum hala, derdime nerelerde derman aramışım ki sorumda çok çok özel şeylerden de basetmiştim, içimi dökmüştüm bildiğiniz. Keşke yapmasaymışım.
Kuzum sen demedinki zaten sadece senin yorumunu o şekilde algılayanlar oldu ve o şekilde yazıldı ama senin bi suçun yok

bacımmm sadeceee sen paylaşmıyosunn bizdee paylaşıyoruzz sinirlerimm bozulduu yaaa bunlarr en ufak şeydee bizi böylee uluu ortaa sereceklerrr demekkiii haklarııı yokk yaaa
çok teşekkür ederim kızlariyi ki varsınız hepiniz şuan cidden ne diyceğimi bilemiyorum yani ne bekliyor anlamıyorum amaç ne hayır ben iftira attım mı diyim yani yapmadım öyle bişey ki falda yazılanlar aynı

Sayın Falcı
Bugün ne yaşadığınız açıkçası beni ve burada diğer üyeleri de pek ilgilendirmiyor. Burada yazılanlardan dolayı bir rahatsızlık duyduysanız sitenin iletişim numarası var ve bana ulaşır durumu izah eder gerekli müdahaleyi yapmamızı istersiniz. Müşterinizin özelini buraya döktüğünüz an sizin bittiğiniz andır.

Kuzum sen demedinki zaten sadece senin yorumunu o şekilde algılayanlar oldu ve o şekilde yazıldı ama senin bi suçun yok
bacımm yazmışş olsa bilee şu yapılannn saygısızlııkk resmennn şunlaraaa içimizi döküyozz bideee benimm evli ablamm bu falcılaraa nelerinii anlatmıştırrr diğerr ablamdaa bendeee annemdeee aile durumlarıımızz varr cokk sinirlendimm yaa

Deep bu da geldi başımıza güleyim mi ağlayayım mı anlamadım
Üzülme kuzum sizin aynı dediğiniz yazıyı kopyala yapıştır yapmış diyen sen değildin o şekilde algılanmış ve senin bi suçun yok offf valla daraldım artık yaa

ben şuan olanlara ınanamıyorum ıkı fal eksık alacaksın dye derın2013 sen buraya gelıp nasıl bızlerı ıfşa edebılırsın bu ne terbıyesızlık ya..ayrıca utanmadan haklıymış gıbı de yazmışssın !! arkdslarımla falları karsılastırdık aynı kelımelerle aynı seylerı yazmışssın hala nasıl kendını savunabılıyorsun aynı durumdydnz yazdım dyebılırsın hoş 4 farklı kısının karakerı aynı cumlelerı yazacagın kadr da aynı olamaz ama !!!! sen iyi takip ediyormuşsun buraları aferım ya yazık sana verdgm paraya haram olsun !!

Buraya yazılması elbette tasvip edilemez, hepimizin özeli adı üzerine özeldir

Buraya yazılması elbette tasvip edilemez, hepimizin özeli adı üzerine özeldir
oncaa yıldırrr fal baktırıyoruzzz başımızaa bu gelmedii saygısızzz bi falcııı işteee özell hayatııı yaydıı resmennn bizimm başımızaadaa gelebilirdiii isimlerii bile silmemişşş yaaa elim ayağımm titriyorrr

kuzumm sakın ol sen terbıyesızzlerrr gercekten tıksındım oda degıl bu sızın burdakı nıckınızı nerden bılıyorr ? daa bunu boylee paylasıyor ulu ortaa ısımlerı yazıyorrr allahım yaaa gercektenn tıksındım bu fal ısınden bunlar gercekten bızeee bı ısarett basımızı daha fazla yakmayalım dıyee sende kendını uzmeee oylee herkesede atma bır daha nolurr..derın hanım bu davranısınızdan sonra sızın yorumunuzu begenen ınsanları kaybettınız ıstersen nostradamus ol bundan sonra hayatta baktırmam guvenını kaybettınız ınsanların yazıkk ..

Ben sizden daha da terbiyesizleşeyim ;

bakın eski üyeliğiniz.... (hala aktif kullandığınız)

Özel öyle dökülmez böyle dökülür. Rakiplerini belkide arakdaşlarını kötüle) sonra bugün neler yaşadım diye sana güvenip özelini paylaşanın her şeyini dök !

Bizimle değilsin ....

vallahı hala elım ayagım tıtrıyor utanmadan da buralara gelmessın ben senın kışılıgıne mı hakaret ettim
ben şuan yasadıgımı şoku omru bıllah atlatamam heralde.s.s.s LoveMeKyrenia arkdsm kımlerle konuştu bılemem ama ben dun bunu sadece bır kısıyle konuştum

Hayır üstelik kızın bi suçu günahı yok. Copy past olduğunu da onlar söylemedi, başka arkadaşlar anlamış hadi tamam yanlış anlama var copy past değilmiş gerçekten de ama özel hayat bu ve üstelik isimlerle. Bu olamaz, olmamalı da hergün bi şok valla gerildim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…