- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Ben baktırdım herhangı bır olumsuz tavrı yoktu. Hatta sorulanlara da ayrıntılı olarak cevap verıyor. Kısa vadelı ızlenımlerı başarılıydı. Tarıhlerı de bekleyip gorecegız artıkEcem23 meryemi falan sollamış vayy anasını sayın seyircilerr.selena zaten almış başını adeta uçmuşşşselenaya ben hala baktırmadımm forumda hep olumsuza yüklendiği söylendiğindenn
Amacım kapanmış konuyu tekrar açmak değil ama düşüncelerimi, hissettiklerimi söylemeden edemiycem. Bu topikte yeniyim. Ne kimseyi tanırım ne de kimseyle özelden konuşmuşluğum var bi kaç mesaj dışında. Bu baş
aa haleh dönmüş mü ben ona baktrmışım gecen yıl zaman tuttrmamış ama dedgı bır olay olmuş sıte degıstırdı o bınnaz dan baktrmışım ben sımdı rezzanablayla aynı yerde ama hıc onlıne görmyrdum onuKızlar bugün Rezzan Ablayı yakaladım ve kahve falı attım:) çok beğendim ses tonu falan da güven verici. Tutarlıydı yorumları, ve beğendiğimi söylediğim diğer falcılarla nerdeyse aynı şeyleri söyledi...
Ayrıca Selenaya da fal atmıştım onu da beğendim. Selena biraz daha iyimserdi umarım onun dedikleri çıkar :)
Son olarak da Haleh e tarot attım bakalım o ne diyecek:)
Valla canım ben de hiç online denk gelmemiştim ama bugün saat 15:30-15:40 gibi öylesine bi bakayım dedim ikisi de online olunca hazır yakalamışken ikisine de fal yolladım:)aa haleh dönmüş mü ben ona baktrmışım gecen yıl zaman tuttrmamış ama dedgı bır olay olmuş sıte degıstırdı o bınnaz dan baktrmışım ben sımdı rezzanablayla aynı yerde ama hıc onlıne görmyrdum onu
Selenaya baktirmistim baya zaman oldu alakasiz bir faldiEcem23 meryemi falan sollamış vayy anasını sayın seyircilerr.selena zaten almış başını adeta uçmuşşşselenaya ben hala baktırmadımm forumda hep olumsuza yüklendiği söylendiğindenn
garipp iştee kuzumm bak oylarınaa kiminee uyann kiminee uymuyorr anasını satimmSelenaya baktirmistim baya zaman oldu alakasiz bir faldi
teşekkür ederiz canım @AtartAtart arkdsım bunu hak ettıgımı soyledı sagolsun bunu hafızama kazıdım sız ınsallah boyle durumları hak etmessınız:)selam bayanlar, bende çok sık yazmıyorum bu topiğe ama bugüne kadar sizi arada okuyup takip ederek öğrendim hep falcıları. selenayı, saraylıyı, ecemi hep sizlerin yorumlarınızı okuyarak denedim. hepinizin dediği gibi her falcıyla enerji uymuyor, ama benim de sizin sayenizde favori falcılarım var. arada girmeme, beni tanımamanıza rağmen tavsiyelerinizi paylaştınız, hepinize çok teşekkür ederim.
dışarıdan bakıldığında aranızda bi bağ olduğu sanki özel hayatınızda da görüşüyo gibisiniz, bence size nazar değdi.
gerçi selenanın duvarına burayı tımarhaneye benzeten biri olmuş ama ben öyle düşünmüyorum.
bende başka bi topikte yeri geldiği zaman çok özel dertlerimi paylaştım. buranın enerjisi daha bi farklı.
bunu herkes anlayamaz tabi.
loveme ve aniston başınıza gelen olay için geçmiş olsun demek istiyorum, inşallah bidaha kimsenin başına gelmez.
büyük tecrübe yaşadık sayenizde. inşallah özel hayatınızda da herşey dilediğinizce gelişir, çok yıprandınız belli.
sizin için dua edicem.
deep e de çok üzüldüm, bana çok net tavsiyeler vermişti geçen hafta, ecem ve nazz ile ilgili.
hatta ecemi denedim naazz kalmıştı sırada.
kötü niyetli insan heryerde var mutlaka, temkinli davranmak gerekiyor. bende bu son olaylardan sonra öğrendim ki
fallara isim ve detay yazmamak gerekiyor. ki ben her falcıya adımı ve derdimi en ufak detaya kadar yazdım.
çok uzattım, inşallah topiğin tadı bidaha kaçmaz.
bacımm farkındaa olmadan primm veriyorsunn?kızlar ben derıne baktırmıştım çok guzeldı superdı tertemız kadın yaw sızde okudunuz falımı nasıl guzel bılmış demıallahım gece gece gülme krızıne girdım
kızlar ben derıne baktırmıştım çok guzeldı superdı tertemız kadın yaw sızde okudunuz falımı nasıl guzel bılmış demıallahım gece gece gülme krızıne girdım
önüne gelenn herkess veriyoo zatenn kuzumm vercenn tabiii bugündenn sonraa üyee olanlarıı dikkatee almıcazz en azındann kendii içimizdeekızlar bişey daha sorucam, benim çok vaktim olmuyo, düzenli girip yazamıyorum buraya, küçük kızım var çünkü.
liste değişmiş, tekrar mı oy vericez yoksa sadece topiğe düzenli yazanlar mı oy verebilecek.
telwe sanırım onun hesabını kapattı canım bana gerekn yapıldı gıbı bırsey yazmış ama gerekenın ne oldugunu yzmamış.. kız yeterınce prım yaptı zaten:) benım sınırlerım bozuldubacımm farkındaa olmadan primm veriyorsunn?
kızlar bişey daha sorucam, benim çok vaktim olmuyo, düzenli girip yazamıyorum buraya, küçük kızım var çünkü.
liste değişmiş, tekrar mı oy vericez yoksa sadece topiğe düzenli yazanlar mı oy verebilecek.
başka yerdenn cıkarrr noktaa atışlarıylaaa o yüzdenn gözümüzünn önünee bakalımm su konuu kapansıınn kuzumm ismii geçmesinn yeterincee gerildikk yaatelwe sanırım onun hesabını kapattı canım bana gerekn yapıldı gıbı bırsey yazmış ama gerekenın ne oldugunu yzmamış.. kız yeterınce prım yaptı zaten:) benım sınırlerım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?