Binnaz Abla

Yeni anket çok hayırlı ve iyi olmuş.ellerinize sağlık.o kadar olaydan sonra sil baştan temiz bir sayfa gerekiyordu.umarım kendi adına birdaha burda konuşan laf alan ve ankete boş yere reklam için oy kullanan yalancılar giremesin..uyuz oluyorum böyle karaktersiz insanlara!!Faldan fuldan öte burda bayanlar birbirlerine kenetlenmiş birbirlerinden destek alır akıl verir,dost durumda.en çokta bu huzurun ve paylaşımların tadını kaçırmalarına sinir oluyorum.heyyy sinsi sinsi iş karıştırıp kulak kesilen ama şuan bu yazdıklarımı görenler umarım 5 kuruş daha kazanamazsınız ve artık haksız rant sağlamaya çalışıp burdaki dostluğu ve huzuru bozmayın defolun gidin bu forumdan! Kendinizi hislerinizle başarılı olarak kanıtlayın pis bir şekilde haksız bilgi toplayarak değil!!

başın sağ olsun canim mekani cennet olsun..

Amacım kapanmış konuyu tekrar açmak değil ama düşüncelerimi, hissettiklerimi söylemeden edemiycem. Bu topikte yeniyim. Ne kimseyi tanırım ne de kimseyle özelden konuşmuşluğum var bi kaç mesaj dışında. Bu başlığa ilk geldiğimde deepin ısrarla derini övmesi çok dikkatimi çekmişti. Sonra bakındım baya eski bi üye bu başlıkta da sevilen güvenilen bi üye o yüzden aklımdaki acaba derinin reklamını mı yapıyo düşüncelerini uzaklaştırmaya çalıştım açıkcası. Ama aklımın bi kenarında da takılı kaldı o konu ve derine karşı bi önyargı oluştu bende. Güvensizlik mi dersiniz şüphe mi dersiniz bilmiyorum. Yani deep arkadaşımızdan şüphelenilmesini saçma bulan arkadaşlarıma katılamıycam burda yeni olmama rağmen. Başlığa girer girmez benim dikkatimi çekiyorsa bu böyle düşünülmesine deep arkadaşımızın davranışları, ya da yazdıkları yol açtığı içindir. Suçlamıyorum onu kesinlikle ya da öyledir demiyorum ama fal gibi bi konuda bu kadar coşkuyla bi falcının övülmemesi taraftarıyım.

yalnız 3 olması kolumu bağladı açıklıyayım reklam yapan kendine oy verip gidip 2 sevdiği falcıya da oy verecek : )

çaktın mı ? 3 adım sonrasını da düşünmek lazım

reklam yapan kendine ve bi de sevdiği tek falcıya da oy verebilir ama :) hatta yeteri kadar gözü karaysa tek tercihte sadecec kendine :) sonu yok ki bunun :)

yalnız 3 olması kolumu bağladı açıklıyayım reklam yapan kendine oy verip gidip 2 sevdiği falcıya da oy verecek : )

çaktın mı ? 3 adım sonrasını da düşünmek lazım
kazen burayaa oy veripp cıkanlarr oluyoo doğrumuu o yoksaa isteyenn üyee olupp oy veripp gidebilirmii ikisidee yanlışş değill bişi denmiyorr

Bence foruma bugünden sonra üye olan hiç yazmayan sadece oy kullananların oyu mümkünse geri çekilsin.butda sadece fikirlerini belirtenlerin seçim yüzdeleri herşeyi ortaya koyar zaten.tabi bu benim düşüncem.

Bence foruma bugünden sonra üye olan hiç yazmayan sadece oy kullananların oyu mümkünse geri çekilsin.butda sadece fikirlerini belirtenlerin seçim yüzdeleri herşeyi ortaya koyar zaten.tabi bu benim düşüncem.
bencedee ama fal baktırıyorumm geldimm oy verdimm der o yüzdenn kazenn kararr versinn ilee yazcammı der kuzumm

Teşekkür ederim kızlar hepinize.

Öbür konuya gelince. Valla ben burada artık kimseyle özelimi paylaşmam, zaten öyle ahım şahım bilgiler vermedim kimseye. Fal atarken de kendi ismimi dahi vermem. Burada dikkat edelim. Bazı arkadaşlar buradan bile yazıyor tabi bilmeden eskiden ben de yazdım, hepimiz yazmışızdır. Bu piyasanın da nasıl olduğunu gördük, artık dikkatli davranalım.

evett dün banaada derss olduu hepimizee olduu

Ecem23 meryemi falan sollamış vayy anasını sayın seyircilerr.selena zaten almış başını adeta uçmuşşş selenaya ben hala baktırmadımm forumda hep olumsuza yüklendiği söylendiğindenn

Ecem23 meryemi falan sollamış vayy anasını sayın seyircilerr.selena zaten almış başını adeta uçmuşşş selenaya ben hala baktırmadımm forumda hep olumsuza yüklendiği söylendiğindenn

olumsuza filan yüklenmiyor bence. Tabi bu benim görüşüm. Bence çok sevecen biri deneyebilirsin ama söylediklerinin çıkma konusunu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…