yönetimmm iyii yorumcularr 1 2si hariçç pembeciiiben de aynen ya binnaz a bir ton para döktüm ama site yönetımı olarak kendılerını tebrık edıyorum falcılarını bılemem ama mesajlarıma hemen cevap verıyorlar bırde cdden magdursam ıade istedysem hemen ıade edıyorlar yönetimi cıdden ısını ıyı yapıyor
bilinçaltı olabilir mi sence? rüyalar basit de olsa çoğu zaman çıkıyor o yüzden bu kadar düşünüyorum mesela en basiti rüyamda bir sinema filmi ile ilgili bir şey gördüysem ertesi gün hiiç aklımda olmadığıı halde o filmle ilgili bir şeyler öğreniyorum gün içinde ? bu konuyu da ondan düşünüyorum fakt gerçek hayatta bu adamın ilgisi olup olmmadığı anlaşılamaz bile rüyamda da öyleydi gerçi amacanım bende çok rüya gördügüm için sık sık bu sorulara düşüyorum ama rahmnaı ruyalrın kendı deneyımlerımle bırkaç kere görülebilecegini düşünüyorum bence aynı duayı emın olana kadar tekrar tekrar yap..
canım hislerin güçlü olabılır bence daha guzel zamanların olacak suan bunlarla alıştırılıyorsun cunku bende cok kuccukken bu tıp olaylar yasardım ama cdden hala ruyalarımın rahmanımı oldgnu bılmıyorum yanı gecelık ruyalarımın bılınçaltı olma ıhtımalı da var cunku o kısıyı hıc dusunmesekdebılınçaltı saklamış olabılır bence dualarına devam et bırde ruyalarını yaz bunu senden başka kımse anlayamaz ama tarıhlerıyle ruyalarını nesnelerı anlamlarıı bulursan kendı ruyalarını ve kendı bılıncaltının çözümlemesini yapabılırsın.bu yardımcı bulamayacagın kendı kendıne çözümleyecegın bır konu.bende çok ruya görüyorum ve malsef ruyalarımı not etmek dısında yaptgım ozel bırsey yok oyzden ancak bukadr yardımcı oluyorum sanabilinçaltı olabilir mi sence? rüyalar basit de olsa çoğu zaman çıkıyor o yüzden bu kadar düşünüyorum mesela en basiti rüyamda bir sinema filmi ile ilgili bir şey gördüysem ertesi gün hiiç aklımda olmadığıı halde o filmle ilgili bir şeyler öğreniyorum gün içinde ? bu konuyu da ondan düşünüyorum fakt gerçek hayatta bu adamın ilgisi olup olmmadığı anlaşılamaz bile rüyamda da öyleydi gerçi ama
kendisi suçlu zaten, buraya nickle gelip sohbet ettiğini, sizin falınızı da çakallıkla isimlerrden yola çıkarak gelip yazdığı elbette kabul edilemez.. siz mağdursunuz anistoncum.. orası kesin.. ama burda laf taşıyan maşıyan yok işte ..olay bu.derin hanımdan özür dileyesim geldı ya hattaLoveMeKyrenia özür dileyelım de canım öbür fallarımızı da paylaşmassın vah vah bak nasıl da magdur durumlara düşmüş....
neyi nerden anlıyosun bilmiyorum ama yeter artık haa!!!! burda ne kimse bi falcının yalakalığını yapıyor ne de savunuyor!!!!! biraz geniş bak ... sizin mağduriyetiniz ortada onun yaptığı hata sen nasıl bi algıya sahipsin anlamıyorum. yaptrığı yerden göğe kadar yanlış derinin Allah a havale zaten... burda olan size ve deep e olmuş bunun ayırdında ol lütfen lütfen lütfen..!bir mesajın sonuna Bütün emegim bir gece de yendi demiş derin hanım... bir gecede de yıne burdan meşhur oldugunu unutmasa iyiymiş:) kendı hesabından kendıne oy verdıgı tespit edildi hala BEN REKLAM BILE YAPMADIM dıyor onca yalanına terbıyesızlıgıne ragmen kendını burdan savunuyor ... savundurtana da burdan boyle yazana da helal olsun! benım dıyecegım bır sey yok ya mıdem bulandı resmen
sana noluyor ben anlamıyorum deeple sana noluyor anlamıyrum deep kendını ortalıga attı hala da atmaya devam edıyor sız ıkı kafadar kendınızı ordan oraya atıp duruyosunuz sen benım muhatabım degılsın ben an başta DEEPE ÖZELDEN SORDUM CEVBNI ALDIM KONU KAPANDI DEDIM BAKTIM DEEP ORTALIKTA GURUP GURUP GEZIP BEN YAKINI DEGLIM BEN FALCI DEGILIM DIYOR KENDI ADINI KENDI UNLENDIRDI.KIMSE DEGIL NE AUDREY NE BEN NE LOVEME.neyi nerden anlıyosun bilmiyorum ama yeter artık haa!!!! burda ne kimse bi falcının yalakalığını yapıyor ne de savunuyor!!!!! biraz geniş bak ... sizin mağduriyetiniz ortada onun yaptığı hata sen nasıl bi algıya sahipsin anlamıyorum. yaptrığı yerden göğe kadar yanlış derinin Allah a havale zaten... burda olan size ve deep e olmuş bunun ayırdında ol lütfen lütfen lütfen..!
aynen öyle zeziii mm aynen öyle ben dünden beri diyorum burdan birisi yapmaz hiçbir falcıya yapmaz, ya hangi birisi neyimiz oluyo hepimiz iş güç peşindeyiz yahuuu biliyosun birİSİ BİŞİ ÖNeriyo hePİmiz hurraaa oraya o zaman beğendiğimiz falcılatrın biz de mi yataklığını yapıyoruz bacım tonlarca para döktük.. maddi manevi zarar burda hepimiz aynıyız.. anlatamıyorum.. olay deep e yüklendi bu herhani biri için de olsaydı hakkaniyetli insan biraz düşünürdü .. çamur atmak kolay zezimm, yani insanlar neden dar açıyla bakıyorlar olaya anlamıyorum.. ya hepimiz bi falcının adı duyulunca gitmiyor muyuz oraya buraya.. ya da burda bangır bangır söylemiyor muyuz... ne kadar ağır bi suçlamadır bu.. buna rağmen falcının hesapları bile dökülmüş, nickleriyle çıkarım yaptığı bile deşifre edilmişken.. hala şüpheliniliyor yaaaa...olann deepee olduu o derinn kendii reklamınıı iki üyeliklee yapmışş bidee dün takip etmiyordumm diyoduu ne yalandırr bu yaa bizee üzüldümm şunlaraa inanıyoruzz ikii üyeliktedee reklam yapmışş daha dünn kazenn yayınladıı
saygısız! sana haktır her şey !sana noluyor ben anlamıyorum deeple sana noluyor anlamıyrum deep kendını ortalıga attı hala da atmaya devam edıyor sız ıkı kafadar kendınızı ordan oraya atıp duruyosunuz sen benım muhatabım degılsın ben an başta DEEPE ÖZELDEN SORDUM CEVBNI ALDIM KONU KAPANDI DEDIM BAKTIM DEEP ORTALIKTA GURUP GURUP GEZIP BEN YAKINI DEGLIM BEN FALCI DEGILIM DIYOR KENDI ADINI KENDI UNLENDIRDI.KIMSE DEGIL NE AUDREY NE BEN NE LOVEME.
gecenın sonunda baktım sen mesajlar yazıyosun yardır allah yardır deep söyle aglıyor deep böyle aglıyor DEEPIN MAGDUR EDEBIYATI BITMEDI SENN ONUN UZERINDEN YAPTGN MAGDUR EDEBIYATI BAŞLADI
YETER CANIMI SIKMA BENIM. deep umrumda da degıl ısteyen ınansın konuşssun benm deeple muhabbetım bıttı BEN O GECE SADECE DEEPLE KONUŞTUM ONDAN KUŞKULANMAKDA EN DOĞAL HAKKIM YETER SANA HESAP VERECEK DEGILIM .UZATMA BENI DE DAHA FAZLA GERME
bak mayanı bellı ettın.saygısız! sana haktır her şey !
atartt bacımm ama dünn tolinn 3 kişii farklı farklıı nedenn deeptenn şüphelendii mantıklıı açıklamaa yapsınlarr dedii niyee başkasıı değildee deepp su halee bakk yaaa ne halee geldikk benn evden dışarıı cıkmıyorumm bi burdaa arkadaşlarımm olduu diyee seviniyodummm geldii o derinn ortalığıı karıştırdıı kafalarr cok karışııkk zaten anistonn konuyuu hemenn kapamıştıı keşkee bu kadarr konuşmakk zorundaa kalmasaydıkk herkess cok yıprandııaynen öyle zeziii mm aynen öyle ben dünden beri diyorum burdan birisi yapmaz hiçbir falcıya yapmaz, ya hangi birisi neyimiz oluyo hepimiz iş güç peşindeyiz yahuuu biliyosun birİSİ BİŞİ ÖNeriyo hePİmiz hurraaa oraya o zaman beğendiğimiz falcılatrın biz de mi yataklığını yapıyoruz bacım tonlarca para döktük.. maddi manevi zarar burda hepimiz aynıyız.. anlatamıyorum.. olay deep e yüklendi bu herhani biri için de olsaydı hakkaniyetli insan biraz düşünürdü .. çamur atmak kolay zezimm, yani insanlar neden dar açıyla bakıyorlar olaya anlamıyorum.. ya hepimiz bi falcının adı duyulunca gitmiyor muyuz oraya buraya.. ya da burda bangır bangır söylemiyor muyuz... ne kadar ağır bi suçlamadır bu.. buna rağmen falcının hesapları bile dökülmüş, nickleriyle çıkarım yaptığı bile deşifre edilmişken.. hala şüpheliniliyor yaaaa...
atarttt ne olursaa olsunn bacımm sana haktırr ne demekk yaa bi sinirleerr durulsunn lütfenn amaasaygısız! sana haktır her şey !
yarası olan gocunur dışında aklıma bırsey gelmıyor herhalde benım herkese söyleyecegımı sandı o demeden ben dıyeyım dıye yazdı.haklıysada benım gozumde haksız o.o da çanak tutanı da.atartt bacımm ama dünn tolinn 3 kişii farklı farklıı nedenn deeptenn şüphelendii mantıklıı açıklamaa yapsınlarr dedii niyee başkasıı değildee deepp su halee bakk yaaa ne halee geldikk benn evden dışarıı cıkmıyorumm bi burdaa arkadaşlarımm olduu diyee seviniyodummm geldii o derinn ortalığıı karıştırdıı kafalarr cok karışııkk zaten anistonn konuyuu hemenn kapamıştıı keşkee bu kadarr konuşmakk zorundaa kalmasaydıkk herkess cok yıprandıı
şimdi derin tayfasından yazar buraya ay elım ayagım tıtredı ay bıan sınırlendım haktır dedım.ben magdurum. :)atarttt ne olursaa olsunn bacımm sana haktırr ne demekk yaa bi sinirleerr durulsunn lütfenn amaa
anistonn bakk bacımm herkess cok sinirliii lütfenn amaa su konu artıkk uzamasınn kimm neyee inanıyosaa inansınn yaa gitgidee çirkinleştiii atartt cokk iyi niyetlii bakk deeptee derinlee konuşmasınıı bilee yayınlattııyarası olan gocunur dışında aklıma bırsey gelmıyor herhalde benım herkese söyleyecegımı sandı o demeden ben dıyeyım dıye yazdı.haklıysada benım gozumde haksız o.o da çanak tutanı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?