- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Tartışmak istemiyorum kimseyle. Kırdıklarım için özür dilerim. İnsanların çok farklı ruh halleri olabiliyor. Urminaa'ya sözüm vardı kusura bakma lütfen biraz düzeleyim arayıp tekrar izin istemeye çalışırım en azından birkaç kişi için.
Çok fazla beklentiniz olmasın bana çok uzun bakmadı söylediklerini tekrarladı ama ben artık onun üstüne fal baktımam tatmin ediciydi kendi adıma. Bana bile bakmamak için telefon açmadı şimdi ben burda dağıtırsam numarayı ayıp etmiş olurdum.
uffff başın sağolsun, allah geride kalan genç eşine de sabır versin ya
3 günlük dünya işte.. biz de nelere üzülüyoruz
Canim basin sagolsun hayat boyle iste maalesef cok kisa ama biz kiymetini bilemiyoruzKızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.
Canim basin sagolsun hayat boyle iste maalesef cok kisa ama biz kiymetini bilemiyoruz
Amin. Allah herkese sıralı ölüm versin. Biz anlayamıyoruz ama o adamın ailesi perişandır şimdi.teşekkür ederim Lalecim çok haklısın, Allah böyle öğretmesin, Allah yakınlarına saır versin.
Kızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.
Kızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.
Basınız sagolsun. Rabbım sabır versın.Kızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.
başın sağolsunn kuzummm pamuk ipliğinee bağlıı dünyadaa dert ettiklerimizz ne ufak aslındaa cok üzüldümm allah kalanlarına sabır versinnKızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.
O birsey degıl foruma kayıt olurken bılgılerımı saklamadım kı zaten ortalama herkesın profılınde yazıyor. Isın,gucun,takıp ettıgın forumlar... bla bla bla. Ben artık hıcbırıne tam olarak guvenebılecegımı sanmıyorum. Eger benı kandırmak amaçlı böyle ucuz ıslerın pesıne düşüyorlarsa hakkımı helal etmıyorum. Bu arada paramı ıade ettılerKisisel bilgi vardi
Arkadaşlar dünden beri hepimizin başını ağrıtan,kıran döken yıpratan bu konu bence artık noktalansın.. @audrey senle tanışmadan önce deepin ne senle ne de senle ilgili herhangi bir konuda benle paylaşımı olmamıştır! bunu hep o 180 sayfa 180 sayfa paylaşımlarından çıkarım yapamamısan, onla ilgili demek ki hiçbir şey bilememişsindir! seninle ne çok konuştuk kardeşim gibi.. ben sana anlattım sen dinledin .. burda derini deep keşfedip bbeğensini paylaştı diye dört bir yandan onun üstüne gelinmesi bilmiyorum çok üzdü.. yeri geldi hepimiz bi falcıyı beğendik söyledik sonra sıralandık.. yeri geldi buraya dışardan gelip saçmalayan kişilere karşı hep beraber savunmaya geçtik,savaştık, kirli çamaşırları birbir ortaya döktük.. ben yine söylüyorum; biz gerçeğiz değil deep burdaki kimse için böylesine çirkef bişiyi yakıştırmam aslaaaaa... şaşırdım üzüldüm.. ve bakın derin nasıl itiraf etmiş .. yani olayda ne ispiyoncu,ne yandaşçı,ne de herhangi bir kumpas var..
Canım başın sağolsun kaçgundur kar kış kıyamet ınternet yoktu suan gordum mekanı cennet olsunKızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.
Çok iyi olduu kazenn durumuu bi çözz buralarr karıştıı
zatenn bendee depp demiyorumm ama kimm pekii sucluu bulunanaa kadarr herkess masumm olsunn su sayfa eskiyee dönsünntelefonda TOlin'e söyledim sicili çok temiz bu sebepe günahını alamam kimsenin. Olsa biliyorsunuz direk herşeyi yazarım ...
Bu arada anketi alfabetik olarak yeniden açtım, diskalifiye eden falcı da çıakrtılmştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?