Canım bak... yarım saattir deeple telefondan konuşuyorum ve çok üzgünüm kız artık hıçkırmaktan konuşamıyor.. ve ben onun o kadar kocaman yüreği olduğuna yürekten inanıyorum.. şimdi beni en objektif halinle okuyup anlamaya çalışmanı istiyorum.. deepin derini keşfettiği gece yüreğinin sıkıştığı bunu benle paylaştığı geceydi yine dosyalarla uğraşırken tellwede dolaşırken birden ona göndermiş ve o zamana kadar kimsenin bilmediği şeyi bilmiş.. bunu burda sçöylemesi kadar normal bişi var mı? karena benim ağzımı açıkta bıraktı hemen paylaştım bak alegrita ile aynı olduğunu kıyaslama yaparak bulan yine deeptir.. Naazı, bilmem ecem i,onu bunu öneren o değil ki.. ha Emine bana şuan ilişkiye başladığım kişiyi bildi haykırarak paylaştım.. deepin ekran görüntülerinden 1. derin olmadığı zaten anlaşıldı 2. senin ona galiba fallarmız benzer dediğin mesajdan sonra olabilir falcılar 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri söylüyor çıkarımını yapması onun yandaşlığını yapıyor anlamına mı gelir ? Audrey bu lafım da sana seni gece gündüz demeden dertlerini anlatıp dinleyen bir abla şefkatiyle yaklaşan deep e ergen ergen vefasızlık edip hiçe sayman ne kadar etik? çoğumuz bedava fal bakıp veya ecemin yaptığı gibi parası olmayan biri için ücreti indirip o attıktan sonra tekrar yükselten biri için hele bir de isabetliuyse yorumu .. insanlığından ötürü sevmez miyiz? REZZAN ABLA KAÇIMIZA TUTTURDU?? ona rağmen ablalığını,dert dinlemesini seviyor demiyor muyuz.. burda attığınız her özel mesaja kibarlıkla cevap veren,yardımcı olmaya çalışan birini dandik ve haysiyetsiz bir insan yüzünden günah keçisi seçip vurun kahpeye! hesabı yerden yere vurmanız ne kadar doğru? hassasiyetler kişiden kişiye göre değişir.. Deep senden beşlki yaş olarak kaç yaş büyüktür ama senin burda acımasızca salvolar atarken onun ağlaması savunmadan değil duygusallıktandır.. onun manevi yönünü burda kaç kez gördük.. her birimiz tesbihlerimizi onları bunları pylaştık... bikaç falcıyla bağlantısı olduğu gibii çok ağır eleştiride bulunman seni kendi gözünde rahatsız etmedi mi ???? Mağdur olan sensin ve kyrenia o zaman aslanlar gibi bunun peşine düşeceksiniz.. mağrur olacaksınız, mağduriyetiniz başkalarının böyle bir şekilde mağdur olmasına sebep olmamalı.. kendi adıma şuana kadar fala döktüğüm milyara ACIRIM.. yandaşlıksa sonu olur olmaz bilemem şuan başladığım kişiyi bilenlerin EMİNE BİLGE MÜGE SARAYLI VE BİR İKİ KİŞİYİ GÖZLERİNDEN ÖPER DERİNGİLLERİ ALLAH A HAVALE EDERİM.. NESİBENİN GÜRUHU DA UNUTULMASIN.. BUNU DA ARZ EDERİM!
ERGEN derkenn ? senın bu konusman ne kadar etık bende senınlee konustum senınlede dertlestım ne yanlısım oldu benım ben deepe ıftıra mı attımm .. o gruptaa 10 kısı vardı bırısı desın sen yanlıss konustun dıyee allah askınaa ya ben deeepe ne yazdım soru sordum ben acık acık halada soruyorum cunku sorumun cevabını alamadım bır ozeldır takılmıss burda en cokk konustugum ınsan benım deep 180 sayfa konusmusuz ne ozelınden bahsedıyorsunuz ya sızz ? gercekten aklınızı basınıza alın sızden yasım kucuk dıye ergen mı oluyorum ben bıseylerı dusunmemem mı gerekıyor 180 sayfaa deeple muhabet ettım dıye oda benı dınledı bende onu dınledım dertlestımm bumu vefasızlık mı yapmıs oldum ben sımdı sen ne bıcım konusuyorsun allah askınaa ayrıca bısey daha sormak ıstıyorum benım herangı bır falımı senınle muhabetım olmadan oncee sana yolladımı deep bunu deepede soruyorum cunku ben burda falda gordum konusmada muhabetımden dolayı kusku duymadıgım seylerden artık kusku duyuyorum bu konu acılmasaydıda susup muhabetımı kesıcektım ama son olay bombaa gıbı dustu ortaya anlatabılıyormuyumm ....
ben ıkı gundur burda kımseye guvenmeyın dıyorumm anıston bana ozelden yazdı kendısı soylesın noldu dıye bende bısey yok kımseye guvenme dedım ne ısım verdım ne ozelden dedıkodu yaptımm acık acıkk burayada yazıyorum sordugum soruyuu ben kuskuu duydumm onu sordumm sonuna kadarda arkasındayım dedıgımınde once bı oturup kendı yaptıklarımıza bakamız lazım ınsanlarla bu kadar samımı olmak dogrumu dun yazdıgım yazıyıı aynen buraya kopyalıyorumm ...
bılmıyorumm gercektenn bılmıyorumm atart yaa allah askınaaa aklım almıyorr ben deep senınle 180 sayfaa yazıssmıss ınsanım benımde ozelım sende sımdı gecelım bunları anlıyormusun durmadanda yasal yollar demeyı bırakın ya farkındamısınız hepınıze dıyorum bunu ben manyak gıbı ne kadar cok onemsıyoruz bu sanal ortamı ??
senınle muhabetım var benımm vee derının o resmınden etkılendıgını soylemıstın bana yanı ne bılıyım kımsenın gunahını almak ıstemıyorum o kadar soktayım kı su anda kendımden baskada kımseye guvenmıyorum gercekten aklım karman corman kendımede kızıyorum burda tanıdıgım ınsanlarla yakınlık kurdugum ıcın anıston sanada acık acık dıyorum burdanda sen saf bı kızsın normalde duvardanda acık acık yazıyorsun herseyını dıkkat et ..deep ısınde gucunde mevkı sahıbı kadınsın yerı geldı sabaha kadar konustum senınle ama aklımdan cıkmıyor etkılenmen ve ozellıklede derını bana duvara yaz demen monaya baktırmıstık aynı zamanda o- 5 tl ıdı kız bana bıldı zam yapmasın dıye tamam mantıklı ,ama ben yazmayınca derını senın yazman ve audreyde baktırdı begendı demen anlıyormusun bu kadar abartı nıyee herkeısn takıldıgı nokta o su anda ve bılmıyorum mesala ben burda greyle muhabetım var anıstonla thalıxle eskıden tanıyorum hatta adını unutmustum sonra o bana tekrar mesaj attı oyle hatırladım urmınayla onlada adını bılmem fal konusmsuzdur eskı mevzulardan ama farkındamısın herkesle bır muhabetın var belkıde bu senın ıyı nıyetın ama bu yanlıss ıstee anlıyormusun aklım almıyor bıseyler var ama cozemıyorum hıssedıyorum ama cozemıyorum bu kadar net kızlar benım dıceklerım gercekten ben buraya dertlesmeye gırıyorum hep dıyorum ınsan normal hayatında bazen anlatamıyor sıkılıyor bunalıyor ama burası gercekten zarar baska bısey degıl ..