Binnaz Abla

ayy allahım ya bi ara başka bi topicte naaz, sonra klothoyagmur şimdi de derin mi vay bee ne kadar kendini övmese de ne bileyim yazık değil mi baktıranlara? ben ona hiç baktırmadım ama tellwecafe de yakalayabildiğim kadarıyla fal baktırmaya çalıştım meşguldü.. neyse kızlar en azından bilinçli olurum artık

bune cürt ya bu ne demek,bunlar iyiden iyiye bizi ellerine aldıklarını sanıyor,iyice bizi kendilerine mecbur sanıyor,daha neler

Arkadaşlar bende anladığım kadarıyla burda malesef kötü niyetli üyeler var..falcılara yaranmak adına arkadaşlarını satıyorlar..inş enkısa zamanda çıkarlar ortaya çok ayıp yaa..yada falcılar birilerini gorevlendiriyolar. Ama biseyler döndüğü kesin..bide fal sitesi anketi yapalım derim..

2 gündür üst üste ne olay oldu yaw
bu bazı falcıların gerçekten etik değeri yok, burası sonuçta kadınlara özgü bir site, üye olursun, okursun burayı, zaten çoğu takip ediyor yazılanları, hadi diyelim reklam da yaptın, sonuçta para kazanmak istiyosun, ama özel bilgileri, burda gelip paylaşmak çok saygısızca gerçekten...

ben hep sana söylüyorum,sen çok temiz kalpli bir insansın,bu senin temizliğinden iyi niyetinden faydalanan insanada gerçekten çok yazıklar olsun,en son günlerde konuştuğun yabancı bir kişi oldumu düşün taşın sen bunu bilirsin.

canım baldankabak gurup actı senı de alırız burdan yazışmıcaz hemen laf gdıyor malum bukalemunlar.s
ben henüz yeniyim,burada bu olay başına gelen arkadaşımızla kısa bir mesajlaşmamız olmuştu,bana yazmıştı bende ona yazdım,bu yazışma bir kaç kelimeyi geçmemiştir,bunun dışında hiç kimseyle özel sohbetim olmadı,bu kuracağınız grupta fırtınayı yapın bende dışarıdan sizi destekleyebilirim.ben bunu yapabilirim,arkadaşşlar hepinize kolay gelsin hadi bakalım.

Canım benim ya, çok teşekkür ederim ama ben konuştuğum kimseye yakıştıramıyorum bu olayı

özet geçiyorum canım 1) fal eglencemiz malsef bitti bu olayları yaşayan tanık olan kımse gönül rahatlıgıyla kımseye fal atamaz atsada ısım mısım verıp soru soramaz 2)falcı dye geçinen kişiler hak hukuktan habersız ıstedıklerını yaynlıyor ıstedıklerını koyuyor ıstedıklerı haberı buralardan toplayıp bıze fal dye gecırıyor. 3)malesef dertleşmek ıcın girdgmz şu forumda bıze zehır oldu . gecenın özeti budur... herkese ıyı geceler ..(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…