canım baldankabak gurup actı senı de alırız burdan yazışmıcaz hemen laf gdıyor malum bukalemunlar.skızlar ben varım gercı ıkınızlede ozel mesajlasmam yok ama beyın fırtınasına varım.
kızlar en guvendıklerımızle bır tım oluşturuyoruz beyın fırtınası yapcaz katılmak ısteyenlermesj atsın
kesinlikleCanım derin dediğimz falcıda burdan birisi?? Anlamadnmı hala? Neyse ben bişey demiyorum. Sustum
sen var ya sen benım canımsınn ztn sensız yapamayız bız bu işibendee varım kuzum..
kızlar en guvendıklerımızle bır tım oluşturuyoruz beyın fırtınası yapcaz katılmak ısteyenlermesj atsın
ben acıyımmı canım?Kızlar ben grup açmadım bu arada anistona beyin fırtınası diye özel mesaj attım. Oraya kişi ekleyebiliyor muyuz mesela grup yazışması yapabiliyor muyuz, bilen bir el atsın please :)
bacılarımmm anistonaaa yazdımm bizimm ev kalabalıkk zorr okuyorumm yazııpp yazıpp cıkıyorumm amaa ben kimseninn derinn olduğunuu düşünmüyorumm düşünmektee istemiyorumm bu cok ürkütücüüburdann yazimm düşüncemiii biann önceee açığaaa cıksınnn tümm hayatımıı burdann yazdımm ben resmennn korkuyorumm
saj kısmında sağda ekle diyo ya da mesaj yazdığımız kısmın altındaGrup yazışması niçin yok ama fal topiğinin en acil ihtiyacı bu
ben zatenn kabull etttimmm kendiii saflığımııı amaa kim bilirrr başımızaa böyleee bişee gelceğinii bacımm yaaa bidaa töbe yazmamm özeldenn anlattığımm bikaçç kişii var darlanıncaa onlaraa yazarımm dedimm zatenn ders olduu bana diyeeecanım sımdı bısey dıcemdee ayıp olucakk banlanmak ıstemıyorum
kusura bakmada yanı burayı herkess okuyorrr budan herkess goruyorrr bıraz mantık lutfennn !!ozelden benımde konustugum ınsanlar var hatta su anda gercekten psımanınımda agzı cokk guzell laf yapan ınsanlar var burda o bızım saflıgımız ayrıı ama gelıp burdan yazmak sacmalıgın danıskası ..
ben acıyımmı canım?
beni de alınnnnn iyi samyeli fırtınası estiririm heeeecanım baldankabak gurup actı senı de alırız burdan yazışmıcaz hemen laf gdıyor malum bukalemunlar.s
atart ozel mesajların kapalı sanırımbeni de alınnnnn iyi samyeli fırtınası estiririm heeee
NASIL AÇICAM dur bakayım açayım beni de alıııınnnnnnnatart ozel mesajların kapalı sanırım
NASIL AÇICAM dur bakayım açayım beni de alıııınnnnnnn
açtımmmatart ozel mesajların kapalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?