nasıl teşekkür edicem bilemiyorum, hızır gibi yetişmek bu olsa gerekBen sizden daha da terbiyesizleşeyim ;
bakın eski üyeliğiniz....
Özel öyle dökülmez böyle dökülür. Rakiplerini belkide arakdaşlarını kötüle) sonra bugün neler yaşadım diye sana güvenip özelini paylaşanın her şeyini dök !
Bizimle değilsin ....
yaaa bennn dünn aynıı şeylerimiii yaşadınızkiii yazcaktımmm gitmemişş uyumuşummm yapılmayann şeyy sankiii yazılıı fal iştee kopya fall süreklii olann şeyy yazabilirdiii bu yaptığıı terbiyesizlikkk bacımmHayır üstelik kızın bi suçu günahı yok. Copy past olduğunu da onlar söylemedi, başka arkadaşlar anlamış hadi tamam yanlış anlama var copy past değilmiş gerçekten de ama özel hayat bu ve üstelik isimlerle. Bu olamaz, olmamalı da hergün bi şok valla gerildim iyice
canım copy paste olarak değil ama aynı ifadeler aynı sözler aynı masalı farklı bi yorumda dinlemek gibiydi fallarHayır üstelik kızın bi suçu günahı yok. Copy past olduğunu da onlar söylemedi, başka arkadaşlar anlamış hadi tamam yanlış anlama var copy past değilmiş gerçekten de ama özel hayat bu ve üstelik isimlerle. Bu olamaz, olmamalı da hergün bi şok valla gerildim iyice
Ben sizden daha da terbiyesizleşeyim ;
bakın eski üyeliğiniz.... (hala aktif kullandığınız)
Özel öyle dökülmez böyle dökülür. Rakiplerini belkide arakdaşlarını kötüle) sonra bugün neler yaşadım diye sana güvenip özelini paylaşanın her şeyini dök !
Bizimle değilsin ....
Son gunlerde yasananlar pes dedirtecek seklinde arkadaslar bu nedir ya iftira atanmi istersin ozelimizi ortaya dokenlermi ve hic ummadigimiz kisilerdenoncaa yıldırrr fal baktırıyoruzzz başımızaa bu gelmedii saygısızzz bi falcııı işteee özell hayatııı yaydıı resmennn bizimm başımızaadaa gelebilirdiii isimlerii bile silmemişşş yaaa elim ayağımm titriyorrr
yazabilirrr bacımmdaaa benceee yaniii falmıı gönderilirrr böyleee alenenn yaaaYa gerçekten falcının ne işi var topikte git duvarında açıklamanı yap
Valla heee. Olaylar bitmiyo buraya stres atmaya giriyoruz artık bi ton daha gerilip çıkıyoruzTüm falcilarin yolu KK binnaz abla topicinden gecer
vallahı hala elım ayagım tıtrıyor utanmadan da buralara gelmessın ben senın kışılıgıne mı hakaret ettim
ben şuan yasadıgımı şoku omru bıllah atlatamam heralde.s.s.sLoveMeKyrenia arkdsm kımlerle konuştu bılemem ama ben dun bunu sadece bır kısıyle konuştum
ya hayatım o kadın masum falan degıl baktık fallarımıza bır ınsan aynı kelımelerı kaç farklı sekılde kullanabılır onu yapmış resmen ustelık senle durumlarımız cok farklı karakterler cok farklı aynı kelımelerı dönderıp durmuş!!! bu 1. ıkıncısıde nasıl bırterbyszlıkkı bu kendı mı savuncam dye ısımlerın ustunu karalamadan burda bunu ılan edıyor TELLWE YONETIMIDE BU DURUMDA HAK IHLALI YAPMIŞ OLUYOR CUNKU AYNI ZAMANDA SITESINI DE YAKTI BU KADIN !!! DEGMEZMIŞ YA BIRDE 30 35 50 TL LERE BAKIYOR ZAVALLI KIM BILIR BU SITEDE KIMLERIN DOSTUYDU OGRENDI OGRENDI YAZDIcanım copy paste olarak değil ama aynı ifadeler aynı sözler aynı masalı farklı bi yorumda dinlemek gibiydi fallar
S sunshine91 ve ben özelden derin hanımın baktığı falları birbirimize attık ve ikimizde de aynı ifadeler vardı biraz sinirlendim biraz şaşırdım ve foruma kızlar derin bana ve anistona aynı falı atmış yazdım sonra bugün siteye girdim ve derin hanımın adımı vererek yazdıklarını gördüm cevap veriyim demeye kalmadan falımı da yazdı sonra film koptuBakın 10-15 sayfa önce bir falcı yazdı dedi ki benim hakkımda haksız eleştiri var buna cevap vermek istiyorum. Lütfen üyeliğimi yanlış anlamayın dedi. Şu anda üyemiz konusunda cevabını yazdı bitti gitti.
Bu akşam yaşanan nedir ?
Ah canım ya şu başımıza gelene bak bir de o kdr derdimizin sorunumuzun arasındaya hayatım o kadın masum falan degıl baktık fallarımıza bır ınsan aynı kelımelerı kaç farklı sekılde kullanabılır onu yapmış resmen ustelık senle durumlarımız cok farklı karakterler cok farklı aynı kelımelerı dönderıp durmuş!!! bu 1. ıkıncısıde nasıl bırterbyszlıkkı bu kendı mı savuncam dye ısımlerın ustunu karalamadan burda bunu ılan edıyor TELLWE YONETIMIDE BU DURUMDA HAK IHLALI YAPMIŞ OLUYOR CUNKU AYNI ZAMANDA SITESINI DE YAKTI BU KADIN !!! DEGMEZMIŞ YA BIRDE 30 35 50 TL LERE BAKIYOR ZAVALLI KIM BILIR BU SITEDE KIMLERIN DOSTUYDU OGRENDI OGRENDI YAZDI
hayır canım farklı ama bu kadın anlamış oldukkı burda bazı ısımlerle kı emınım bır ıkı ısımde degıl bırçok nıckle ARKDAŞIMIZDIR!!!! allahtan benım ozelde konuştugum cok az ınsan var da durumu bılmıyor ve yalan söyluyor aynı kelımelerı donderıp durmuş aynı tamlamamalar olayı bagladıgı sekıl aynı hersey aynı ıste heralde bızde aynı cumleyı almış bende aynen kullanmış demıyoruz bırıne ben de demış oburunde de yı kaldırmış kendınce bıseyler yapmış!kuzum sızın orda adınızı falan gorebılıyorr okey ama burdakı nıckınızı ve kım oldugunuzu nerden bılebılır benım ona aklım takıldı telwedekı nıckınde aynımı ?? allahım yaa o sıteyee hıc guvenmıyorummm hıcccc bu olanlar gercekten hepımızee derss olsun ...
Vallahi bence bu bi mesajVallahi hepimize kapak olsun bu olayiyice midem bulandı şu fal işinden
Anketten de çıkartılmıştır. Kendine oy vermiş uyanık !
ya valla supersınız ellerınıze saglık kım bılır kaç nıckle kendıne oy verdıAnketten de çıkartılmıştır. Kendine oy vermiş uyanık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?