Derinde hesabini kapatmis bu arada..
ne dediğinii anlamadımm derin bi saygısızlıkk yaptıı bendee bu konudaaa cokk sinirlendimm çünküü hiç yoktann ortamm gerildii ve biz daha öncee özell hayatımızz kimlerinn elinde diyee konuşmuştukk bu konudaa tedirgindimm şimdii üstünee bu olayy oluncaa cokk sinirlendimm sadecee ben değilkii tüm arkadaşlarımm olayıı nerdenn alıpp nereye getirdinn sadecee derinii övdünn diye mii bu konuşmalarr birdenn olayaa dahill olupp başkaa şeylerr cıkarıyosunn kirpimidirr nedirr ne alakaa şimdii bu durumm sadecee sinirlendirdii üzdüü biziiKırlı kırpı kım bılmıyorum ama yazdıkları ınanılmaz saçmaydı. Bır kere cıddı bır sıkıntısı ve Turkce ıle ılgılı:) Burada cok dıkkatlı arkadaşlar da var bırısı aynı kısıyı çokça yazmaya başlayınca hemen uyarıyorlar. Aslında sahtekarlıkla ılgılı gayet başarılı reflekslerınız var. Bu forumda cok güzel ınsanlar var ben ona emınım. Ozellıkle loveme. Yazdıkları konusunda o kadar samımı kı bazen arkadaşlarımla konuştuğumu düşünmeme neden oluyor. Cok ıyı nıyetlı bırı olduğundan emınım kendı adıma. Lütfen yanlış anlaşılmaları konuşmak adına kısıler arasında mesajlaşmayı ya da konuşmayı deneyın. Buraya yazıldığında ısler hıc ıstenmeyen noktalara gıdıyor.
başkaa yerdenn cıkmasındaa yineeDerinde hesabini kapatmis bu arada..
kızlarrr yaa bişii dicemm az öncee ablamlaa konusuyodukkk dedikiii suçlanann kişii bilgii verdiysee buranınn kurallarınıdaa anlatmıştırr falıı nedenn
ne dediğinii anlamadımm derin bi saygısızlıkk yaptıı bendee bu konudaaa cokk sinirlendimm çünküü hiç yoktann ortamm gerildii ve biz daha öncee özell hayatımızz kimlerinn elinde diyee konuşmuştukk bu konudaa tedirgindimm şimdii üstünee bu olayy oluncaa cokk sinirlendimm sadecee ben değilkii tüm arkadaşlarımm olayıı nerdenn alıpp nereye getirdinn sadecee derinii övdünn diye mii bu konuşmalarr birdenn olayaa dahill olupp başkaa şeylerr cıkarıyosunn kirpimidirr nedirr ne alakaa şimdii bu durumm sadecee sinirlendirdii üzdüü bizii
Alınganlıkmıı benn arkadaşlarımınn düştüğüü durumaa kızgınımm insann olann görür bunuu zatenn saygısızlığaa tabii tepkii vericemmIste ben bunu sevmıyorum. Neden bu kadar alıngansınız hıc anlamadım. Derını ovmedım de ıyı baktı dedım. Ayrıca falımın ıade edılmesı ıcın de mesaj yazdım sımdı. Kırpı nın yazdıkları da bununla alakalıydı cunku. Ama basta da dedım ya yazdıklarını tam olarak anlamadım degısık bır Turkce dıye. O kışı de tellwe de calıstıgını soylemıs zaten. Tuhaf tuhaf seyler ıste. Neyse zaten sorumun cevabını aldım ben. O derın2013 olan ınsan evladını da buradan kınıyorum. Baktıgı tum falları kesınlıkle ve derhal ıade etmelı sıte. Benım paramla benım yazdıklarımı mı soyledı sımdı hıc emın olamayacağım!
canım dünden sonra hala derın dıyen insanların cıkması çok hoşuma gtti cdden okumuş mesjları ama acaba hangi gözle nasıl okumuş arkdsımız!derinn sahtee üyelikk bilee almışşş ne bilirsee bilsinn o saygısızz gece rüyalarımaa girdii uykularımıı kaçırdıı benimmkendinii pazarlamışş ilk öncee su konu kapansaa keşkee yaaa süreklii bişii cıkıyoo
bendee anlamadımmm onuu yaacanım dünden sonra hala derın dıyen insanların cıkması çok hoşuma gtti cdden okumuş mesjları ama acaba hangi gözle nasıl okumuş arkdsımız!
evt tüm olay bu.böyle birşey oldugundanIste ben bunu sevmıyorum. Neden bu kadar alıngansınız hıc anlamadım. Derını ovmedım de ıyı baktı dedım. Ayrıca falımın ıade edılmesı ıcın de mesaj yazdım sımdı. Kırpı nın yazdıkları da bununla alakalıydı cunku. Ama basta da dedım ya yazdıklarını tam olarak anlamadım degısık bır Turkce dıye. O kışı de tellwe de calıstıgını soylemıs zaten. Tuhaf tuhaf seyler ıste. Neyse zaten sorumun cevabını aldım ben. O derın2013 olan ınsan evladını da buradan kınıyorum. Baktıgı tum falları kesınlıkle ve derhal ıade etmelı sıte. Benım paramla benım yazdıklarımı mı soyledı sımdı hıc emın olamayacağım!
bendee anlamadımmm onuu yaa
canım dünden sonra hala derın dıyen insanların cıkması çok hoşuma gtti cdden okumuş mesjları ama acaba hangi gözle nasıl okumuş arkdsımız!
Derinde hesabini kapatmis bu arada..
iyi yamışssın ya ben sana bişey demiyorum begenedebılırsın bu da olabılır az önce begendıgını sımdı kınayadabılırsın hepsi iyi hoş dün geceden sonra benm dıyecek pek debirşeyım yok cok uzgunum cok yorgunumBenım hayatımla ılgılı hıcbır sıtede paylaşmadığım sadece kendımın bıldıgı seylerı bılmıs ne dıyeyım sımdı? Kısılıgı ve karakterı sorunlu bır ınsanmıs bırsey dıyemem. Ama sadece buraya yazmadığım seylerı de bıldı dedım. Oraya arkadaş olmak ıcın yollamamıştım zaten falımı. Para verdım fal baktı. Ayrıca derınle ılgılı yorumumu da burada uzerıne yorum yapılan kısıler olmadığını dusundugum ıcın yazdım. Zaten kendısı de benım yazdıklarını okuduğum bırı degılmıs.
bence de ya yarına kalmaz şımdıden öbür hesabına geçmiştirYakında başka bir isimle geri döner bence. Görülmemiş senaryo değil nasıl olsa.
canım bende çok rüya gördügüm için sık sık bu sorulara düşüyorum ama rahmnaı ruyalrın kendı deneyımlerımle bırkaç kere görülebilecegini düşünüyorum bence aynı duayı emın olana kadar tekrar tekrar yap..arkadaşlar bir sorum vardı kafama çok takıldı bir rüya gördüm aslında bunun ikincisini görüyorum. Birkaç ay önce sevgilimden ayrılmış aşk acısı çekerken hatta onun için ağladığım gece rüyamda başka bir adam görmüştüm aynı okuldayız ama muhabbetimiz yoktur. Sonra dikkatimi çekti bu benim arada bir bakıyordu ama ilişki falan düşünmediği duyumunu aldım. Dün gece uyumadan önce bir dua ettim Allahım hayırlıysa bu gece rüyaamda göreyim değilse görmeyeyim hiç dedim. Sabaha karşı rüyamda onu gördüm her zaman ki gibiydi yani yanımda bakıyor varlığını hissettiriyor ama konuşmuyordu Sizce bu rüya bilinçaltımı yoksaa rahmani mi?
Cok uzuldum sızın adınıza ozellıkle de loveme adına. Gecmıs olsun. Umarım bır daha tekrarlanmaz dıyecegım ama böyle kalıtesız hızmet veren sıteler ve ınsanlık yoksunu falcılar olduğu surece devam edecek ne yazık kı. Dedıgınız gıbı falcıları da ıp uzerınden ızleyebılecek bır sıstemlerı olmalı en azındaniyi yamışssın ya ben sana bişey demiyorum begenedebılırsın bu da olabılır az önce begendıgını sımdı kınayadabılırsın hepsi iyi hoş dün geceden sonra benm dıyecek pek debirşeyım yok cok uzgunum cok yorgunum
ben de aynen ya binnaz a bir ton para döktüm ama site yönetımı olarak kendılerını tebrık edıyorum falcılarını bılemem ama mesajlarıma hemen cevap verıyorlar bırde cdden magdursam ıade istedysem hemen ıade edıyorlar yönetimi cıdden ısını ıyı yapıyorbinnazıı alkışlıyorumm kızlarryorumcularıı pembecii filann amaa benn hiç binnazdaa iyi üyelikk başkaa yerdee falcıı görmedimm kaçırdımsaa bilmemm ama bi ordaa denkk gelmedimm
Teşekkür ederim sagolunCok uzuldum sızın adınıza ozellıkle de loveme adına. Gecmıs olsun. Umarım bır daha tekrarlanmaz dıyecegım ama böyle kalıtesız hızmet veren sıteler ve ınsanlık yoksunu falcılar olduğu surece devam edecek ne yazık kı. Dedıgınız gıbı falcıları da ıp uzerınden ızleyebılecek bır sıstemlerı olmalı en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?