- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Kesinlikle bitanemVallahi bence bu bi mesaj
yaahayır canım farklı ama bu kadın anlamış oldukkı burda bazı ısımlerle kı emınım bır ıkı ısımde degıl bırçok nıckle ARKDAŞIMIZDIR!!!! allahtan benım ozelde konuştugum cok az ınsan var da durumu bılmıyor ve yalan söyluyor aynı kelımelerı donderıp durmuş aynı tamlamamalar olayı bagladıgı sekıl aynı hersey aynı ıste heralde bızde aynı cumleyı almış bende aynen kullanmış demıyoruz bırıne ben de demış oburunde de yı kaldırmış kendınce bıseyler yapmış!
Bak hiç öyle düşünmedim canım direk adımla nickimi eşleştirdi :SyaaLoveMeKyrenia seninn burdaaa acıkk bişi yazdığınııı görmedimmm hanii ben yazıyorumm kaynanammm diyeee öle soruu sorsamm salakk değill herkesss anlayabilirrr fal attımm falann desemm demekki bununn burdaa bi tanıdığıı varrr adınıı nerdenn bilcekkk saygısızzz
Evet kuzum aynen haklısınAngel of Love canım görüyosun dün gece konuştuk daha..haber nasılda tezden gitmiş...
oncaa zamann burdaa konusuyozzz benn seninnn durumunuu bilmemmm yazdıysann kaçırdımm mı acep benn yazıyorumm herkess bilirr niyee fall attığımıı burdann ama senii görmedimmBak hiç öyle düşünmedim canım direk adımla nickimi eşleştirdi :S
canım sen duruma senin tarafından güzel bir açıklama getirdin,boş ver canım,senin yazdıklarında iftra gibi bir şey yokçok teşekkür ederim kızlariyi ki varsınız hepiniz şuan cidden ne diyceğimi bilemiyorum yani ne bekliyor anlamıyorum amaç ne hayır ben iftira attım mı diyim yani yapmadım öyle bişey ki falda yazılanlar aynı
kımseye ıyı dememek gerekmış ya canım sen sevydun ama yanılmışızEvet kuzum aynen haklısın
Valla şu olaydan sonra bitmiştir benim için. Özeli deşifre etmek nedir?kımseye ıyı dememek gerekmış ya canım sen sevydun ama yanılmışız(((((
direk senin isminle gelmesi zaten yanlış,bu aslında kendisini buradakilerin eskisi gibi güvenerek fal baktırmayacaklarını ve bu güne kadar baktırdıklarınada nadim ettiğini bilmeli,isim açık ederek gelmesi çok ayıp.Deep bu da geldi başımıza güleyim mi ağlayayım mı anlamadım
Çok ayrıntılı olmasa da yazmıştım canım özelden arkadaşlara anlattım baya, baksana ya, hiç habersiz de olsa yine sevdiğim adam başıma ne işler açtı :) ne aşkmış arkadaş yaoncaa zamann burdaa konusuyozzz benn seninnn durumunuu bilmemmm yazdıysann kaçırdımm mı acep benn yazıyorumm herkess bilirr niyee fall attığımıı burdann ama senii görmedimm
vallahi şok oldum canım ya o falı, sevdiğim kişinin adını, karşılıklı sorunlarımızı, çat diye karşımda görğnce ne yapacağımı şaşrdımcanım sen duruma senin tarafından güzel bir açıklama getirdin,boş ver canım,senin yazdıklarında iftra gibi bir şey yok
Audrey çok haklı özellikle falı paylaşırken Aniston senin falın diye paylaştı.,senin olduğunu nerden biliyor? Senin nickini nerden biliyor bu falcı?? Sizin benziyor dediğiniz falları nasıl o fallar olduğunu anlayıp attı??hayır canım farklı ama bu kadın anlamış oldukkı burda bazı ısımlerle kı emınım bır ıkı ısımde degıl bırçok nıckle ARKDAŞIMIZDIR!!!! allahtan benım ozelde konuştugum cok az ınsan var da durumu bılmıyor ve yalan söyluyor aynı kelımelerı donderıp durmuş aynı tamlamamalar olayı bagladıgı sekıl aynı hersey aynı ıste heralde bızde aynı cumleyı almış bende aynen kullanmış demıyoruz bırıne ben de demış oburunde de yı kaldırmış kendınce bıseyler yapmış!
ya arkdslar ben topıce gec gelldım benım falı da mı atmış ben sadeceAudrey çok haklı özellikle falı paylaşırken Aniston senin falın diye paylaştı.,senin olduğunu nerden biliyor? Senin nickini nerden biliyor bu falcı?? Sizin benziyor dediğiniz falları nasıl o fallar olduğunu anlayıp attı??
Hadi benim adım neyse de bari onun adını silseydi ya, bi kere daha okuyup üzülmeseydimdirek senin isminle gelmesi zaten yanlış,bu aslında kendisini buradakilerin eskisi gibi güvenerek fal baktırmayacaklarını ve bu güne kadar baktırdıklarınada nadim ettiğini bilmeli,isim açık ederek gelmesi çok ayıp.
Audrey çok haklı özellikle falı paylaşırken Aniston senin falın diye paylaştı.,senin olduğunu nerden biliyor? Senin nickini nerden biliyor bu falcı?? Sizin benziyor dediğiniz falları nasıl o fallar olduğunu anlayıp attı??
Yok canım benimki vardı sadeceya arkdslar ben topıce gec gelldım benım falı da mı atmış ben sadeceLoveMeKyrenia arkdsımınkını attgnı bılıyorum ama benım falımla onun falı aynı kelımelrden oluşuyordu... bılmıyorum ve ınanamıyorum olanlara benım topıcde taş çatlasa özelden knuştugum 4 5 kısıdr ya .s.s.s
Favorim ZeooooZEO yazıp 1890 a mesaj atar mısınız ?
ZEO sorun yaşadı .....
Audrey çok haklı özellikle falı paylaşırken Aniston senin falın diye paylaştı.,senin olduğunu nerden biliyor? Senin nickini nerden biliyor bu falcı?? Sizin benziyor dediğiniz falları nasıl o fallar olduğunu anlayıp attı??
ya arkdslar ben topıce gec gelldım benım falı da mı atmış ben sadeceLoveMeKyrenia arkdsımınkını attgnı bılıyorum ama benım falımla onun falı aynı kelımelrden oluşuyordu... bılmıyorum ve ınanamıyorum olanlara benım topıcde taş çatlasa özelden knuştugum 4 5 kısıdr ya .s.s.s
Anistonunda mı falı vardı yuh ya iki falı da paylaşmış ben benimkini görünce sinirden onunkini kaçırmışımbunun burda baska bır hesabı yoksa ne olıyımmmm ...
ben sana demın bunu sordum canımm senınde vardı onunda
kınızınde nıckını nerden bılıyor dıyee sordum sana ondan anıstonum ordakı tamam ama ozellıkle burdakı nıckınızı bılıp adınızı bılıp yazması.. bu kadarda olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?