- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
başın sağ olsun canim mekani cennet olsun..Kızlar çok çok acı bir haber aldım. Zamanında çok değer verdiğim, bana değer vermiş birinin öldüğünü öğrendim. Çok genç, henüz 2 aylık evli biri. Şu an gerçekten çok üzgünüm. Geri kalan her şey çok boş geliyor. Evde yalnızım o yüzden buraya yazmak istedim. Ve çok acı ki istemsizce selenanın falı geldi aklıma. Eski sevgilinle ilgili haber duyacaksın, ve üzüleceksin demişti. Bu kişi eski sevgilim değildi ama yaşanmamış bir gönül ilişkisi vardı. Çok acı gerçekten,çok üzgünüm. Allah herkese güzel ömürler versin. Şu an böyle çok boş hissediyorum, ne yapacağımı pek bilmiyorum,öyle ki foruma girdim düşünün.
3 oldu peki ...
teşekkür ederim :)
yalnız 3 olması kolumu bağladı açıklıyayım reklam yapan kendine oy verip gidip 2 sevdiği falcıya da oy verecek : )
çaktın mı ? 3 adım sonrasını da düşünmek lazım
kazen burayaa oy veripp cıkanlarr oluyoo doğrumuu o yoksaa isteyenn üyee olupp oy veripp gidebilirmii ikisidee yanlışş değill bişi denmiyorryalnız 3 olması kolumu bağladı açıklıyayım reklam yapan kendine oy verip gidip 2 sevdiği falcıya da oy verecek : )
çaktın mı ? 3 adım sonrasını da düşünmek lazım
Başınız sağolsun kuzum.. Mekanı cennet olsun...teşekkür ederim Lalecim çok haklısın, Allah böyle öğretmesin, Allah yakınlarına saır versin.
bencedee ama fal baktırıyorumm geldimm oy verdimm der o yüzdenn kazenn kararr versinn ilee yazcammı der kuzummBence foruma bugünden sonra üye olan hiç yazmayan sadece oy kullananların oyu mümkünse geri çekilsin.butda sadece fikirlerini belirtenlerin seçim yüzdeleri herşeyi ortaya koyar zaten.tabi bu benim düşüncem.
Evet kızlar lütfen açmayalım artık konuyu. Ceza gelebilir.. Mümkün mertebe özelden konuşalımKizlar az once siteden atilmanin esiginden donduk lutfen acilmasin bidaha bu konu
evett dün banaada derss olduu hepimizee olduuTeşekkür ederim kızlar hepinize.
Öbür konuya gelince. Valla ben burada artık kimseyle özelimi paylaşmam, zaten öyle ahım şahım bilgiler vermedim kimseye. Fal atarken de kendi ismimi dahi vermem. Burada dikkat edelim. Bazı arkadaşlar buradan bile yazıyor tabi bilmeden eskiden ben de yazdım, hepimiz yazmışızdır. Bu piyasanın da nasıl olduğunu gördük, artık dikkatli davranalım.
hepsii okuyorr kuzumm yaz görürrBu arada Rezzan Ablaaaa beni görüyor yada duyuyorsan Allasen artık aç şu profilini.kanser oldum bi kahve gönderemedim gari
Ecem23 meryemi falan sollamış vayy anasını sayın seyircilerr.selena zaten almış başını adeta uçmuşşşselenaya ben hala baktırmadımm forumda hep olumsuza yüklendiği söylendiğindenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?