Binnaz Abla

rumiyi bende beğendim arkidişler güzel yorumlamıştı kısa ama netti :)

bu tellwe deki falcılar birbirlerinin sayfalarına mrb diyorlar, bol kazançlı günler diliyorlar... sanırım tanıyorlar birbirlerini. mahalle arkadaşları gibiler.

Tellwede Esince ye baktırıp söylediklerini yaşayan varmı?Birde Şevval Erdal ın yorumları çok iyi dünde burda bahsediliyordu.Başka deneyenler oldumu bu arada?Esince bence çok çok iyi çook özenli .Kesinlikle tavsiye ederim.

ben şevval hanımı tarotta denedim çok kısa ve genel bir faldı memnun kalmadım açıkca ve 3 saate falı 13 saat sonrada sorunun cevabını gönderdi detaylı titiz bir fal değildi baştan savma tamamen sanki zoraki bir faldı cümleleri çok kısa tutmuştu

Hı anladım canım baktırmayı düşünmüştüm ama öyle madem gerek yok o zaman.Serrayı denerim bende kaç zamandır aklımda.

Ben Sevval Hanimin kahvesini begendim, 1 aylik bir zaman vermis, cikarsa yazarim.

Katinasini merak ediyordum, tarot boyle diyince simdi bilemedim.

ilkay beni azarlamıştı daha önce de anlattım. ve berbat derecede olumsuz konuşmuştu. neyseki tutmadı.

lakin bu yorumlama işine ben de cevap vereyim.

karşınızdaki kişiyi tanıtın vs diyor ya.

adım bu, işim bu. adamın adı bu, işi bu. biraz uçarı bi tip
yazmıştım falı gonderirken...

direkt fala başlamıs
ben sana bakayım... hımmm ucarı biri demişsin. bu iş olmaz.
o kişiyle olmaz ben sana diyeyim. hiç uğraşma bekleme bunu diye bi yorumla başlamış..

ben adamın karakterini yorumla, ya da bana layık mı demiyorum ki.
ben ne olur ne biter diyorum.

çok fazla detay verdiğin zaman, faldan çok kendi yorumlarını söylüyorlarmış gibi geliyor bana. Tabi özel durumlar olabilir detay vermesi gereken durumlar olabilir... onlara bişey demiyorum. Ama çok ayrıntısına kadar yazmaya gerek yok bence. Gerçekten iyi bir falcı ise detay vermeden de bilir zaten diye düşünüyorum

o kadina bir kez fal baktirdim icim bunaldi berbatti hayata karsi cok negatif biri bence hic sevmiyorum onu

Serreya ne baktirdin sen bitanem ben tarot baktirdim oyle sok olmadim valla normal bildi herseyi ama bakalim nasil olucakk oyle zamanda vermedi diger falimda iade oldu binnaz abladan onericegin kimse varmi kahve falindan ??

kahve baktirmistim canim soka girmistim kardesimde bende onada herseyi bildi kimsenin bilmediklerini de yani dusun

Hı anladım canım baktırmayı düşünmüştüm ama öyle madem gerek yok o zaman.Serrayı denerim bende kaç zamandır aklımda.

ya yazik vallahi 15 liraya bes satir birsey geliyor telwedekiler falci degilmi uzun uzun bakiyorlar..bence binnaz abla iyice kazik olmaya basladi.katina 22.50 arkadaslar bence cok fazla..hepimiz sikayet mesaji yazalim biraz dusursunler

Beende ne var ne yok yazdim adamla ilgili. Cok olumsuzdu .moralim bozuldu. Cikan var mi ki aramizda

o kadina bir kez fal baktirdim icim bunaldi berbatti hayata karsi cok negatif biri bence hic sevmiyorum onu

ilkaydan bahsediyorsun değil mi? zorla fal baktırılıyormuş gibi. hele falın sonunu duyacaktın, hızlıca bitirmek için öyle bir yuvarlamış ki cümleleri anlaşılmadı bile

ilkaydan bahsediyorsun değil mi? zorla fal baktırılıyormuş gibi. hele falın sonunu duyacaktın, hızlıca bitirmek için öyle bir yuvarlamış ki cümleleri anlaşılmadı bile

en sevmedigim falcilarda en tepede oturuyor 1 numara!

esinceye baktım, yorum yapanların çoğuna puanlamayı unutma, puanlamayı unutma deyip durmuş.

en sevmedigim falcilarda en tepede oturuyor 1 numara!

şu telvedeki 5 tl, 3tl falları görünce binnaz abla bana da çok pahalı gelmeye başladı. orda 1 numara bir falcıda yok sanırım. var mı acaba? telvedeki medyum emel'e baktırdın mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…