Binnaz Abla

gitt ödevinii yapp kızz herkess gelirr zatenn geçecekk bu günlerdee allamm ödevii duruyoo kalkk kızz soğann doğraa diyeceklerr arkandann

bu sevgii konusu neydii kızz
ankara da evinde fal bakan yaşlı bi teyze işte, daha önceden benim arkadaşım ve annesi gidermiş, ve falları çıkarmış, ama sonra telefonunu kaybettiklerindne dolayı ulaşamadılar, neyse Hisana arkadaşımız kendinin numarasını aldığını belirtti, bende duyunca bulamamıştım, daha önceden ilk fal batağına düştüğüm zamanlarda, şimdi aramzken buldum, yani arkadaşa msj vs. atıyoruz ama geri de dönmüyor...
ben de çaresizce ondan bir haber gelicek die bekliyorum, kadınla ilgili bildiğim özel şeyleri de paylaştım onunla, yani biliyorum ne gibi bi zarar verebiliriz ki yaşlı bi teyzeye, rica ettik defalarca ama msjlarımıza geri bile dönmedi, çok kırgınım gerçekten...

belkiii görmemiştirrr yadaa vermeyecektirr bi sebepledee söyleyememiştirr kuzummmerak ettimm kadınıı ama teldenn ancaa baktırabilirimm bakk yinee duramadımm

gitt ödevinii yapp kızz herkess gelirr zatenn geçecekk bu günlerdee allamm ödevii duruyoo kalkk kızz soğann doğraa diyeceklerr arkandann
ahaha aynen ya kaldım buralarda:) neyse ben dehukukçuyum zaten 2 dundur dava dosyası uzerınde çalışmış oldum

belkiii görmemiştirrr yadaa vermeyecektirr bi sebepledee söyleyememiştirr kuzummmerak ettimm kadınıı ama teldenn ancaa baktırabilirimm bakk yinee duramadımm
kadının zaten dile gelmeyen bi müşteri kitlesi var, inat ettim bulup da gidicem sevgi teyzeye....
vermiyceksen de reklamını yapıp vericem diyip geriye kaçmasın, insanca attığımız msjlara cevap verebilir, arkadaşım kişisel numarasını paylaşmak istmiyo diyebilir, çok zor bi durum değil, çaresiz olmasak zaten ne die fal fal diyip ağlıyoruz, ki güzelce istedim rica ettim, ama şimdi bu tavırlarından ötürü çok kızgınım, biraz çirkefleşmiş olabilirim

çirkeff değildee kuzumm kırılmışsınn olurr öylee şeylerr yaa yazarrr nedeniniii kadınn yaşlıı falann demişş bi açıklamasıı vardırr daa bendee cokk merakk ettimm

kızlarrr ben cıkıyorumm oturdumm kaldımm işlerr benii bekliyoo lütfennn bidaa girdiğimdeee herkess eskisii gibi olsunn inşallahhh öpüyorumm

çirkeff değildee kuzumm kırılmışsınn olurr öylee şeylerr yaa yazarrr nedeniniii kadınn yaşlıı falann demişş bi açıklamasıı vardırr daa bendee cokk merakk ettimm
bende onu diyorum varsa bi sebebi, gelsin söylesin, anlamıycak insanlar değiliz sonuçta, bu artist tavırları hiç hoş değil

ortaya çıkmasına rağmen, gerçekleri görmezden gelerek iftira ve suçlamalara devam edilmesi ve benim de içine çekilmeye çalışılmam..falan bu arada muhattap kabul etmiyorum ama haktır dedem yaşadıklarına yönelik asla ve kat a değildi, ısrarla ortaya çıkan gerçeklere trağmen ve az da olsa kendi hatasını da gözardı ederek en azından bi özür teşekkür etmeden, hazır günün adamı olmuşken bunun keyfini çıkarmasına çalışması konuşma üslubu ve tarzıyla.. Zezii olay gayet açık bitsin kapansın artık bence de.. hiç kimse gerçekleri görmek istemeyecek kadar kör değildir.kim ne düşünürse düşünsün gıyabımda ,ben herkes için olay için üzgünüm..
Kimse artık 75 milyonun önünde olaylarını herkese açık yazmasın, nickine dikkat etsin, sonra üç kağıtçılar kendi leyhlerine bunu kullandıklarında, hatalarının üstünü başkalarını günah keçisi seçerek kapatmaya çalışmasın..Allah tan gerçekler çıkıyor.. ve ne yazık ki planlar,tezgahlar işe yaramıyor içten içe sindirilemiyor farklı şekillerle sözde mağduriyetlere devam ediliyor.. Kendi adıma tekrar söylüyorum ÜZGÜNÜM.

neyse yavrular, hisana en azından kadının ankaraya döndüğünü söyledi.. bu bile benim için kıymetli bir bilgidir icabında .. ben kaynaklarımı seferber edicem, eğer tlf nosuna ulaşabilirsem sadece ank. olan arkadaşlara veririm.. tlfda bakmıyordu sevgi hnm diye hatırlıyorum çünkü..

unutmam tatlım, yani 1 ay oldu heralde biliyosun zaten konuyu...
sanırsınki evine gidip parti vercez teyzenin
biliyorum şekercim, ben de msj atmıştım Hisana'ya ama daha da fazla rahatsız etmemek adına bir daha sormadım, belki kadın istemiyordur belki başka nedenler vardır diye. o nedenle biz bir bakalım durumlara. ben tanıdığım biri vardı o kadının fanatiği, ona ulaşabilirsem ona sordurtacağım.. o kişiyle de samimiyetim yok, tlfnu da yok ama aradaki tanıdıklar görüşüyorlarsa bir haber göndericem .. bakalım.. kısmetse ulaşırız zaten, değilse para cebimize kalır

ben tez dönemime giriyorum artık, zor bana fal baktırmak, falla uğraşmak filan da sevgiyi denediğim için bulunmasına sevinmiştim..neyse kısmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…