- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Tüm mesaj kutusunu kontrol etsin bence kime ne atıldı aslında hepimiz yapmalıyız. gerçek ismini kimlere yazmış, başka falda nicki çıkmış mı kopyalarken? içimizdeki pisliklerden kurtulamadık gitti. birde ne zaman bi olay olsa sonrasında türeyenler var. ne zaman olay bitse piyasada yok???canım bana da falini gondermisti isim yazmiyor sadece erkek arkadasinin ismi var
Kuzum bak direk gizem hanım kim diye sordu burda sende ben dedin.. Fallar aynı yorumunu gizemin yani senin yaptığını nerden biliyor?? O kadar açık ve netki?? Burda iyi niyetle konuştuğun ve ismini verdiğin birisi!! bu kadar net!! Taşları şimdi sen oturt yerine.. Dikkat etKızlar en çok korktuğum da sevdiğim adamın benim anne adına kdar bilgilerimiz var yaşadığımız çzel şeyler var elinde
yaa tam cıkıcammm olayy dedektiff şeyinee dönüyoo korkuyorummKuzum bak direk gizem hanım kim diye sordu burda sende ben dedin.. Fallar aynı yorumunu gizemin yani senin yaptığını nerden biliyor?? O kadar açık ve netki?? Burda iyi niyetle konuştuğun ve ismini verdiğin birisi!! bu kadar net!! Taşları şimdi sen oturt yerine.. Dikkat et
Aynen canım ama gizem kim demedi gizem hanım diye direk konuştu ben de ister istemez o gizem benim dedim çünkü haksız olduğumu düşünmüyordum ve söylenenin altında kalmak istemedim ama yani cidden yapması imkansız kişilerle konuştum bence hangi falları birbirine aynı attığını derin de çok iyi biliyor.Kuzum bak direk gizem hanım kim diye sordu burda sende ben dedin.. Fallar aynı yorumunu gizemin yani senin yaptığını nerden biliyor?? O kadar açık ve netki?? Burda iyi niyetle konuştuğun ve ismini verdiğin birisi!! bu kadar net!! Taşları şimdi sen oturt yerine.. Dikkat et
kızlar siz burada falları paylaşmadınız di mi? birbirinize özel msjla attınız sonra burada yorum yaptınız.. sonra bu falcı gelip direkt isimle hitap etti ?? doğru mu anladım.. o zaman iş size düşüyor, kimlere özelde gerçek adınızı verdiyseniz o kişilerden olabilir.Aynen canım ama gizem kim demedi gizem hanım diye direk konuştu ben de ister istemez o gizem benim dedim çünkü haksız olduğumu düşünmüyordum ve söylenenin altında kalmak istemedim ama yani cidden yapması imkansız kişilerle konuştum bence hangi falları birbirine aynı attığını derin de çok iyi biliyor.
Kesinlikle oradan çıkar. gerçek ismini kim biliyosa onları kesinlikle kontrol etmeli. anistonun adı yazmıyodu gördğüm kadarıyla ama özellikle senin onun adı vardı. bu nedir yaa?? kabus gibikızlar siz burada falları paylaşmadınız di mi? birbirinize özel msjla attınız sonra burada yorum yaptınız.. sonra bu falcı gelip direkt isimle hitap etti ?? doğru mu anladım.. o zaman iş size düşüyor, kimlere özelde gerçek adınızı verdiyseniz o kişilerden olabilir.
Canım derin dediğimz falcıda burdan birisi?? Anlamadnmı hala? Neyse ben bişey demiyorum. SustumAynen canım ama gizem kim demedi gizem hanım diye direk konuştu ben de ister istemez o gizem benim dedim çünkü haksız olduğumu düşünmüyordum ve söylenenin altında kalmak istemedim ama yani cidden yapması imkansız kişilerle konuştum bence hangi falları birbirine aynı attığını derin de çok iyi biliyor.
kızlar siz burada falları paylaşmadınız di mi? birbirinize özel msjla attınız sonra burada yorum yaptınız.. sonra bu falcı gelip direkt isimle hitap etti ?? doğru mu anladım.. o zaman iş size düşüyor, kimlere özelde gerçek adınızı verdiyseniz o kişilerden olabilir.
Canım onu ben de düşündüm ama ben derin olabilecek biriyle konuşmuş olabileceğimi düşünmüyorum yazayım sana bir bir özelden kiminle konuştuysam bi fikir alışverşi yapalım o zaman olmaz mıCanım derin dediğimz falcıda burdan birisi?? Anlamadnmı hala? Neyse ben bişey demiyorum. Sustum
Canım derin dediğimz falcıda burdan birisi?? Anlamadnmı hala? Neyse ben bişey demiyorum. Sustum
kızlar siz burada falları paylaşmadınız di mi? birbirinize özel msjla attınız sonra burada yorum yaptınız.. sonra bu falcı gelip direkt isimle hitap etti ?? doğru mu anladım.. o zaman iş size düşüyor, kimlere özelde gerçek adınızı verdiyseniz o kişilerden olabilir.
Canım derin dediğimz falcıda burdan birisi?? Anlamadnmı hala? Neyse ben bişey demiyorum. Sustum
ya ben senı yerım yerımmm heryerımızden vurgun yemışız:)))Hadi benim adım neyse de bari onun adını silseydi ya, bi kere daha okuyup üzülmeseydim
Canım onu ben de düşündüm ama ben derin olabilecek biriyle konuşmuş olabileceğimi düşünmüyorum yazayım sana bir bir özelden kiminle konuştuysam bi fikir alışverşi yapalım o zaman olmaz mı
Aynen de öyle off niye biz canım yaya ben senı yerım yerımmm heryerımızden vurgun yemışız:)))
kızlar ben varım gercı ıkınızlede ozel mesajlasmam yok ama beyın fırtınasına varım.kızlar en guvendıklerımızle bır tım oluşturuyoruz beyın fırtınası yapcaz katılmak ısteyenlermesj atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?