canım bende konu dun gece 8 sularında kapanmıştı.ben anlamam gerekenı anlamıştım.bundan sonra konu uzatanların konusu oldu.daha da sınırlenmek ıstemıyorum tellwede mesaj atmış bu konu bızım bılgımız dışında bızelınk atıın gerekenı yapalım dye ben de lınk olarak derının yazdıgı mesajları olan sayfayı attım.anistonn bakk bacımm herkess cok sinirliii lütfenn amaa su konu artıkk uzamasınn kimm neyee inanıyosaa inansınn yaa gitgidee çirkinleştiii atartt cokk iyi niyetlii bakk deeptee derinlee konuşmasınıı bilee yayınlattıı
:) sen de algı kapasiteni kimsenin ne edebiyatçısı ne destekçisiyim.. grupta da burda da ortamın sulhu için savaş veriyorum .. ha galiba amacın, deepten sonra 2. kurban belirlemek.. anistoNCUM canımcım bak iyi düşün bunu yapabilirsin,inanıyorum ben var sende o yetenek vardır yani.. şüphelendin ok.. bazıları soğukkkanlıdır oralı olmaz, bazışları ise duyarlıdır hazmedemez ,ben onun üzülmesine üzüldüm, size yapılana üzüldüm, buranın bu hale gelmesine üzüldüm, art niyeti olmayan insanların art niyetliler tarafından bi kez daha birbirine düşürülmesine üzüldüm.. empati yapabiliyorum kendimi sizin yerinize koyduğumda karena meselesini hatırlarsın alegrita ile aynı fal geldiğinde nasıl nasıl kötü olmuştum.. anlıyorum.. deepin yerine koyduğumda kişiliğinin yansıması olan duyarlılığı heyecanı ya da fazla hassssasiyetinin yarattığı hasarı , ben hepsini anlıyorum.. falcıların canı cehenneme. yeter artık..bak mayanı bellı ettın.
tamam sen yazacagını 2 mesj önce yazdın hak ettıgımı buldum ben:) sen daha yazma olur mu CANIM bana.:)):) sen de algı kapasiteni kimsenin ne edebiyatçısı ne destekçisiyim.. grupta da burda da ortamın sulhu için savaş veriyorum .. ha galiba amacın, deepten sonra 2. kurban belirlemek.. anistoNCUM canımcım bak iyi düşün bunu yapabilirsin,inanıyorum ben var sende o yetenek vardır yani.. şüphelendin ok.. bazıları soğukkkanlıdır oralı olmaz, bazışları ise duyarlıdır hazmedemez ,ben onun üzülmesine üzüldüm, size yapılana üzüldüm, buranın bu hale gelmesine üzüldüm, art niyeti olmayan insanların art niyetliler tarafından bi kez daha birbirine düşürülmesine üzüldüm.. empati yapabiliyorum kendimi sizin yerinize koyduğumda karena meselesini hatırlarsın alegrita ile aynı fal geldiğinde nasıl nasıl kötü olmuştum.. anlıyorum.. deepin yerine koyduğumda kişiliğinin yansıması olan duyarlılığı heyecanı ya da fazla hassssasiyetinin yarattığı hasarı , ben hepsini anlıyorum.. falcıların canı cehenneme. yeter artık..
atartcımm burdaa fal falcılarr dışındaa bi arkadaşlıkk varr dün iki arkadaşınn başınaa gelenn korkunçtuu amaa şöylee bişi var anistonn anlattıı dürüstt şekildee sormuşş en azındann oda hayır demişş konuu kapanmıştıı kimsee gelipp burayaa deeplee ilgilii bişii yazmıyorduu sen yazanaa kadarr yanlışmı hatırlıyorumm uzamasınn gerçektenn kavga dövüşş kac sayfaa olduu:) sen de algı kapasiteni kimsenin ne edebiyatçısı ne destekçisiyim.. grupta da burda da ortamın sulhu için savaş veriyorum .. ha galiba amacın, deepten sonra 2. kurban belirlemek.. anistoNCUM canımcım bak iyi düşün bunu yapabilirsin,inanıyorum ben var sende o yetenek vardır yani.. şüphelendin ok.. bazıları soğukkkanlıdır oralı olmaz, bazışları ise duyarlıdır hazmedemez ,ben onun üzülmesine üzüldüm, size yapılana üzüldüm, buranın bu hale gelmesine üzüldüm, art niyeti olmayan insanların art niyetliler tarafından bi kez daha birbirine düşürülmesine üzüldüm.. empati yapabiliyorum kendimi sizin yerinize koyduğumda karena meselesini hatırlarsın alegrita ile aynı fal geldiğinde nasıl nasıl kötü olmuştum.. anlıyorum.. deepin yerine koyduğumda kişiliğinin yansıması olan duyarlılığı heyecanı ya da fazla hassssasiyetinin yarattığı hasarı , ben hepsini anlıyorum.. falcıların canı cehenneme. yeter artık..
saygısız! sana haktır her şey !
tamam zezii ben deepin yandaşıyım :) böyle algılanmak istiyorsa algılansın, yargı yargı sahibinindir. benim çizgim belli , sınırım belli, hiçbir şeyin fanatiği olmadım insanın mı olucam.. falcıları en ağır şekilde eleştirenlerden,iz sürenlerden biri de benimdir.. ya da fal dışında arkadaşlığa önem veren de.. çok üzgünüm ben de .. bu deep değil herhangi biri olsaydı da çok üzülürdüm.. haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. bunu bilir bunu söylerim. bitti benim de yazacaklarım.atartcımm burdaa fal falcılarr dışındaa bi arkadaşlıkk varr dün iki arkadaşınn başınaa gelenn korkunçtuu amaa şöylee bişi var anistonn anlattıı dürüstt şekildee sormuşş en azındann oda hayır demişş konuu kapanmıştıı kimsee gelipp burayaa deeplee ilgilii bişii yazmıyorduu sen yazanaa kadarr yanlışmı hatırlıyorumm uzamasınn gerçektenn kavga dövüşş kac sayfaa olduudeep zatenn sucsuzluğunuu biliyorr biliyoruzz demii niyee bu kadarr uzuyorr uzamasınn artıkk derindirr tekk suclu seviyesizz saygıszz bi o
ben deepinn yandaşısınn mı dedimm attart bacımm sadeceee uzadıkcaa uzuyooo ortaya cıktıı dedimm anistonn burdaa içinii döküyorr sen onaa eskii yazdıklarındann yaşadıkların haktır dedinn bu doğru değildii bendee yazdımm susmadıkk merakk etmee ben deep olmadığınıı düşündüğümüüü dünn gecedenn berii yazdımm zatenntamam zezii ben deepin yandaşıyım :) böyle algılanmak istiyorsa algılansın, yargı yargı sahibinindir. benim çizgim belli , sınırım belli, hiçbir şeyin fanatiği olmadım insanın mı olucam.. falcıları en ağır şekilde eleştirenlerden,iz sürenlerden biri de benimdir.. ya da fal dışında arkadaşlığa önem veren de.. çok üzgünüm ben de .. bu deep değil herhangi biri olsaydı da çok üzülürdüm.. haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. bunu bilir bunu söylerim. bitti benim de yazacaklarım.
merhaba hisana :)Konuyla alakam yok. Derine'de baktırmadım. İyiki de baktırmamışım. Herhangi bir falcıyı savunmak bana saçma geliyor yada fazla tepki vermek de çünkü beklediğim şeylerdi bunlar. Fal artık bana sigara,içki gibi bağımlılık yapan bir illet gibi geliyor. İkisinde de maddi manevi zarara uğruyorsun. Uzun zamandır buraya yazmıyorum çünkü baya hastalandım günlerce yemek yiyemedim. Hala da düzelmiş sayılmam. Burda bana gönül koyan varsa hakkını helal etsin. Kimseyi isteyerek kırıp üzmedim. Artık fal olayından iyice soğudum baktıracağımı sanmıyorum bir süre.
Ara sıra takip ederim. Merak ettiğim birkaç arkadaş vardı onlara ö.mesaj attım Loveme/duygusuz ve diğer dertleri olan arkadaşlar felan umarım herşey yolundadır sizler için yıpratmayın kendinizi.
Falcılara da güvenmeyin. Siz hayatınızı değiştirebilecek kadar güçlüsünüz. Allah'ım kimseye kaldıramayacağından fazla dert vermez. Son olarak Sevgi Teyzeyle ilgili çok fazla mesaj aldım. Kendisi artık herkese fal bakmadığını söyledi numarayı paylaşmayacağım ama çook zor durumda olan varsa yine de mesaj atabilir. Lütfen ısrar etmeyin bu konuda kendisi yaşlıca bir teyze rahatsız etmek istemiyorum onu. Özür dilerim.
Allah'a emanet olun.
bu sevgii konusu neydii kızzmerhaba hisana :)
bizde seni göklerde ararken yerde bulduk, sevgi teyzenin telefonu nu vericektin bize, ulaşmaya çalışıyoruz sana ama yalan oldu galiba, gerçekten çok kırılıyorum bu aldırışsız tutumlarından, defalarca dile getirdim ama, pek sallamıyosun beni, vermek istemiyorsan da dile getir, umutsuzca bekliyoruz, ne yapabiliriz kadına acaba, daha önceden de tanıdığımızı dile getirmiş olmamıza rağmen...
kızlar konudan alakasız oldu ama görünce kendimi tutamadım kusura bakmayın
Kisisel bilgi vardi"
tellwe 4 dk
Falcı cevap verdi ve kopya yapmadığını göstermek için kişisel bilgileri göstermeden falı paylaştığını kabul etti ve yazıyı da o yerden kaldırdığını söyledi. Bizde yaptığı şeyden ötürü hesabını 3 gün süreyle askıya aldık ve yönetime havale ettik. Bilgimiz onayımız ve bilgimiz dahilinde olmadan gerçekleşen bu durumdan ötürü özür dileriz. "
Rahmani olunca ruya unutulmaz ve kalpte cok hissedilirmiscanım bende çok rüya gördügüm için sık sık bu sorulara düşüyorum ama rahmnaı ruyalrın kendı deneyımlerımle bırkaç kere görülebilecegini düşünüyorum bence aynı duayı emın olana kadar tekrar tekrar yap..
yaktınnn hesaplarımııı baryammmBirden cok hesabi olan falci yakalaninca
Bunlari ti ye alin ciddiye almayinyaktınnn hesaplarımııı baryammm
nerdenn aklınaaa geldii buu yaaaBunlari ti ye alin ciddiye almayin)
marpleee bacımm seninn yazınn nasıll maviii yaaa bendee yaptımm olmadııBunlari ti ye alin ciddiye almayin)
Bacim pro olunca degisti yazi rengi ve tipimarpleee bacımm seninn yazınn nasıll maviii yaaa bendee yaptımm olmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?