Binnaz Abla

Kızlar bugün Rezzan Ablayı yakaladım ve kahve falı attım:) çok beğendim ses tonu falan da güven verici. Tutarlıydı yorumları, ve beğendiğimi söylediğim diğer falcılarla nerdeyse aynı şeyleri söyledi...
Ayrıca Selenaya da fal atmıştım onu da beğendim. Selena biraz daha iyimserdi umarım onun dedikleri çıkar :)
Son olarak da Haleh e tarot attım bakalım o ne diyecek:)

Ecem23 meryemi falan sollamış vayy anasını sayın seyircilerr.selena zaten almış başını adeta uçmuşşş selenaya ben hala baktırmadımm forumda hep olumsuza yüklendiği söylendiğindenn
Ben baktırdım herhangı bır olumsuz tavrı yoktu. Hatta sorulanlara da ayrıntılı olarak cevap verıyor. Kısa vadelı ızlenımlerı başarılıydı. Tarıhlerı de bekleyip gorecegız artık

Kazen estanbula fal mı baktırdın yoksa

Deneme yaptım oyu da geri çekemeyince kaldı neden ona oy verdiğime gelince de insan gibi geldi derdini açıkladı cevap hakkını kullandı .... bende takdir ettim takdirimi de böyle kullandım

aa haleh dönmüş mü ben ona baktrmışım gecen yıl zaman tuttrmamış ama dedgı bır olay olmuş sıte degıstırdı o bınnaz dan baktrmışım ben sımdı rezzanablayla aynı yerde ama hıc onlıne görmyrdum onu

Valla canım ben de hiç online denk gelmemiştim ama bugün saat 15:30-15:40 gibi öylesine bi bakayım dedim ikisi de online olunca hazır yakalamışken ikisine de fal yolladım:)

selam bayanlar, bende çok sık yazmıyorum bu topiğe ama bugüne kadar sizi arada okuyup takip ederek öğrendim hep falcıları. selenayı, saraylıyı, ecemi hep sizlerin yorumlarınızı okuyarak denedim. hepinizin dediği gibi her falcıyla enerji uymuyor, ama benim de sizin sayenizde favori falcılarım var. arada girmeme, beni tanımamanıza rağmen tavsiyelerinizi paylaştınız, hepinize çok teşekkür ederim.
dışarıdan bakıldığında aranızda bi bağ olduğu sanki özel hayatınızda da görüşüyo gibisiniz, bence size nazar değdi.
gerçi selenanın duvarına burayı tımarhaneye benzeten biri olmuş ama ben öyle düşünmüyorum.
bende başka bi topikte yeri geldiği zaman çok özel dertlerimi paylaştım. buranın enerjisi daha bi farklı.
bunu herkes anlayamaz tabi.
loveme ve aniston başınıza gelen olay için geçmiş olsun demek istiyorum, inşallah bidaha kimsenin başına gelmez.
büyük tecrübe yaşadık sayenizde. inşallah özel hayatınızda da herşey dilediğinizce gelişir, çok yıprandınız belli.
sizin için dua edicem.
deep e de çok üzüldüm, bana çok net tavsiyeler vermişti geçen hafta, ecem ve nazz ile ilgili.
hatta ecemi denedim naazz kalmıştı sırada.
kötü niyetli insan heryerde var mutlaka, temkinli davranmak gerekiyor. bende bu son olaylardan sonra öğrendim ki
fallara isim ve detay yazmamak gerekiyor. ki ben her falcıya adımı ve derdimi en ufak detaya kadar yazdım.
çok uzattım, inşallah topiğin tadı bidaha kaçmaz.

kızlar bişey daha sorucam, benim çok vaktim olmuyo, düzenli girip yazamıyorum buraya, küçük kızım var çünkü.
liste değişmiş, tekrar mı oy vericez yoksa sadece topiğe düzenli yazanlar mı oy verebilecek.

teşekkür ederiz canım @AtartAtart arkdsım bunu hak ettıgımı soyledı sagolsun bunu hafızama kazıdım sız ınsallah boyle durumları hak etmessınız:)

kızlar ben derıne baktırmıştım çok guzeldı superdı tertemız kadın yaw sızde okudunuz falımı nasıl guzel bılmış demı allahım gece gece gülme krızıne girdım

hayatım bak sakın yanlış anlama ama herkes konuyu kapatalım dedikçe açmanın anlamı yok. Lütfen yanlış anlama ama şu derinin lafını bırakalım artık.

önüne gelenn herkess veriyoo zatenn kuzumm vercenn tabiii bugündenn sonraa üyee olanlarıı dikkatee almıcazz en azındann kendii içimizdee

yok canım herkes oy verebilir tabiki böyle bir şey de yapamayız, herkes topiğe düzenli yazmak zorunda değil.

telwe sanırım onun hesabını kapattı canım bana gerekn yapıldı gıbı bırsey yazmış ama gerekenın ne oldugunu yzmamış.. kız yeterınce prım yaptı zaten:) benım sınırlerım bozuldu
başka yerdenn cıkarrr noktaa atışlarıylaaa o yüzdenn gözümüzünn önünee bakalımm su konuu kapansıınn kuzumm ismii geçmesinn yeterincee gerildikk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…