Binnaz Abla

bende çok atmadım 3 msj attım, 3.sü de şimdi attım, diğer başlıkta dile getirdim işte, meğersem okuyupta sallamamış...
tamam canım, bende bakınıyorum ben de de dolaylı olucak biraz, bulursak paslaşırız

Gerekirse ankryada gdrz fala verdigimiz parayla ankaraya 5 kez gidip gelmistimm :)

Herkese merhabalar :)

Online önerdiğiniz bir falcı var mı acaba?
Binnaz abla da kahvede Selin İmer e baktırdım, bir de Katina da Hüma Bal a. ikiside başarılıydı ama farklı bakış açılarına da ihtiyacım var, umutsuz bir haldeyim her gün birine baktırasım var

Tellwe yi site yapısı olarak beğenemedim bana sıcak gelmedi. Siz neler önerirsiniz

Kızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.

Ayy Başın sağ olsun canım benim, işte insan hayattayken hiç ölmeyecekmiş gibi hissedip en basit şeyleri bile dert ediyor Oysa pamuk ipliğinde hayatımız..

başın sagolsun allah herkese hayırlı omurler nasıp etsın cok uzucu ya eşi içinde henuz 2 aylık evlıymış ne hayyaler vardı kım bılır..

çok üzüldüm canım yaa başın sağolsun . Allah rahmet eylesin .

başın saolsun canım

başın sagolsun allah herkese hayırlı omurler nasıp etsın cok uzucu ya eşi içinde henuz 2 aylık evlıymış ne hayyaler vardı kım bılır..

öyle gerçekten o kadar üzüldüm ki onun için. Hepimiz hayaller kuruyoruz, burada o hayallerimiz için çırpınıyoruz. Allah yardımcıları olsun.

Teşekkür ederim kızlar. Ben böyle anlarda internete nasıl giriyorlar diye düşünüyordum, ama bazen bir yere yazmak istiyormuşsun, değişik bir şekilde öğrendim.

Yeterki kadar çirkefleştiniz zaten. Ben size bu kadını bulduğumu söylediğimde numarası elimde yoktu. Aldım aradım konuştum. Vermememi söyledi ne yapabilirim?
Mesajları gördüm 3 gün acilde kaldığım için tek tek dönmek istemedim çünkü yeni bir haber vereyim size, bazen insanlar konuşmak istemiyor sadece kafasını dağıtıp çıkmak istiyor. Buraya bana mesaj atanlar için açıklama yaptım tek tek dönmemek için.
'' Artislik '' dediğiniz tavırlarım hangisi bilmiyor ama tavrınız o kadar da hoş değil. Artık karşıdakinin de insan olduğunu algılayın lütfen. Kırılabiliyoruz,üzebiliyoruz.
---
Son mesajda da açıklamıştım neden numarayı vermediğimi. Tolin de istemişti ona da veremedim.
Kimse kadının evinde parti vereceğinizi söylemiyor fakat insanlar numarayı dağıtmamdan rahatsız olabilir. Ben kimsenin günahını almak istemiyorum. İzin de vermedi zaten.
Artık gerçekten yeter.

Son düzenleme:
bu olanlarda deepin bir suçu yok,hepimiz birbirimize önerilerde bulunuyoruz,deep arkadaşımızında çok güzel bir yüreği var,ben onun bu tarafını hissettim,elbetteki kendisini suçluyor demiyorum,ama o çok hassas bir insan,elinden geldiği kadar buradaki insanları sakinleştirmeye ve dertlerine birazda olsa yazdığı sözleriyle ortak olmak isteyen güzel yürekli bir insan,aslında bu durumu daha fazla ileriye taşımamak lazım,onun burada her adı yazıldığında insanların morali bozulacaktır,bu nedenlede,onu kendi ayıbıyla başbaşa bırakmak gerekir,

Artık evinde bakmıyor. Başka bir iş bulmuş galiba. Bana da bakmak istememişti.

Benim sorum kaynamasın kızlaaarrr :)

başın sağ olsun canım,arkadaşınında mekanı cennet olsun.

başın sağolsun cnm.. sevmişsen sevgilidir.. yolu ışık olsun...

Cnm haklisin peki bilgileri versem benim adima sen baktiramazmisin

Tartışmak istemiyorum kimseyle. Kırdıklarım için özür dilerim. İnsanların çok farklı ruh halleri olabiliyor. Urminaa'ya sözüm vardı kusura bakma lütfen biraz düzeleyim arayıp tekrar izin istemeye çalışırım en azından birkaç kişi için.
Çok fazla beklentiniz olmasın bana çok uzun bakmadı söylediklerini tekrarladı ama ben artık onun üstüne fal baktımam tatmin ediciydi kendi adıma. Bana bile bakmamak için telefon açmadı şimdi ben burda dağıtırsam numarayı ayıp etmiş olurdum.

geçmiş olsun sana da kuzum.. boşver sen hiç uğraşma, şimdi kadın sana demiş zaten bakmıyorum diye, tekrar yüz göz olma. şimdi sen versen kadına sana kızacak.. biz başka bir kanaldan ulaşabilirsek ulaşırız, olmazsa da artık dediğim gibi kısmet yaa..bir falımız da eksik kalsın aman ..

uffff başın sağolsun, allah geride kalan genç eşine de sabır versin ya

3 günlük dünya işte.. biz de nelere üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…