Daha bugün konuştuk halbüki seninle önemli olan biziz diye, bu her konuda geçerli olmalı sadece konuştuğumuz konuda değilsayfa sayfa ödevım vardı ya var ya ...yalan oldu
aynen canım bı sgra ıcıp kapatcam neti dersime bakcam guvendklerımın numaraları var ztn hergun hergn de gırmıcem artk falıda bıraktm ztn daha gırcegm bır durum kalmadı senn de canım ole bızım daha atılmamız gerekn bır hayat varDaha bugün konuştuk halbüki seninle önemli olan biziz diye, bu her konuda geçerli olmalı sadece konuştuğumuz konuda değil
Canım bak... yarım saattir deeple telefondan konuşuyorum ve çok üzgünüm kız artık hıçkırmaktan konuşamıyor.. ve ben onun o kadar kocaman yüreği olduğuna yürekten inanıyorum.. şimdi beni en objektif halinle okuyup anlamaya çalışmanı istiyorum.. deepin derini keşfettiği gece yüreğinin sıkıştığı bunu benle paylaştığı geceydi yine dosyalarla uğraşırken tellwede dolaşırken birden ona göndermiş ve o zamana kadar kimsenin bilmediği şeyi bilmiş.. bunu burda sçöylemesi kadar normal bişi var mı? karena benim ağzımı açıkta bıraktı hemen paylaştım bak alegrita ile aynı olduğunu kıyaslama yaparak bulan yine deeptir.. Naazı, bilmem ecem i,onu bunu öneren o değil ki.. ha Emine bana şuan ilişkiye başladığım kişiyi bildi haykırarak paylaştım.. deepin ekran görüntülerinden 1. derin olmadığı zaten anlaşıldı 2. senin ona galiba fallarmız benzer dediğin mesajdan sonra olabilir falcılar 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylüyor çıkarımını yapması onun yandaşlığını yapıyor anlamına mı gelir ? Audrey bu lafım da sana seni gece gündüz demeden dertlerini anlatıp dinleyen bir abla şefkatiyle yaklaşan deep e ergen ergen vefasızlık edip hiçe sayman ne kadar etik? çoğumuz bedava fal bakıp veya ecemin yaptığı gibi parası olmayan biri için ücreti indirip o attıktan sonra tekrar yükselten biri için hele bir de isabetliuyse yorumu .. insanlığından ötürü sevmez miyiz? REZZAN ABLA KAÇIMIZA TUTTURDU?? ona rağmen ablalığını,dert dinlemesini seviyor demiyor muyuz.. burda attığınız her özel mesaja kibarlıkla cevap veren,yardımcı olmaya çalışan birini dandik ve haysiyetsiz bir insan yüzünden günah keçisi seçip vurun kahpeye! hesabı yerden yere vurmanız ne kadar doğru? hassasiyetler kişiden kişiye göre değişir.. Deep senden beşlki yaş olarak kaç yaş büyüktür ama senin burda acımasızca salvolar atarken onun ağlaması savunmadan değil duygusallıktandır.. onun manevi yönünü burda kaç kez gördük.. her birimiz tesbihlerimizi onları bunları pylaştık... bikaç falcıyla bağlantısı olduğu gibii çok ağır eleştiride bulunman seni kendi gözünde rahatsız etmedi mi ???? Mağdur olan sensin ve kyrenia o zaman aslanlar gibi bunun peşine düşeceksiniz.. mağrur olacaksınız, mağduriyetiniz başkalarının böyle bir şekilde mağdur olmasına sebep olmamalı.. kendi adıma şuana kadar fala döktüğüm milyara ACIRIM.. yandaşlıksa sonu olur olmaz bilemem şuan başladığım kişiyi bilenlerin EMİNE BİLGE MÜGE SARAYLI VE BİR İKİ KİŞİYİ GÖZLERİNDEN ÖPER DERİNGİLLERİ ALLAH A HAVALE EDERİM.. NESİBENİN GÜRUHU DA UNUTULMASIN.. BUNU DA ARZ EDERİM!sayfa sayfa ödevım vardı ya var ya ...yalan oldu
Aynen öyle canım benim, bu gece bile bize bi işaretti, sen merak etme, her şey yoluna girmeye başladı bile, öpüyorum seniaynen canım bı sgra ıcıp kapatcam neti dersime bakcam guvendklerımın numaraları var ztn hergun hergn de gırmıcem artk falıda bıraktm ztn daha gırcegm bır durum kalmadı senn de canım ole bızım daha atılmamız gerekn bır hayat var
Aglamasin deepim biz onun hassasiyetini biliyoruz mevzu farkliyken nasil ona geldi anlamadim uzmesin kendini kapatalim bu konuyuCanım bak... yarım saattir deeple telefondan konuşuyorum ve çok üzgünüm kız artık hıçkırmaktan konuşamıyor.. ve ben onun o kadar kocaman yüreği olduğuna yürekten inanıyorum.. şimdi beni en objektif halinle okuyup anlamaya çalışmanı istiyorum.. deepin derini keşfettiği gece yüreğinin sıkıştığı bunu benle paylaştığı geceydi yine dosyalarla uğraşırken tellwede dolaşırken birden ona göndermiş ve o zamana kadar kimsenin bilmediği şeyi bilmiş.. bunu burda sçöylemesi kadar normal bişi var mı? karena benim ağzımı açıkta bıraktı hemen paylaştım bak alegrita ile aynı olduğunu kıyaslama yaparak bulan yine deeptir.. Naazı, bilmem ecem i,onu bunu öneren o değil ki.. ha Emine bana şuan ilişkiye başladığım kişiyi bildi haykırarak paylaştım.. deepin ekran görüntülerinden 1. derin olmadığı zaten anlaşıldı 2. senin ona galiba fallarmız benzer dediğin mesajdan sonra olabilir falcılar 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylüyor çıkarımını yapması onun yandaşlığını yapıyor anlamına mı gelir ? Audrey bu lafım da sana seni gece gündüz demeden dertlerini anlatıp dinleyen bir abla şefkatiyle yaklaşan deep e ergen ergen vefasızlık edip hiçe sayman ne kadar etik? çoğumuz bedava fal bakıp veya ecemin yaptığı gibi parası olmayan biri için ücreti indirip o attıktan sonra tekrar yükselten biri için hele bir de isabetliuyse yorumu .. insanlığından ötürü sevmez miyiz? REZZAN ABLA KAÇIMIZA TUTTURDU?? ona rağmen ablalığını,dert dinlemesini seviyor demiyor muyuz.. burda attığınız her özel mesaja kibarlıkla cevap veren,yardımcı olmaya çalışan birini dandik ve haysiyetsiz bir insan yüzünden günah keçisi seçip vurun kahpeye! hesabı yerden yere vurmanız ne kadar doğru? hassasiyetler kişiden kişiye göre değişir.. Deep senden beşlki yaş olarak kaç yaş büyüktür ama senin burda acımasızca salvolar atarken onun ağlaması savunmadan değil duygusallıktandır.. onun manevi yönünü burda kaç kez gördük.. her birimiz tesbihlerimizi onları bunları pylaştık... bikaç falcıyla bağlantısı olduğu gibii çok ağır eleştiride bulunman seni kendi gözünde rahatsız etmedi mi ???? Mağdur olan sensin ve kyrenia o zaman aslanlar gibi bunun peşine düşeceksiniz.. mağrur olacaksınız, mağduriyetiniz başkalarının böyle bir şekilde mağdur olmasına sebep olmamalı.. kendi adıma şuana kadar fala döktüğüm milyara ACIRIM.. yandaşlıksa sonu olur olmaz bilemem şuan başladığım kişiyi bilenlerin EMİNE BİLGE MÜGE SARAYLI VE BİR İKİ KİŞİYİ GÖZLERİNDEN ÖPER DERİNGİLLERİ ALLAH A HAVALE EDERİM.. NESİBENİN GÜRUHU DA UNUTULMASIN.. BUNU DA ARZ EDERİM!
burdaa kimseninn olduğunuu düşünmediğimii yazdımm kuzummm deepp ağlamasınn yaaaCanım bak... yarım saattir deeple telefondan konuşuyorum ve çok üzgünüm kız artık hıçkırmaktan konuşamıyor.. ve ben onun o kadar kocaman yüreği olduğuna yürekten inanıyorum.. şimdi beni en objektif halinle okuyup anlamaya çalışmanı istiyorum.. deepin derini keşfettiği gece yüreğinin sıkıştığı bunu benle paylaştığı geceydi yine dosyalarla uğraşırken tellwede dolaşırken birden ona göndermiş ve o zamana kadar kimsenin bilmediği şeyi bilmiş.. bunu burda sçöylemesi kadar normal bişi var mı? karena benim ağzımı açıkta bıraktı hemen paylaştım bak alegrita ile aynı olduğunu kıyaslama yaparak bulan yine deeptir.. Naazı, bilmem ecem i,onu bunu öneren o değil ki.. ha Emine bana şuan ilişkiye başladığım kişiyi bildi haykırarak paylaştım.. deepin ekran görüntülerinden 1. derin olmadığı zaten anlaşıldı 2. senin ona galiba fallarmız benzer dediğin mesajdan sonra olabilir falcılar 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylüyor çıkarımını yapması onun yandaşlığını yapıyor anlamına mı gelir ? Audrey bu lafım da sana seni gece gündüz demeden dertlerini anlatıp dinleyen bir abla şefkatiyle yaklaşan deep e ergen ergen vefasızlık edip hiçe sayman ne kadar etik? çoğumuz bedava fal bakıp veya ecemin yaptığı gibi parası olmayan biri için ücreti indirip o attıktan sonra tekrar yükselten biri için hele bir de isabetliuyse yorumu .. insanlığından ötürü sevmez miyiz? REZZAN ABLA KAÇIMIZA TUTTURDU?? ona rağmen ablalığını,dert dinlemesini seviyor demiyor muyuz.. burda attığınız her özel mesaja kibarlıkla cevap veren,yardımcı olmaya çalışan birini dandik ve haysiyetsiz bir insan yüzünden günah keçisi seçip vurun kahpeye! hesabı yerden yere vurmanız ne kadar doğru? hassasiyetler kişiden kişiye göre değişir.. Deep senden beşlki yaş olarak kaç yaş büyüktür ama senin burda acımasızca salvolar atarken onun ağlaması savunmadan değil duygusallıktandır.. onun manevi yönünü burda kaç kez gördük.. her birimiz tesbihlerimizi onları bunları pylaştık... bikaç falcıyla bağlantısı olduğu gibii çok ağır eleştiride bulunman seni kendi gözünde rahatsız etmedi mi ???? Mağdur olan sensin ve kyrenia o zaman aslanlar gibi bunun peşine düşeceksiniz.. mağrur olacaksınız, mağduriyetiniz başkalarının böyle bir şekilde mağdur olmasına sebep olmamalı.. kendi adıma şuana kadar fala döktüğüm milyara ACIRIM.. yandaşlıksa sonu olur olmaz bilemem şuan başladığım kişiyi bilenlerin EMİNE BİLGE MÜGE SARAYLI VE BİR İKİ KİŞİYİ GÖZLERİNDEN ÖPER DERİNGİLLERİ ALLAH A HAVALE EDERİM.. NESİBENİN GÜRUHU DA UNUTULMASIN.. BUNU DA ARZ EDERİM!
bacımmm geçmişş olsunn hemenn kaldırıldııı zatenn amaa telveyee anlat durumuunuu yapılann saygısızlıkkKızlar lütfen daha fazla insan kırılmadan kapatalım bu konuyu. Ben ortada bi suçlu göremiyorum. Ne ben ne aniston ne deep ne bi başkası. Ama mevzu uzadıkça konu konuyu açıyor saçma bi hal alıyor içinden çıkamıyoruz yeter artık
atartcım ben ona sakın sakın tek mesjla sordum ya kendıne de acık acık dedım deep ben daha bu suphemı sen dısında kımseyle paylaşmadım dedım daha gecenın en basında ne gurup vardı ne bısey.. o da bana yok dedı ben deglm dedı anlattı tmm dedım.bu konuyu kapattım ben dedım.snra geldı bana 10 mesj daha attı her mesaja tmm deep tmm dyrum bsey yok dyrum.ben o knuyu gercekten kapatmıştım çunku neden olan olmuş ztn ..bn sadec içimde suphe kalmasın ıstedım dye YALNIZCA ILK AGIZDAN KENDISINE sordum o kendını yerden yere attı..zorla gel benı sucla dyr burda aglaması gerekn ben degılmıyım .s loveme ve benız yanı yazık olan bıze oldu sımdı yne kendını öne atmış sen buralara gelıp deep aglıyr dyrsun yazık ama sende yapma byle sankı onu aglatan benım bukadr hasssas madem nıye konuyu kendı aramızda bırakmadı! orda burda yazıp duruyor ben onu kendısınden cok dusundum sımdı benım duygularımı sömürmesin. eger onu suçlama nıyetınde olsaydım en bastan kendısıne adam gıbı sormazdım kulıs yapardım delıl toplardım kbakma ondakı yurekten fazla bende var.Çok yazık ettı kendıne. Herkese ıyı geceler .Canım bak... yarım saattir deeple telefondan konuşuyorum ve çok üzgünüm kız artık hıçkırmaktan konuşamıyor.. ve ben onun o kadar kocaman yüreği olduğuna yürekten inanıyorum.. şimdi beni en objektif halinle okuyup anlamaya çalışmanı istiyorum.. deepin derini keşfettiği gece yüreğinin sıkıştığı bunu benle paylaştığı geceydi yine dosyalarla uğraşırken tellwede dolaşırken birden ona göndermiş ve o zamana kadar kimsenin bilmediği şeyi bilmiş.. bunu burda sçöylemesi kadar normal bişi var mı? karena benim ağzımı açıkta bıraktı hemen paylaştım bak alegrita ile aynı olduğunu kıyaslama yaparak bulan yine deeptir.. Naazı, bilmem ecem i,onu bunu öneren o değil ki.. ha Emine bana şuan ilişkiye başladığım kişiyi bildi haykırarak paylaştım.. deepin ekran görüntülerinden 1. derin olmadığı zaten anlaşıldı 2. senin ona galiba fallarmız benzer dediğin mesajdan sonra olabilir falcılar 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylüyor çıkarımını yapması onun yandaşlığını yapıyor anlamına mı gelir ? Audrey bu lafım da sana seni gece gündüz demeden dertlerini anlatıp dinleyen bir abla şefkatiyle yaklaşan deep e ergen ergen vefasızlık edip hiçe sayman ne kadar etik? çoğumuz bedava fal bakıp veya ecemin yaptığı gibi parası olmayan biri için ücreti indirip o attıktan sonra tekrar yükselten biri için hele bir de isabetliuyse yorumu .. insanlığından ötürü sevmez miyiz? REZZAN ABLA KAÇIMIZA TUTTURDU?? ona rağmen ablalığını,dert dinlemesini seviyor demiyor muyuz.. burda attığınız her özel mesaja kibarlıkla cevap veren,yardımcı olmaya çalışan birini dandik ve haysiyetsiz bir insan yüzünden günah keçisi seçip vurun kahpeye! hesabı yerden yere vurmanız ne kadar doğru? hassasiyetler kişiden kişiye göre değişir.. Deep senden beşlki yaş olarak kaç yaş büyüktür ama senin burda acımasızca salvolar atarken onun ağlaması savunmadan değil duygusallıktandır.. onun manevi yönünü burda kaç kez gördük.. her birimiz tesbihlerimizi onları bunları pylaştık... bikaç falcıyla bağlantısı olduğu gibii çok ağır eleştiride bulunman seni kendi gözünde rahatsız etmedi mi ???? Mağdur olan sensin ve kyrenia o zaman aslanlar gibi bunun peşine düşeceksiniz.. mağrur olacaksınız, mağduriyetiniz başkalarının böyle bir şekilde mağdur olmasına sebep olmamalı.. kendi adıma şuana kadar fala döktüğüm milyara ACIRIM.. yandaşlıksa sonu olur olmaz bilemem şuan başladığım kişiyi bilenlerin EMİNE BİLGE MÜGE SARAYLI VE BİR İKİ KİŞİYİ GÖZLERİNDEN ÖPER DERİNGİLLERİ ALLAH A HAVALE EDERİM.. NESİBENİN GÜRUHU DA UNUTULMASIN.. BUNU DA ARZ EDERİM!
tolinn herkess strestenn vee öncekiii olaylardann zatenn şüphecii ilk başş biri deep dediysee sonraa herkess öylemii düşündüütek bir soru sorucam neden cherry atart grey tolın thalıx audrey lale anıston loveme ..... değilde deepbluem neden?neden yanı bu kadar ınsan şüphe çekmedide neden burda bikaç kişi tek bir agızdan cıkmıs gıbı deepbluem dedi?deepi savunanlar bu soruya mantıklı cevap versın eyvallah der bu tpoıgıde devreder bidahada girmem(.)
canım bı arkadas ıma ettı bende acık acık yazdım deepten şüphelenıyorum dıye ve sunu soylıyım o arkadasla ben durumu ozelden falan konusmadım anıstonlada konusmadım ama ucumuzunde dıkkatını o cekmıs bende soruyorum neden baskası degılde o dıye olay butolinn herkess strestenn vee öncekiii olaylardann zatenn şüphecii ilk başş biri deep dediysee sonraa herkess öylemii düşündüüacabaaa depplee ne alakasıı varr ben halaa onuu anlamadımm
bilmiyorummm tolinn yaa depp niyee yapsınn odaa biz gibii fall baktırıyorrcanım bı arkadas ıma ettı bende acık acık yazdım deepten şüphelenıyorum dıye ve sunu soylıyım o arkadasla ben durumu ozelden falan konusmadım anıstonlada konusmadım ama ucumuzunde dıkkatını o cekmıs bende soruyorum neden baskası degılde o dıye olay bu
tolincaann günaydınnn sabah işe gitmeden bakayım dedim kızlarr dün 10 kişiyi evimde gördüm rüyamda falcı deniz diye birisini bekliyorduk bizim evde gelip fal bakacaktıcanım bı arkadas ıma ettı bende acık acık yazdım deepten şüphelenıyorum dıye ve sunu soylıyım o arkadasla ben durumu ozelden falan konusmadım anıstonlada konusmadım ama ucumuzunde dıkkatını o cekmıs bende soruyorum neden baskası degılde o dıye olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?