Binnaz Abla

ERGEN derkenn ? senın bu konusman ne kadar etık bende senınlee konustum senınlede dertlestım ne yanlısım oldu benım ben deepe ıftıra mı attımm .. o gruptaa 10 kısı vardı bırısı desın sen yanlıss konustun dıyee allah askınaa ya ben deeepe ne yazdım soru sordum ben acık acık halada soruyorum cunku sorumun cevabını alamadım bır ozeldır takılmıss burda en cokk konustugum ınsan benım deep 180 sayfa konusmusuz ne ozelınden bahsedıyorsunuz ya sızz ? gercekten aklınızı basınıza alın sızden yasım kucuk dıye ergen mı oluyorum ben bıseylerı dusunmemem mı gerekıyor 180 sayfaa deeple muhabet ettım dıye oda benı dınledı bende onu dınledım dertlestımm bumu vefasızlık mı yapmıs oldum ben sımdı sen ne bıcım konusuyorsun allah askınaa ayrıca bısey daha sormak ıstıyorum benım herangı bır falımı senınle muhabetım olmadan oncee sana yolladımı deep bunu deepede soruyorum cunku ben burda falda gordum konusmada muhabetımden dolayı kusku duymadıgım seylerden artık kusku duyuyorum bu konu acılmasaydıda susup muhabetımı kesıcektım ama son olay bombaa gıbı dustu ortaya anlatabılıyormuyumm ....

ben ıkı gundur burda kımseye guvenmeyın dıyorumm anıston bana ozelden yazdı kendısı soylesın noldu dıye bende bısey yok kımseye guvenme dedım ne ısım verdım ne ozelden dedıkodu yaptımm acık acıkk burayada yazıyorum sordugum soruyuu ben kuskuu duydumm onu sordumm sonuna kadarda arkasındayım dedıgımınde once bı oturup kendı yaptıklarımıza bakamız lazım ınsanlarla bu kadar samımı olmak dogrumu dun yazdıgım yazıyıı aynen buraya kopyalıyorumm ...

bılmıyorumm gercektenn bılmıyorumm atart yaa allah askınaaa aklım almıyorr ben deep senınle 180 sayfaa yazıssmıss ınsanım benımde ozelım sende sımdı gecelım bunları anlıyormusun durmadanda yasal yollar demeyı bırakın ya farkındamısınız hepınıze dıyorum bunu ben manyak gıbı ne kadar cok onemsıyoruz bu sanal ortamı ??

senınle muhabetım var benımm vee derının o resmınden etkılendıgını soylemıstın bana yanı ne bılıyım kımsenın gunahını almak ıstemıyorum o kadar soktayım kı su anda kendımden baskada kımseye guvenmıyorum gercekten aklım karman corman kendımede kızıyorum burda tanıdıgım ınsanlarla yakınlık kurdugum ıcın anıston sanada acık acık dıyorum burdanda sen saf bı kızsın normalde duvardanda acık acık yazıyorsun herseyını dıkkat et ..deep ısınde gucunde mevkı sahıbı kadınsın yerı geldı sabaha kadar konustum senınle ama aklımdan cıkmıyor etkılenmen ve ozellıklede derını bana duvara yaz demen monaya baktırmıstık aynı zamanda o- 5 tl ıdı kız bana bıldı zam yapmasın dıye tamam mantıklı ,ama ben yazmayınca derını senın yazman ve audreyde baktırdı begendı demen anlıyormusun bu kadar abartı nıyee herkeısn takıldıgı nokta o su anda ve bılmıyorum mesala ben burda greyle muhabetım var anıstonla thalıxle eskıden tanıyorum hatta adını unutmustum sonra o bana tekrar mesaj attı oyle hatırladım urmınayla onlada adını bılmem fal konusmsuzdur eskı mevzulardan ama farkındamısın herkesle bır muhabetın var belkıde bu senın ıyı nıyetın ama bu yanlıss ıstee anlıyormusun aklım almıyor bıseyler var ama cozemıyorum hıssedıyorum ama cozemıyorum bu kadar net kızlar benım dıceklerım gercekten ben buraya dertlesmeye gırıyorum hep dıyorum ınsan normal hayatında bazen anlatamıyor sıkılıyor bunalıyor ama burası gercekten zarar baska bısey degıl ..

aynen ya ders calısıcaktım calısamadım oturdum kaldım boyle napalım olacagı varmıs
sayfa sayfa ödevım vardı ya var ya ...yalan oldu

Kiyamam size yaa

Günaydin herkese kizlarr
Olan oldu artik herkes kendi tarafini sececektir burda süphe edilmesi gereken biri varsa ki (sahsen oldugunu düsünüyorum ) o kisi her kim ise onunla konusmama karari alirsiniz .Bu konu burda noktalanir.
Bazi arkadaslar herkesle konusmama kararida alabilir korkusundan kendisine kalan bir durumdur.
Biz sanal ortamdayiz diyip herseyi kapatanlarda var ben sanal ortam olarak görmüyorum yazistigim kisiler gercek INSAN sonucta karsimizdakide bizim gibi bir insan robotla yazismiyorumki.Robotlara derdimi anlatacak olsaydim acardim tellwe botu konusurdum . Yeri geliyor bunaliyoruz yeri geliyor icinden cikilamaz dertler icinde boguluyoruz hic kimseyle konusamayacakmiyiz ? O kadar mi birbirimize güvenemiyoruz=?
Pire icin yorgan yakan insanlardan olmadim ben halaa sevdigim saydigim insanlara güveniyorum.Tolinim olsun LAlecim ,Audreyim, baldankabak bana tavuirlidir ama onada ayni sekilde, aniston ve loveme ile muhabbetim yok ama onlari hic güvenilmeyecek insanlar gibi görmedim,Yani adi gecen gecmeyen burdan yazismadigim arkadaslarimizda var hic düsünmedim bu insana güvenilmez aman adim bilinmesin diye.
Surda konustugum belli basli insanlar var ben herkeside samimi görürüm öyle ayirtim yapmam
Topic 3 yillik hic böyle bisi yasanmamis neden simdi yasaniyor demekki su anki üyelerden biri ortaligi karistiriyor ?
Konuyuda uzatip corba etmek niyetinde degilim.. Samimiyetine inandigim insanlara hala inaniyorum ama inanmadigim kimselerle konusmayacagim.. Anistonum ve loveme burda en magdur olan taraf sizsiniz lütfen üzülmeyin. Belki bu sizler icin isarettir cektiginiz acilardan siyrilmak icin ve insanlarin hem iyi hemde kötü de olabildiklerini anlamak icin..

Valla sıkıldım. Gece boyunca forumdan nickler döndü durdu rüyamda. Çok saçma değil mi? Gerçek hayatta hiçbirinizi tanımam etmem, resmen uykumu stresli geçirdim. En büyük hata gerçek kimliklerinizi paylaşmanız. Vallahi ben de faldan soğudum, resmen soğudum.

Ben sana niye tavırlı olayım, kimseyle öyle bir şeyim yok canım. O gün yazdıklarını da zerre üzerime almadım, ya da üzerine düşünmedim, forum burası yazışıyoruz ben de yazdım. Ama yaptığını yanlış buldum, orası kesin ama ne benden bahsettiğini düşündüm ne de bunun üzerine kafa yordum, olayın akışında forumda yazdık çizdik. Tavır falan fişman pek benim yapacağım şeyler değil thalixcan

Vallahi banada terapi gibi geliyor yillar oldu kimler geldi gecti buralardan ama sohbet yalniz olmadigini bilmek cok degerli birsey..kacimiz moralimiz bozulup acaba kizlar napiyor diye siteye girip muhabbet etmedik bu cok guzel bir sey kalpleri ile konusan insnalar var burada uc kurus icin yapmadigi kalmaya insanlara degmez

Son düzenleme:
tünaydınn kızlarrr bendee rüyamdaa hepp burayıı gördümm yaa Baldankabak a katılıyorummm kimliğimizii saklıı tutalımm ben burayııı seviyorumm VivianLeigh ninn dediğii gibii yaa bizim evdeee meselaaa topluu haldee bizimm kızlarr oldunuzzz ne bilimm bişii olsunn hemenn sizee yazıyorumm

Günaydın arkadaşlar. Gecen yaşanan saçma sapan olaylardan sonra ben bu foruma yazmayı bıraktım ama okuduklarımdan sonra mesaj atma ihtiyacı duydum. Ben forumda engellendiğimde arkamdan saçma sapan yorumlar yapan arkadaşlar oldu. Ben size kendi durumumdan bahsetmedim hiç. Aksine sızın yasadıklarınıza üzüldüğüm için birçoğunuza destek olmak amacıyla yazdım sadece. Ve kimsenin özel ilişkileri ve problemleri ilgili de küçümseyici konuşmadım. Sadece sağlığınıza ve kendinize sahip çıkın demek istedim o kadar. Çünkü benim sağlıkla ilgili problemlerim var. Ve size doktorların yorum yapmadığı konularda sızı tanımayan birinin yorum yapması insanın ruh haline iyi geliyor bu yüzden attım fal. Burada bazı arkadaşlar insanları suçlamak ve sürekli bir tansiyon yaratmak derdinde nedense. Yazma sebebime gelince buradaki tüm yazılan entylerın tümünü okuduktan sonra derine attım ben. Burada kimseyle özel hayatımı da paylaşmadım su ana dek. Ve kadının yaptığı yorumlar ve tespitler kesinlikle çok başarılıydı. Bunu da defalarca yazdım. Yanı sızın bahsettıgınız ınsanın o kışı olması mümkün değil. O kadar Ecem 23 yazıldı burada ve benim için çok kotu bir deneyimde. Sonra seranayı denedim o da iyiydi Meryem de iyiydi. Burada asıl amaç sızın "fal" ile ilgili deneyımlerınızdı. Hepinizın bu konuda yazdıklarını tek tek okudum ve derinle ilgili burada bir pazarlama yapıldığını düşünmüyorum. Hepınız ıyı niyetle yazdıklarınızı paylaşıyorsunuz. Ben yorumlarınız için teşekkür ederim çünkü kendi kendime bulduklarımda hiç bir yetenek yoktu:) Saglıcakla.

derinn sahtee üyelikk bilee almışşş ne bilirsee bilsinn o saygısızz gece rüyalarımaa girdii uykularımıı kaçırdıı benimm kendinii pazarlamışş ilk öncee su konu kapansaa keşkee yaaa süreklii bişii cıkıyoo

Belki her şeyi biliyordur geleceği de tutturuyordur fakat özel hayatı deşifre etmesi onun ne kadar berbat bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Sahte üyelik alması falan sorun değil aslında isteyen atar istemeyen atmaz sonuçta kendi reklamlarını yapıyorlar başkalarını kötüleyip ekmek paralarıyla oynamadıktan sonra bana çok ters gelmiyor ama dünkü yaptığı şey onun kişiliksizliğini gösterir ve ağzıyla kuş tutsa kimse ona fal atmamalı.

Ben derınım dese de o kışı olduğuna pek ınanacagımı sanmıyorum. Ama derın denen kısının o sıtedekı cıkarları nedeniyle burada ınsanların tepkısını cekecek bırsey yazacağını sanmıyorum. Bence burayı karıstırmak ısteyen baska ınsanlar var. Ve kısmı de olsa ınsanların arasını acmayı basarmıs ne yazık kı. Derın de dahıl olmak uzere bır cogunun burada hesabı var. Cunku benım hesap detaylarım ve yazdığım forumlara bağlayarak yorum yapanlar da oldu. Ama sızın hayatınızla ılgılı bır detayı bılıp bılmedıgını ancak sız bılebılırsınız. Iyı bılenı sahtekardan ayırabıldıgınıze ınanıyorum.

Bır de bazen fallarınızı paylaştığınızı sıkça okudum. Bence paylaşımda bulduğunuz ınsanlar konusunda dıkkatlı olun. Belkı onlar da ıyı nıyetlı başkalarıyla paylaşıyor ve ıs ıcınden cıkalamaz bır hale geliyor.

hesabıı olann falcılarıı cokk gördükk ama insanlarınn falınıı burdaa paylaşmakk onunn saygıszlığııı dışardann karıştıraann kişidee derindii

hesabıı olann falcılarıı cokk gördükk ama insanlarınn falınıı burdaa paylaşmakk onunn saygıszlığııı dışardann karıştıraann kişidee derindii

Kırlı kırpı kım bılmıyorum ama yazdıkları ınanılmaz saçmaydı. Bır kere cıddı bır sıkıntısı ve Turkce ıle ılgılı:) Burada cok dıkkatlı arkadaşlar da var bırısı aynı kısıyı çokça yazmaya başlayınca hemen uyarıyorlar. Aslında sahtekarlıkla ılgılı gayet başarılı reflekslerınız var. Bu forumda cok güzel ınsanlar var ben ona emınım. Ozellıkle loveme. Yazdıkları konusunda o kadar samımı kı bazen arkadaşlarımla konuştuğumu düşünmeme neden oluyor. Cok ıyı nıyetlı bırı olduğundan emınım kendı adıma. Lütfen yanlış anlaşılmaları konuşmak adına kısıler arasında mesajlaşmayı ya da konuşmayı deneyın. Buraya yazıldığında ısler hıc ıstenmeyen noktalara gıdıyor.

Derin siteden bu topicten biri oldugunda elde ettigi kazanclari
1-musteri kitlesi genisletmek
2-guvenilir, ünlü falci olmak popülarite kazanmak böylelikle forum disindaki insanlarida cekmek (biliyosunuz forum disindan insanlarda var burayi takip eden yazmayan)
3-tabiki para
4-burdaki insanlarin özelini ögrenerek sözde nokta atisli fal bakmis olmak.

Son düzenleme:
Derin sitede biri olsa kazanclari
1-musteri kitlesi genisletmrk
2-guvenilir ünlü falci olmak popularite kazanmak
3-tabiki para
4-burdaki insanlarin özelini ögrenerek sözde nokta atisli fal bakmis olmak.
burada yazanları okuduktan sonra tellwe ye mesaj attım ve benım gıbı sıkayetcı olan bırsuru ınsan var buyuk ıhtımalle. Eger böyle bırsey yapıyorsa hayatta tekrar fal baktırmam. Bılmıyor mu bunu sızce? Benım ıcın onemlı olan burayı okuyor olması ve kopya cekıyor olması da degıl kendısıne gonderılen ozel bılgılerı ıfsa edıyor olması. Asıl terbıyesızlık bu.

Terbiyesizlik yapti ve gitti.. inan fal atmana degmez bende pismanim 2 falim var keske hic atmasaydim arkadaslarim adina zaten cok üzgünüm bu konuda.. yasadiklari soku tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…