Binnaz Abla

şu telvedeki 5 tl, 3tl falları görünce binnaz abla bana da çok pahalı gelmeye başladı. orda 1 numara bir falcıda yok sanırım. var mı acaba? telvedeki medyum emel'e baktırdın mı peki?

canim saraylihanima ve kirazeye baktirdim ve bu ikisi binnazda olan pek cok falcidan daha hos ve guzel bir anlatimla baktilar ustelik yari fiyata neredeyse.dedigine baktirmadim cnm

Kizlarrr binnaz ablada kahveye onerebilcegiiz birisi varmi tarot baktirmak istemiyorum artik (

ya yazik vallahi 15 liraya bes satir birsey geliyor telwedekiler falci degilmi uzun uzun bakiyorlar..bence binnaz abla iyice kazik olmaya basladi.katina 22.50 arkadaslar bence cok fazla..hepimiz sikayet mesaji yazalim biraz dusursunler
Haklısın tellwenin dışındaki siteler pahalı.Ama tellwenin falcıları o kadar kalabalıklarki iyisini bulmak için pekçoğunu denemek gerekki aynı hesaba gelmiş olur fiyatları zaten.Ben bu forum sayasinde kiraze ve esinceyi keşfettim.Ancak semele,ugga,yesil çingene,almula tutankammon bikaç kişi daha vardı şu an hatırlamıyorum uzak durun derim.Yalnız Kiraze ve Esince bi kez olsun denenmeli bencede.

esinceye baktım, yorum yapanların çoğuna puanlamayı unutma, puanlamayı unutma deyip durmuş.

Canım doğru belki önemsiyordur puanlamayı ancak ben bi falcıda yoruma bakıyorum.Gerçekçimi,titiz ve itinalımı, geçiştirip bitirme derdindemi ve gelen yorumlar tabii.Yani ben denedim ve bütün kalbimlede öneriyorum.Yinede siz bilirsiniz...

Binnazabladaki fiyatlar resmen cildirmis........ben yurtdisindayim, burdan fiyatlar euro olarak gorunuyor Yani katina 22.50 euro mesela , asla baktirmam

Ayol esince bana resmen ustunkoru bakmis bence, siz neresini begendiniz ? Begenen arkadaslar, ozelden degis tokus yapalim bence, size ne yazmis, bana ne yazmis?

esinceyi bilmiyorum baktırmadım henüz. bu arada iki binin üzerinde falcısı varmış. off off dene dene bitmez walla. o yüzden birbirimize soruyoruz kim daha iyi diye.

Bugun benim icin cok ozel olan birinin dogumgunu.. Burda tanidigim ve artik canimin ici olan birinin.. İyi ki dogdun Cansumm.. Bu yeni yasin ne istiyorsan onu getirsin sana.. Seni cok seviyorummm..

şimdi okudum beeyzaaa serra çok çok iyi dimi bunu duymaya çok ihtiyacım var.çünkü benim herşeyimi bildi sormadıklarımı bile.hani biri daha böyle söyleyince emin oluyorum iyice ve mutlu oluyorum tabikide:))

şimdi okudum beeyzaaa serra çok çok iyi dimi bunu duymaya çok ihtiyacım var.çünkü benim herşeyimi bildi sormadıklarımı bile.hani biri daha böyle söyleyince emin oluyorum iyice ve mutlu oluyorum tabikide:))

Ben bilerek hiçbir bilgi vermedim Serraya, buraya da baktıracağımı bilerek yazmadım.. Hiç bilgi vermeden, kaynak bulamadan (arıyorsa tabi) neler söyleyebilecek merak ettim.. Hatun bildiğin döktürmüş :) yaşadığım ne var ne yok söylemiş bana.. Gelecekle ilgili sadece soruma cevap vermiş, zaman vermeden.. Hakkını yemeyeyim şimdi, gerçekten çok iyiydi anda ve geçmişte..

bu kıza ne baktırdınız allah askına ben torat baktırdım dun ve normaldı yanı oyle sasırmadım hıc :S kahve mı baktırmak lazımdı yoksa =))

esinceyi bilmiyorum baktırmadım henüz. bu arada iki binin üzerinde falcısı varmış. off off dene dene bitmez walla. o yüzden birbirimize soruyoruz kim daha iyi diye.

İkibinin üstümü?Yuh yani çok gereksiz az olsun iyisi olsun nasıl mantıkları var ?

cok sacma yorumlamis boyle yazilirmi sanki sana adami soruyoruz.o kadar sinir oluyorum ki!!sinir

ya olumsuz yorumladığı için yazmıyorum ama çok ilginç . sanki para almıyor . bir sürü kişiye baktırdım . sanki zorla bakıyormuş gibi bakıyor . hastayım bu ara keyfim yok demiş birde bana sanki sordum . moralimin içine etti . düşündüğün adam çok sıkıntılı biri . evlenmiş daha önce sanki dedi . evli mi sandı ne allah korusun . hiç evlenmedi eminim yani . sanırım yaşı büyük diye öle dedi . sana daha genç biri var dedi ..
birde rezzan ablaya baktırdım .oda ben olumlu görüyorum dedi . adamın karekter analizini iyi yaptı . boyunu posunu tarif etti . tutturdu . inşş dedikleri çıkar .
birde binnaz abladan cenke baktırdım tarot . oda rezzanla ablayla aynı sureyi verdi . şimdi nesibe,birde melih i merak ediyoru ...

bana da zaman vermemiş yakın gelecekte demiş.hisler süper ama nasıl bu kadar hissedebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…