gitt ödevinii yapp kızz herkess gelirr zatenn geçecekk bu günlerdee allamm ödevii duruyoo kalkk kızz soğann doğraa diyeceklerr arkandannkızlar bugun ödev yapma gunum ınşallah bıtırırım de gece gelırım. forumda 2 gundur tam mesaı çalışıyoruzneyse ya suan herkes ne oldugunu bellı ettıgı ıcın cok mutluyum.bır de hıc konuşmaıdgım arkdslarımın sadece akıllarını kullanıp su mesaj trafıgını okuyarak magdur edebıyatına prım vermedıklerı kendılerıyle çelışen ınsanları zora gelınce de ohhh iyi olmuş diyenlere prim vermedıklerı için çok teşekkür ederim:) herşeye ragmen ıyıkı burdayım hepde burda olurum ınsallah:)
ankara da evinde fal bakan yaşlı bi teyze işte, daha önceden benim arkadaşım ve annesi gidermiş, ve falları çıkarmış, ama sonra telefonunu kaybettiklerindne dolayı ulaşamadılar, neyse Hisana arkadaşımız kendinin numarasını aldığını belirtti, bende duyunca bulamamıştım, daha önceden ilk fal batağına düştüğüm zamanlarda, şimdi aramzken buldum, yani arkadaşa msj vs. atıyoruz ama geri de dönmüyor...bu sevgii konusu neydii kızz
belkiii görmemiştirrr yadaa vermeyecektirr bi sebepledee söyleyememiştirr kuzummankara da evinde fal bakan yaşlı bi teyze işte, daha önceden benim arkadaşım ve annesi gidermiş, ve falları çıkarmış, ama sonra telefonunu kaybettiklerindne dolayı ulaşamadılar, neyse Hisana arkadaşımız kendinin numarasını aldığını belirtti, bende duyunca bulamamıştım, daha önceden ilk fal batağına düştüğüm zamanlarda, şimdi aramzken buldum, yani arkadaşa msj vs. atıyoruz ama geri de dönmüyor...
ben de çaresizce ondan bir haber gelicek die bekliyorum, kadınla ilgili bildiğim özel şeyleri de paylaştım onunla, yani biliyorum ne gibi bi zarar verebiliriz ki yaşlı bi teyzeye, rica ettik defalarca ama msjlarımıza geri bile dönmedi, çok kırgınım gerçekten...
yaaa bendeee istiyorummm bi araştırcamm bendee olcamm ne güzell yaa her renkk yapabilcezmii pekii zeki mürendee bizi görecekmiiBacim pro olunca degisti yazi rengi ve tipi
ahaha aynen ya kaldım buralarda:) neyse ben dehukukçuyum zaten 2 dundur dava dosyası uzerınde çalışmış oldumgitt ödevinii yapp kızz herkess gelirr zatenn geçecekk bu günlerdee allamm ödevii duruyoo kalkk kızz soğann doğraa diyeceklerr arkandann
benimm kaynanam yargınlansınnahaha aynen ya kaldım buralarda:) neyse ben dehukukçuyum zaten 2 dundur dava dosyası uzerınde çalışmış oldum
şimdide konumuz nişanlanma evlenme falanbenimm kaynanam yargınlansınnhadii gitt ödevlerii hallett
kaynanadaann zulümm görenn aşıkk zezii anistondann yardımm aldıışimdide konumuz nişanlanma evlenme falanD
kadının zaten dile gelmeyen bi müşteri kitlesi var, inat ettim bulup da gidicem sevgi teyzeye....belkiii görmemiştirrr yadaa vermeyecektirr bi sebepledee söyleyememiştirr kuzummmerak ettimm kadınıı ama teldenn ancaa baktırabilirimm bakk yinee duramadımm
çirkeff değildee kuzumm kırılmışsınn olurr öylee şeylerr yaa yazarrr nedeniniii kadınn yaşlıı falann demişşkadının zaten dile gelmeyen bi müşteri kitlesi var, inat ettim bulup da gidicem sevgi teyzeye....
vermiyceksen de reklamını yapıp vericem diyip geriye kaçmasın, insanca attığımız msjlara cevap verebilir, arkadaşım kişisel numarasını paylaşmak istmiyo diyebilir, çok zor bi durum değil, çaresiz olmasak zaten ne die fal fal diyip ağlıyoruz, ki güzelce istedim rica ettim, ama şimdi bu tavırlarından ötürü çok kızgınım, biraz çirkefleşmiş olabilirim
bende onu diyorum varsa bi sebebi, gelsin söylesin, anlamıycak insanlar değiliz sonuçta, bu artist tavırları hiç hoş değilçirkeff değildee kuzumm kırılmışsınn olurr öylee şeylerr yaa yazarrr nedeniniii kadınn yaşlıı falann demişşbi açıklamasıı vardırr daa bendee cokk merakk ettimm
giizzz, bulursan no.sunu beni de unutma lütfeeennn, rahatsız etmem kadını söz yaabende onu diyorum varsa bi sebebi, gelsin söylesin, anlamıycak insanlar değiliz sonuçta, bu artist tavırları hiç hoş değil
ortaya çıkmasına rağmen, gerçekleri görmezden gelerek iftira ve suçlamalara devam edilmesi ve benim de içine çekilmeye çalışılmam..falan bu arada muhattap kabul etmiyorum ama haktır dedem yaşadıklarına yönelik asla ve kat a değildi, ısrarla ortaya çıkan gerçeklere trağmen ve az da olsa kendi hatasını da gözardı ederek en azından bi özür teşekkür etmeden, hazır günün adamı olmuşken bunun keyfini çıkarmasına çalışması konuşma üslubu ve tarzıyla.. Zezii olay gayet açık bitsin kapansın artık bence de.. hiç kimse gerçekleri görmek istemeyecek kadar kör değildir.kim ne düşünürse düşünsün gıyabımda ,ben herkes için olay için üzgünüm..ben deepinn yandaşısınn mı dedimm attart bacımm sadeceee uzadıkcaa uzuyooo ortaya cıktıı dedimm anistonn burdaa içinii döküyorr sen onaa eskii yazdıklarındann yaşadıkların haktır dedinn bu doğru değildii bendee yazdımm susmadıkk merakk etmee ben deep olmadığınıı düşündüğümüüü dünn gecedenn berii yazdımm zatenn
unutmam tatlım, yani 1 ay oldu heralde biliyosun zaten konuyu...giizzz, bulursan no.sunu beni de unutma lütfeeennn, rahatsız etmem kadını söz yaa
biliyorum şekercim, ben de msj atmıştım Hisana'ya ama daha da fazla rahatsız etmemek adına bir daha sormadım, belki kadın istemiyordur belki başka nedenler vardır diye. o nedenle biz bir bakalım durumlara. ben tanıdığım biri vardı o kadının fanatiği, ona ulaşabilirsem ona sordurtacağım.. o kişiyle de samimiyetim yok, tlfnu da yok ama aradaki tanıdıklar görüşüyorlarsa bir haber göndericem .. bakalım.. kısmetse ulaşırız zaten, değilse para cebimize kalırunutmam tatlım, yani 1 ay oldu heralde biliyosun zaten konuyu...
sanırsınki evine gidip parti vercez teyzenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?