Binnaz Abla

Geçmiş olsun canım. Kendi adıma önemli değil, soracağını söylediğin günde izin isteyeceğini söylemiştin zaten, kadıncağız izin vermiyorsa yapcak bir şey yok. Yaşlı ise ben ona da hak veriyorum.

Canim basin sagolsun hayat boyle iste maalesef cok kisa ama biz kiymetini bilemiyoruz

allah rahmet eylesin,basın sagolsun
allah yardım etsın aılesıne,seevdıklerıne genc olumler boyle ınsanın ıcını parcalıyor

Ba$in saolsun canim..
Hayat cok kisa iste ucup gidiyor bir varmissin bir yokmussun...
Allahim önce herkese saglik sihhat nasip etsin gerisi gelir zaten..

Basınız sagolsun. Rabbım sabır versın.

başın sağolsunn kuzummm pamuk ipliğinee bağlıı dünyadaa dert ettiklerimizz ne ufak aslındaa cok üzüldümm allah kalanlarına sabır versinn

Kisisel bilgi vardi
O birsey degıl foruma kayıt olurken bılgılerımı saklamadım kı zaten ortalama herkesın profılınde yazıyor. Isın,gucun,takıp ettıgın forumlar... bla bla bla. Ben artık hıcbırıne tam olarak guvenebılecegımı sanmıyorum. Eger benı kandırmak amaçlı böyle ucuz ıslerın pesıne düşüyorlarsa hakkımı helal etmıyorum. Bu arada paramı ıade ettıler

ben orda 180 sayfa derken ozelımızden bahsettıklerı ıcın soyledım yok ozelımız yok dava edıcem dendıgı ıcın soyledım ozelse ozell al sana anlamında soyledım ..
yazdımda ztn herkes okudu anlayan anlamıstır ..
anıstona dıyorsun ya anlayabılırsın dene dıyee bence sende bır dene ..
kımse senı bır olayın ıcıne sokmaya calısmıyor sen bu olaya ıtınayla dahıl oluyorsun bana 'ERGEN' dıyerek konusmana devam edıyorsun kusura bakmada sen boyle yapınca tepkını gostermıs mı oluyorsun? gercekten anlamıyorum kımsenın ıftıra attıgı yok baska bısey yaptıgı yok bu ıkı kız napsın butun hayatlarıı alalen sergılendı ..
ben ınsanca sordum dun sende okudun ben senınlede konustum hatta hıkayemız ne kadar benzıyor dıye sasırdık benım senınle bır sorunum yokkı sen neden kendını soruna dahıl etmeye calısıyorsun? bıde ustune abuk sabuk kelımeler kullanıp benı vefasız cıkartmaya calısıyorsun kusura bakmada aklımız fıkrımız var bızım kendım dusundugum seylerı soyledım yazdımda kımseye guvenmıyorum dıye ben ozelden mıllete dedıkoduda yapmadım suphelenıyorum dıye benım ıcım rahat dun sordum aklıma takılanıda soyledım ..deeplede bır sorunum yok orda sordugum soruyaa cevap vermedı ama kendısı bu hale getırdı bu konuyu hala daha ben orda sordugum sorunun arkadasındayım suphelenmektede haklıyım uzatmycam dahada fazlaa sen konuyu cunku cok guzel degıstırıyorsun bana geldın melegı soyledın senınde begendıgın falcı o dıye ne alaka ya ?

aradakı farkı anlıyamıyorsun bana falı cıkmıs olabılır ben kımee demısım duvara yaz bak falı cıktı dıye ustunede falı cıkan kısı yazmamıs ben yazmısım bakın kızlar x kısının falı cıktı melek bakmıstı dıye anlıyormusun aradakı fark bu olayyy benım aklıma takılanda bu olay ..sacmalıyorsun nerden ornek verıcegını sasırdın ..hıc bırseyı fazla abartmamak lazım ne sevınmeyı,ne uzulmeyı,nede konusmayı..daha fazlada tek bır kelımee yazmam ozellıkle benım adımı gecıdıgın ıcın cevap verdım ...

Canım başın sağolsun kaçgundur kar kış kıyamet ınternet yoktu suan gordum mekanı cennet olsun

Arkadaşlar ben deeep'in masum olduğuna yürekten inanıyorum,sadece bazı yanlış anlaşılmalar olmuş kanımca..bence sorun derin adlı falcıda çünkü ilk önce ordan bi arkadaşınız dedi sonraki açıklamalarında kendim tahmin ettim dedi benımde bu açıklama dikkatimi çekti,bence gariplik derinde..falcılar içimize sızıp ortalığı karıştırıyorlar sadeceee..boşverin itibar etmeyin böyle falcılara,arkadaşlıklarımız bozulmasın yine aynı şekilde devam edelim birbirimizi kırmanın anlamı yok..hepinizi çok seviyorum..lütfen tekrar kenetleşelim..kıskanalar çatlasın..

Pardon tolin ile görüşüyoruz yanlış anlaşılma varmış :)

telefonda TOlin'e söyledim sicili çok temiz bu sebepe günahını alamam kimsenin. Olsa biliyorsunuz direk herşeyi yazarım ...
zatenn bendee depp demiyorumm ama kimm pekii sucluu bulunanaa kadarr herkess masumm olsunn su sayfa eskiyee dönsünn

Şunu da unutmayın 2 kişinin bildiği asla sır değildir. Burada açtığınız konulara da bir bakıp acaba ben şurada bu hatayı mı yaptım diye de düşünün. Kolayı birini karalamak zor olanı ise durumu toparlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…