Binnaz Abla

yaa LoveMeKyrenia seninn burdaaa acıkk bişi yazdığınııı görmedimmm hanii ben yazıyorumm kaynanammm diyeee öle soruu sorsamm salakk değill herkesss anlayabilirrr fal attımm falann desemm demekki bununn burdaa bi tanıdığıı varrr adınıı nerdenn bilcekkk saygısızzz

Bak hiç öyle düşünmedim canım direk adımla nickimi eşleştirdi :S

canım sen duruma senin tarafından güzel bir açıklama getirdin,boş ver canım,senin yazdıklarında iftra gibi bir şey yok

Deep bu da geldi başımıza güleyim mi ağlayayım mı anlamadım
direk senin isminle gelmesi zaten yanlış,bu aslında kendisini buradakilerin eskisi gibi güvenerek fal baktırmayacaklarını ve bu güne kadar baktırdıklarınada nadim ettiğini bilmeli,isim açık ederek gelmesi çok ayıp.

oncaa zamann burdaa konusuyozzz benn seninnn durumunuu bilmemmm yazdıysann kaçırdımm mı acep benn yazıyorumm herkess bilirr niyee fall attığımıı burdann ama senii görmedimm
Çok ayrıntılı olmasa da yazmıştım canım özelden arkadaşlara anlattım baya, baksana ya, hiç habersiz de olsa yine sevdiğim adam başıma ne işler açtı :) ne aşkmış arkadaş ya
canım sen duruma senin tarafından güzel bir açıklama getirdin,boş ver canım,senin yazdıklarında iftra gibi bir şey yok
vallahi şok oldum canım ya o falı, sevdiğim kişinin adını, karşılıklı sorunlarımızı, çat diye karşımda görğnce ne yapacağımı şaşrdım

Audrey çok haklı özellikle falı paylaşırken Aniston senin falın diye paylaştı.,senin olduğunu nerden biliyor? Senin nickini nerden biliyor bu falcı?? Sizin benziyor dediğiniz falları nasıl o fallar olduğunu anlayıp attı??

ya arkdslar ben topıce gec gelldım benım falı da mı atmış ben sadece LoveMeKyrenia arkdsımınkını attgnı bılıyorum ama benım falımla onun falı aynı kelımelrden oluşuyordu... bılmıyorum ve ınanamıyorum olanlara benım topıcde taş çatlasa özelden knuştugum 4 5 kısıdr ya .s.s.s

Hadi benim adım neyse de bari onun adını silseydi ya, bi kere daha okuyup üzülmeseydim

Basit bence icimizde köstebek var
Kimlerle konustugunuza dikkat edin

Yok canım benimki vardı sadece

bunun burda baska bır hesabı yoksa ne olıyımmmm ...

ben sana demın bunu sordum canımm senınde vardı onunda
kınızınde nıckını nerden bılıyor dıyee sordum sana ondan anıstonum ordakı tamam ama ozellıkle burdakı nıckınızı bılıp adınızı bılıp yazması.. bu kadarda olamaz

Anistonunda mı falı vardı yuh ya iki falı da paylaşmış ben benimkini görünce sinirden onunkini kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…