- 30 Ocak 2014
- 4.931
- 10.648
- 408
10 kişiydi sınır canım dolmus malesefbeni de alırmısınız :) ama lütfeeenn ...
10 kişiydi sınır canım dolmus malesef
bune cürt ya bu ne demek,bunlar iyiden iyiye bizi ellerine aldıklarını sanıyor,iyice bizi kendilerine mecbur sanıyor,daha nelerBenim bir falimi tellwede ifsa etti bir falci sirf neden kisa baktin dedim diye bu fal mi kisa dedi paylasti sok olmustum o gunden sonra tellwede sadece saraylicigima attim fal en sonda burada futursuzca bilgi ifsa eden ismi lazim degil falciya allahtan begenmedim falini keske baktirmasaydim da
ben hep sana söylüyorum,sen çok temiz kalpli bir insansın,bu senin temizliğinden iyi niyetinden faydalanan insanada gerçekten çok yazıklar olsun,en son günlerde konuştuğun yabancı bir kişi oldumu düşün taşın sen bunu bilirsin.Aynen canım ama gizem kim demedi gizem hanım diye direk konuştu ben de ister istemez o gizem benim dedim çünkü haksız olduğumu düşünmüyordum ve söylenenin altında kalmak istemedim ama yani cidden yapması imkansız kişilerle konuştum bence hangi falları birbirine aynı attığını derin de çok iyi biliyor.
ben henüz yeniyim,burada bu olay başına gelen arkadaşımızla kısa bir mesajlaşmamız olmuştu,bana yazmıştı bende ona yazdım,bu yazışma bir kaç kelimeyi geçmemiştir,bunun dışında hiç kimseyle özel sohbetim olmadı,bu kuracağınız grupta fırtınayı yapın bende dışarıdan sizi destekleyebilirim.ben bunu yapabilirim,arkadaşşlar hepinize kolay gelsin hadi bakalım.canım baldankabak gurup actı senı de alırız burdan yazışmıcaz hemen laf gdıyor malum bukalemunlar.s
özet geçilemeyecek kadar mevzu bu kez complex prop...Kızlar noldu yine? Biri özet geçebilir mi?
özet geçilemeyecek kadar mevzu bu kez complex prop...
Canım benim ya, çok teşekkür ederim ama ben konuştuğum kimseye yakıştıramıyorum bu olayıben hep sana söylüyorum,sen çok temiz kalpli bir insansın,bu senin temizliğinden iyi niyetinden faydalanan insanada gerçekten çok yazıklar olsun,en son günlerde konuştuğun yabancı bir kişi oldumu düşün taşın sen bunu bilirsin.
benımde ya ellerım kırıldı resmen.hemde ölü haberı almış gbı agırlık coktu ustume yapacagım ısımde kaldı..rezil oldu bır geceaksamdan beri hem kafam şişti hemde işin tadı kactı ıyıce
aynen ya ders calısıcaktım calısamadım oturdum kaldım boyle napalım olacagı varmısbenımde ya ellerım kırıldı resmen.hemde ölü haberı almış gbı agırlık coktu ustume yapacagım ısımde kaldı..rezil oldu bır gece
sayfa sayfa ödevım vardı ya var ya ...yalan olduaynen ya ders calısıcaktım calısamadım oturdum kaldım boyle napalım olacagı varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?