Binnaz Abla

yönetimmm iyii yorumcularr 1 2si hariçç pembeciii yaaa telvededeee iyi yorumcuudaa var kötüsüdee varr yönetimm ulaşılmazz falalemm müşterii ilişkilerii allahaa emanett falsepetindedee sorun yaşamadımm allahıı var

Arkadaşlar dünden beri hepimizin başını ağrıtan,kıran döken yıpratan bu konu bence artık noktalansın.. A audrey senle tanışmadan önce deepin ne senle ne de senle ilgili herhangi bir konuda benle paylaşımı olmamıştır! bunu hep o 180 sayfa 180 sayfa paylaşımlarından çıkarım yapamamısan, onla ilgili demek ki hiçbir şey bilememişsindir! seninle ne çok konuştuk kardeşim gibi.. ben sana anlattım sen dinledin .. burda derini deep keşfedip bbeğensini paylaştı diye dört bir yandan onun üstüne gelinmesi bilmiyorum çok üzdü.. yeri geldi hepimiz bi falcıyı beğendik söyledik sonra sıralandık.. yeri geldi buraya dışardan gelip saçmalayan kişilere karşı hep beraber savunmaya geçtik,savaştık, kirli çamaşırları birbir ortaya döktük.. ben yine söylüyorum; biz gerçeğiz değil deep burdaki kimse için böylesine çirkef bişiyi yakıştırmam aslaaaaa... şaşırdım üzüldüm.. ve bakın derin nasıl itiraf etmiş .. yani olayda ne ispiyoncu,ne yandaşçı,ne de herhangi bir kumpas var..

Eklentiler

• deriiiiiiiiiin.webp
    84 KB · Görüntüleme: 119
  • derin2.webp
    112,5 KB · Görüntüleme: 120
  • derinderin.webp
    66 KB · Görüntüleme: 115
bilinçaltı olabilir mi sence? rüyalar basit de olsa çoğu zaman çıkıyor o yüzden bu kadar düşünüyorum mesela en basiti rüyamda bir sinema filmi ile ilgili bir şey gördüysem ertesi gün hiiç aklımda olmadığıı halde o filmle ilgili bir şeyler öğreniyorum gün içinde ? bu konuyu da ondan düşünüyorum fakt gerçek hayatta bu adamın ilgisi olup olmmadığı anlaşılamaz bile rüyamda da öyleydi gerçi ama

canım hislerin güçlü olabılır bence daha guzel zamanların olacak suan bunlarla alıştırılıyorsun cunku bende cok kuccukken bu tıp olaylar yasardım ama cdden hala ruyalarımın rahmanımı oldgnu bılmıyorum yanı gecelık ruyalarımın bılınçaltı olma ıhtımalı da var cunku o kısıyı hıc dusunmesekdebılınçaltı saklamış olabılır bence dualarına devam et bırde ruyalarını yaz bunu senden başka kımse anlayamaz ama tarıhlerıyle ruyalarını nesnelerı anlamlarıı bulursan kendı ruyalarını ve kendı bılıncaltının çözümlemesini yapabılırsın.bu yardımcı bulamayacagın kendı kendıne çözümleyecegın bır konu.bende çok ruya görüyorum ve malsef ruyalarımı not etmek dısında yaptgım ozel bırsey yok oyzden ancak bukadr yardımcı oluyorum sana

Konuyla alakam yok. Derine'de baktırmadım. İyiki de baktırmamışım. Herhangi bir falcıyı savunmak bana saçma geliyor yada fazla tepki vermek de çünkü beklediğim şeylerdi bunlar. Fal artık bana sigara,içki gibi bağımlılık yapan bir illet gibi geliyor. İkisinde de maddi manevi zarara uğruyorsun. Uzun zamandır buraya yazmıyorum çünkü baya hastalandım günlerce yemek yiyemedim. Hala da düzelmiş sayılmam. Burda bana gönül koyan varsa hakkını helal etsin. Kimseyi isteyerek kırıp üzmedim. Artık fal olayından iyice soğudum baktıracağımı sanmıyorum bir süre.
Ara sıra takip ederim. Merak ettiğim birkaç arkadaş vardı onlara ö.mesaj attım Loveme/duygusuz ve diğer dertleri olan arkadaşlar felan umarım herşey yolundadır sizler için yıpratmayın kendinizi.
Falcılara da güvenmeyin. Siz hayatınızı değiştirebilecek kadar güçlüsünüz. Allah'ım kimseye kaldıramayacağından fazla dert vermez. Son olarak Sevgi Teyzeyle ilgili çok fazla mesaj aldım. Kendisi artık herkese fal bakmadığını söyledi numarayı paylaşmayacağım ama çook zor durumda olan varsa yine de mesaj atabilir. Lütfen ısrar etmeyin bu konuda kendisi yaşlıca bir teyze rahatsız etmek istemiyorum onu. Özür dilerim.
Allah'a emanet olun.

olann deepee olduu o derinn kendii reklamınıı iki üyeliklee yapmışş bidee dün takip etmiyordumm diyoduu ne yalandırr bu yaa bizee üzüldümm şunlaraa inanıyoruzz ikii üyeliktedee reklam yapmışş daha dünn kazenn yayınladıı

bir mesajın sonuna Bütün emegim bir gece de yendi demiş derin hanım... bir gecede de yıne burdan meşhur oldugunu unutmasa iyiymiş:) kendı hesabından kendıne oy verdıgı tespit edildi hala BEN REKLAM BILE YAPMADIM dıyor onca yalanına terbıyesızlıgıne ragmen kendını burdan savunuyor ... savundurtana da burdan boyle yazana da helal olsun! benım dıyecegım bır sey yok ya mıdem bulandı resmen

derin hanımdan özür dileyesim geldı ya hatta LoveMeKyrenia özür dileyelım de canım öbür fallarımızı da paylaşmassın vah vah bak nasıl da magdur durumlara düşmüş....
kendisi suçlu zaten, buraya nickle gelip sohbet ettiğini, sizin falınızı da çakallıkla isimlerrden yola çıkarak gelip yazdığı elbette kabul edilemez.. siz mağdursunuz anistoncum.. orası kesin.. ama burda laf taşıyan maşıyan yok işte ..olay bu.

neyi nerden anlıyosun bilmiyorum ama yeter artık haa!!!! burda ne kimse bi falcının yalakalığını yapıyor ne de savunuyor!!!!! biraz geniş bak ... sizin mağduriyetiniz ortada onun yaptığı hata sen nasıl bi algıya sahipsin anlamıyorum. yaptrığı yerden göğe kadar yanlış derinin Allah a havale zaten... burda olan size ve deep e olmuş bunun ayırdında ol lütfen lütfen lütfen..!

sana noluyor ben anlamıyorum deeple sana noluyor anlamıyrum deep kendını ortalıga attı hala da atmaya devam edıyor sız ıkı kafadar kendınızı ordan oraya atıp duruyosunuz sen benım muhatabım degılsın ben an başta DEEPE ÖZELDEN SORDUM CEVBNI ALDIM KONU KAPANDI DEDIM BAKTIM DEEP ORTALIKTA GURUP GURUP GEZIP BEN YAKINI DEGLIM BEN FALCI DEGILIM DIYOR KENDI ADINI KENDI UNLENDIRDI.KIMSE DEGIL NE AUDREY NE BEN NE LOVEME.
gecenın sonunda baktım sen mesajlar yazıyosun yardır allah yardır deep söyle aglıyor deep böyle aglıyor DEEPIN MAGDUR EDEBIYATI BITMEDI SENN ONUN UZERINDEN YAPTGN MAGDUR EDEBIYATI BAŞLADI
YETER CANIMI SIKMA BENIM. deep umrumda da degıl ısteyen ınansın konuşssun benm deeple muhabbetım bıttı BEN O GECE SADECE DEEPLE KONUŞTUM ONDAN KUŞKULANMAKDA EN DOĞAL HAKKIM YETER SANA HESAP VERECEK DEGILIM .UZATMA BENI DE DAHA FAZLA GERME

aynen öyle zeziii mm aynen öyle ben dünden beri diyorum burdan birisi yapmaz hiçbir falcıya yapmaz, ya hangi birisi neyimiz oluyo hepimiz iş güç peşindeyiz yahuuu biliyosun birİSİ BİŞİ ÖNeriyo hePİmiz hurraaa oraya o zaman beğendiğimiz falcılatrın biz de mi yataklığını yapıyoruz bacım tonlarca para döktük.. maddi manevi zarar burda hepimiz aynıyız.. anlatamıyorum.. olay deep e yüklendi bu herhani biri için de olsaydı hakkaniyetli insan biraz düşünürdü .. çamur atmak kolay zezimm, yani insanlar neden dar açıyla bakıyorlar olaya anlamıyorum.. ya hepimiz bi falcının adı duyulunca gitmiyor muyuz oraya buraya.. ya da burda bangır bangır söylemiyor muyuz... ne kadar ağır bi suçlamadır bu.. buna rağmen falcının hesapları bile dökülmüş, nickleriyle çıkarım yaptığı bile deşifre edilmişken.. hala şüpheliniliyor yaaaa...

saygısız! sana haktır her şey !

atartt bacımm ama dünn tolinn 3 kişii farklı farklıı nedenn deeptenn şüphelendii mantıklıı açıklamaa yapsınlarr dedii niyee başkasıı değildee deepp su halee bakk yaaa ne halee geldikk benn evden dışarıı cıkmıyorumm bi burdaa arkadaşlarımm olduu diyee seviniyodummm geldii o derinn ortalığıı karıştırdıı kafalarr cok karışııkk zaten anistonn konuyuu hemenn kapamıştıı keşkee bu kadarr konuşmakk zorundaa kalmasaydıkk herkess cok yıprandıı

yarası olan gocunur dışında aklıma bırsey gelmıyor herhalde benım herkese söyleyecegımı sandı o demeden ben dıyeyım dıye yazdı.haklıysada benım gozumde haksız o.o da çanak tutanı da.

yarası olan gocunur dışında aklıma bırsey gelmıyor herhalde benım herkese söyleyecegımı sandı o demeden ben dıyeyım dıye yazdı.haklıysada benım gozumde haksız o.o da çanak tutanı da.
anistonn bakk bacımm herkess cok sinirliii lütfenn amaa su konu artıkk uzamasınn kimm neyee inanıyosaa inansınn yaa gitgidee çirkinleştiii atartt cokk iyi niyetlii bakk deeptee derinlee konuşmasınıı bilee yayınlattıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…