Binnaz Abla

canım bana da falini gondermisti isim yazmiyor sadece erkek arkadasinin ismi var
Tüm mesaj kutusunu kontrol etsin bence kime ne atıldı aslında hepimiz yapmalıyız. gerçek ismini kimlere yazmış, başka falda nicki çıkmış mı kopyalarken? içimizdeki pisliklerden kurtulamadık gitti. birde ne zaman bi olay olsa sonrasında türeyenler var. ne zaman olay bitse piyasada yok???

kızlarrr birbirimizee destekk olalımmm cok giremiyorumm benn ablamaa annemee yardımm ediyorumm okuyorumm ama hepp bugünküü olayy bizedee derss olduu saygısızzz insann bidee bunlaraaa güveniyoruzzz halaaa şaşkınımmm kendinizee iyi bakınn öpüyorummm tez eldenn kurtulalımm şunlardaann inşallahhh

Kızlar en çok korktuğum da sevdiğim adamın benim anne adına kdar bilgilerimiz var yaşadığımız çzel şeyler var elinde
Kuzum bak direk gizem hanım kim diye sordu burda sende ben dedin.. Fallar aynı yorumunu gizemin yani senin yaptığını nerden biliyor?? O kadar açık ve netki?? Burda iyi niyetle konuştuğun ve ismini verdiğin birisi!! bu kadar net!! Taşları şimdi sen oturt yerine.. Dikkat et

yaa tam cıkıcammm olayy dedektiff şeyinee dönüyoo korkuyorumm

Kızlar biri özet geçebilir mi noldu şimdi anladığım tek şey Derin hanım kızların falını buraya kopyalamış galiba. Kendisinin bu yaptığı özel hayatı deşifre oluyor. Kişisel görüşmelerin açıklanması oluyor. Ve bu kanunen suçtur kendisi bunu biliyor mu acaba? Öncelikle bunu ona söylemek istiyorum mutlaka okur diye düşünüyorum. İkincisi ben de sabah kızların falı aynıymış diye dert yanmıştır, mesajımı biliyorsunuz benlik bir durum var mı bilemedim sayfaları da okuyamadım, kızlar falınızın yazılmasına gerçekten üzüldüm kusura bakmayın bu kadının bu kadar çirkin bir şey yapacağını bilseydik özel mesajla uyarırdık birbirimizi. Onun dışında neler oldu bilmiyorum bazı mesajlar silinmiş galiba 10 sayfaya da bakamadım. Biri esaslı noktaları yazabilir mi

Bu arada çok anlamadığım için bilemedim yapacak bir şeyimiz varsa ben de yapayım, kontrol et filan demişsiniz birbirnize anlayamadım da

Aynen canım ama gizem kim demedi gizem hanım diye direk konuştu ben de ister istemez o gizem benim dedim çünkü haksız olduğumu düşünmüyordum ve söylenenin altında kalmak istemedim ama yani cidden yapması imkansız kişilerle konuştum bence hangi falları birbirine aynı attığını derin de çok iyi biliyor.

kızlar birbirinize fal gönderirken de veya falcılara gönderirken de:
- isimleri yazmayın
- doğum tarihleri dışında bence doğum yerlerini yazmayın (astroloji falı hariç ama bana sorarsanız adam gibi astroloji bakabilen yok o sitelerde)
- güvenmediğiniz falcıya özelinizi dökmeyin,
- bulunduğunuz ili yanlış işaretleyin..

kızlar siz burada falları paylaşmadınız di mi? birbirinize özel msjla attınız sonra burada yorum yaptınız.. sonra bu falcı gelip direkt isimle hitap etti ?? doğru mu anladım.. o zaman iş size düşüyor, kimlere özelde gerçek adınızı verdiyseniz o kişilerden olabilir.

Kesinlikle oradan çıkar. gerçek ismini kim biliyosa onları kesinlikle kontrol etmeli. anistonun adı yazmıyodu gördğüm kadarıyla ama özellikle senin onun adı vardı. bu nedir yaa?? kabus gibi

Canım derin dediğimz falcıda burdan birisi?? Anlamadnmı hala? Neyse ben bişey demiyorum. Sustum

aynen katılıyorum. Bir falcı burayı takip edebilir ama gerçekçi olalım günde burada en az 20 sayfa ilerleniyor, oturup tek tek sayfaları okumaz. Bir anda bu kadar kısa sürede öğrenmesi için birinin gidip söylemiş olması lazım. Kızlar tek tek kontrol edin lütfen mesajlarınız, kimse bu kişi bulalım. Şurada iki bir şey paylaşıyoruz ben böyle sahtekarlık görmedim, insanoğlu sanal bile demiyor yapıyor hinliğini.

Canım derin dediğimz falcıda burdan birisi?? Anlamadnmı hala? Neyse ben bişey demiyorum. Sustum
Canım onu ben de düşündüm ama ben derin olabilecek biriyle konuşmuş olabileceğimi düşünmüyorum yazayım sana bir bir özelden kiminle konuştuysam bi fikir alışverşi yapalım o zaman olmaz mı

bendee oylee dusunuyorumm,yaa kendısı yada haber aldıgı bırısı var ınsallahh bulunurr ınsallahhhh ...

urmınacımmm agzınaa saglıkk
bendee ıkı saattır bunu demee calısıyorum yanı bu ınsan sızın nasıl burdakı nıckınızı bılıp ordakı falınızı bulabılırde paylasabılır ıkınızın bırden ??

Canım onu ben de düşündüm ama ben derin olabilecek biriyle konuşmuş olabileceğimi düşünmüyorum yazayım sana bir bir özelden kiminle konuştuysam bi fikir alışverşi yapalım o zaman olmaz mı

hayatım önce bence özel mesaj yazışmalarına bak. Kiminle gizem olarak konuşmussun, kime gizem olduğun açıkca yazan falı kopyalamışsın. Ya da tellwe nickin çok mu benzer nereden sizin olduğunuzu anlamış bu kadın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…