- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
şu telvedeki 5 tl, 3tl falları görünce binnaz abla bana da çok pahalı gelmeye başladı. orda 1 numara bir falcıda yok sanırım. var mı acaba? telvedeki medyum emel'e baktırdın mı peki?
Haklısın tellwenin dışındaki siteler pahalı.Ama tellwenin falcıları o kadar kalabalıklarki iyisini bulmak için pekçoğunu denemek gerekki aynı hesaba gelmiş olur fiyatları zaten.Ben bu forum sayasinde kiraze ve esinceyi keşfettim.Ancak semele,ugga,yesil çingene,almula tutankammon bikaç kişi daha vardı şu an hatırlamıyorum uzak durun derim.Yalnız Kiraze ve Esince bi kez olsun denenmeli bencede.ya yazik vallahi 15 liraya bes satir birsey geliyor telwedekiler falci degilmi uzun uzun bakiyorlar..bence binnaz abla iyice kazik olmaya basladi.katina 22.50 arkadaslar bence cok fazla..hepimiz sikayet mesaji yazalim biraz dusursunler
Kizlarrr binnaz ablada kahveye onerebilcegiiz birisi varmi tarot baktirmak istemiyorum artik
(
esinceye baktım, yorum yapanların çoğuna puanlamayı unutma, puanlamayı unutma deyip durmuş.
Canım doğru belki önemsiyordur puanlamayı ancak ben bi falcıda yoruma bakıyorum.Gerçekçimi,titiz ve itinalımı, geçiştirip bitirme derdindemi ve gelen yorumlar tabii.Yani ben denedim ve bütün kalbimlede öneriyorum.Yinede siz bilirsiniz...
Bugun benim icin cok ozel olan birinin dogumgunu.. Burda tanidigim ve artik canimin ici olan birinin.. İyi ki dogdun Cansumm.. Bu yeni yasin ne istiyorsan onu getirsin sana.. Seni cok seviyorummm..
Haklısın tellwenin dışındaki siteler pahalı.Ama tellwenin falcıları o kadar kalabalıklarki iyisini bulmak için pekçoğunu denemek gerekki aynı hesaba gelmiş olur fiyatları zaten.Ben bu forum sayasinde kiraze ve esinceyi keşfettim.Ancak semele,ugga,yesil çingene,almula tutankammon bikaç kişi daha vardı şu an hatırlamıyorum uzak durun derim.Yalnız Kiraze ve Esince bi kez olsun denenmeli bencede.[/QU
bu arada bende ucuz olsun diye şu falsepetinin kapalı olduğu günler telvey sardımya bi kaç kişi önereyim sakın benim yaptığım gibi amaaaan atayım belki iyidir yapmayın valla sinirlerinizi bozuyorlar.kelimelerin meleği eslinaabla efsunlar falcıkatina kirazeyi söylemeye zaten gerek yok.çok falınız gelirse bunları deneyin.saraylıhanım,almula QUTES gibi biri,galadriel bunlar hikaye yazıyor.
Haklısın tellwenin dışındaki siteler pahalı.Ama tellwenin falcıları o kadar kalabalıklarki iyisini bulmak için pekçoğunu denemek gerekki aynı hesaba gelmiş olur fiyatları zaten.Ben bu forum sayasinde kiraze ve esinceyi keşfettim.Ancak semele,ugga,yesil çingene,almula tutankammon bikaç kişi daha vardı şu an hatırlamıyorum uzak durun derim.Yalnız Kiraze ve Esince bi kez olsun denenmeli bencede.[/QU
bu arada bende ucuz olsun diye şu falsepetinin kapalı olduğu günler telvey sardımya bi kaç kişi önereyim sakın benim yaptığım gibi amaaaan atayım belki iyidir yapmayın valla sinirlerinizi bozuyorlar.kelimelerin meleği eslinaabla efsunlar falcıkatina kirazeyi söylemeye zaten gerek yok.çok falınız gelirse bunları deneyin.saraylıhanım,almula QUTES gibi biri,galadriel bunlar hikaye yazıyor.
kirazenin verdigi zaman doldu bakalim...
kirazenin verdigi zaman doldu bakalim...
çok fal baktırmak istiyorsan esinaablaya bi baktırsana telveden.o ya çok iyi ya tesadüf bildi bilmiorum ama şimdi baktırdığım falları okudumda baya iyi sanki.
şimdi okudum beeyzaaa serra çok çok iyi dimi bunu duymaya çok ihtiyacım var.çünkü benim herşeyimi bildi sormadıklarımı bile.hani biri daha böyle söyleyince emin oluyorum iyice ve mutlu oluyorum tabikide:))
çok fal baktırmak istiyorsan esinaablaya bi baktırsana telveden.o ya çok iyi ya tesadüf bildi bilmiorum ama şimdi baktırdığım falları okudumda baya iyi sanki.
onerin icin tesekkur ederim canim.Neleri bilmis sende gelecekle ilgili yorumlari nasil?
Ben bilerek hiçbir bilgi vermedim Serraya, buraya da baktıracağımı bilerek yazmadım.. Hiç bilgi vermeden, kaynak bulamadan (arıyorsa tabi) neler söyleyebilecek merak ettim.. Hatun bildiğin döktürmüş :) yaşadığım ne var ne yok söylemiş bana.. Gelecekle ilgili sadece soruma cevap vermiş, zaman vermeden.. Hakkını yemeyeyim şimdi, gerçekten çok iyiydi anda ve geçmişte..
esinceyi bilmiyorum baktırmadım henüz. bu arada iki binin üzerinde falcısı varmış. off off dene dene bitmez walla. o yüzden birbirimize soruyoruz kim daha iyi diye.
bu kıza ne baktırdınız allah askına ben torat baktırdım dun ve normaldı yanı oyle sasırmadım hıc :S kahve mı baktırmak lazımdı yoksa =))
cok sacma yorumlamis boyle yazilirmi sanki sana adami soruyoruz.o kadar sinir oluyorum ki!!sinir
onerin icin tesekkur ederim canim.Neleri bilmis sende gelecekle ilgili yorumlari nasil?
inanır mısın serra gibi aynı fal kelimeler farklı sadece.tabi serranın sormayıpta bildiği şeylerde var orası ayrı.ama esas olayı tamda benim düşündüğüm şekilde yorumlayan ikisi.yani ben çok beğendim yanıltmam inşallah.hani o site karmaışk zaten herhangi birini seçeceğine bunu seç deri falcıkatina efsunlarda diğer beğendiklerim)
Ben bilerek hiçbir bilgi vermedim Serraya, buraya da baktıracağımı bilerek yazmadım.. Hiç bilgi vermeden, kaynak bulamadan (arıyorsa tabi) neler söyleyebilecek merak ettim.. Hatun bildiğin döktürmüş :) yaşadığım ne var ne yok söylemiş bana.. Gelecekle ilgili sadece soruma cevap vermiş, zaman vermeden.. Hakkını yemeyeyim şimdi, gerçekten çok iyiydi anda ve geçmişte..
bu kıza ne baktırdınız allah askına ben torat baktırdım dun ve normaldı yanı oyle sasırmadım hıc :S kahve mı baktırmak lazımdı yoksa =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?