aynen aynen zaten derınden daha derın ınsanlar varmış forumda hıcbrne bulaşmadan kendılerını bellı ettıler Allaha şükür.beddua eden tıplerde var ya bana udreyıme loveme me unuttukları sey haksızken beddua ettıgınde kendıne döner o beddualar :) oyzden Allahıma cok sukur bu konuyu yasayan olarak suanda da kapatıyorum bırdaha yaşanmayacagını umuyorumbaşka yerdenn cıkarrr noktaa atışlarıylaaa o yüzdenn gözümüzünn önünee bakalımm su konuu kapansıınn kuzumm ismii geçmesinn yeterincee gerildikk yaa
Pro Üye olun bir garibanı sevindirin....
işte şimdi dilimizden konuştun kazenhemde bu sayede kimliğiniz onaylanmış olsun ....
ben olcamm kazenn marpledee gördümm renklii yazmakk cok güzell gariban sevindirmek nasıl oluyoPro Üye olun bir garibanı sevindirin....
Pro üye nasıl olunuyor? Hiçbir bilgim yokhemde bu sayede kimliğiniz onaylanmış olsun ....
hemde bu sayede kimliğiniz onaylanmış olsun ....
benimde kredi kartım yok para falan yollayamıyoruzmuiyi olurda kazen benim kredi kartim yok :/
Yeterki kadar çirkefleştiniz zaten. Ben size bu kadını bulduğumu söylediğimde numarası elimde yoktu. Aldım aradım konuştum. Vermememi söyledi ne yapabilirim?
Mesajları gördüm 3 gün acilde kaldığım için tek tek dönmek istemedim çünkü yeni bir haber vereyim size, bazen insanlar konuşmak istemiyor sadece kafasını dağıtıp çıkmak istiyor. Buraya bana mesaj atanlar için açıklama yaptım tek tek dönmemek için.
'' Artislik '' dediğiniz tavırlarım hangisi bilmiyor ama tavrınız o kadar da hoş değil. Artık karşıdakinin de insan olduğunu algılayın lütfen. Kırılabiliyoruz,üzebiliyoruz.
---
Son mesajda da açıklamıştım neden numarayı vermediğimi. Tolin de istemişti ona da veremedim.
Kimse kadının evinde parti vereceğinizi söylemiyor fakat insanlar numarayı dağıtmamdan rahatsız olabilir. Ben kimsenin günahını almak istemiyorum. İzin de vermedi zaten.
Artık gerçekten yeter.
kullanabılırsın ama kım cıktı kım cıkmadı yazarsan dahada iyi olur bızım ıcınSelamlar hanımlar çok önceden siteye üye oldum, sonra şifremi unuttum derken yine geldim. Bende fal baktırdım bu sürede cıkanlar cıkmayan oldu fal bu dedim geçtim cıkanları cıkmayanları yazmayacağım çünkü herkes başka telden calıyor yanlış anlaşılmak istemiyorum. Anketiniz hayırlı olsun bende oy kullanabilirim değil mi?
Selamlar hanımlar çok önceden siteye üye oldum, sonra şifremi unuttum derken yine geldim. Bende fal baktırdım bu sürede cıkanlar cıkmayan oldu fal bu dedim geçtim cıkanları cıkmayanları yazmayacağım çünkü herkes başka telden calıyor yanlış anlaşılmak istemiyorum. Anketiniz hayırlı olsun bende oy kullanabilirim değil mi?
kim cıktıı kim cıkmadıı bacımm onlarıdaa yazsannSelamlar hanımlar çok önceden siteye üye oldum, sonra şifremi unuttum derken yine geldim. Bende fal baktırdım bu sürede cıkanlar cıkmayan oldu fal bu dedim geçtim cıkanları cıkmayanları yazmayacağım çünkü herkes başka telden calıyor yanlış anlaşılmak istemiyorum. Anketiniz hayırlı olsun bende oy kullanabilirim değil mi?
Fal bu cıkıyor cıkmıyor, çok umut bağlamamak lazım.Ben burada övülen falcılara cok attım Melih mesela tutmadı bana, Selena baştan aşağı olumsuz ve bende tutmamıştı, Rezzanın kahvesi iyi ama yorumlarına bir süre sonra özenli değil, Binnazdan Bilge kartlara hakim ve kendine güveniyor burda olumsuz diye okudum ama bana cıkan mantıklı yorumları oldu, Nesibenin değişik bir tarzı ve etkileyen yorumları cıkanları oldu, Meryeme attım oda tam bir fiyaskoydu, İlkayda cıkmıştır en azından dürüstlüğü ile beni hep fethetti. Diğerlerini siz sorun aklıma bile gelmiyor. Düzenli olarak fal baktırmak istersem Bilge, Nesibe ve İlkaya atıyorum. Bilge Tarotta, Nesibe Katinada, İlkay kahvede çok iyidir. Size cıkmış çıkmamış olabilir onlara cevap vermek polemik yaratmak istemiyorum. Benim fal deneyimlerim bunlar hanımlar...İyi akşamlarkullanabılırsın ama kım cıktı kım cıkmadı yazarsan dahada iyi olur bızım ıcın
bacımm yok kimsee bişi demezdee ateş almayamıı geldinn bi solunlannFal bu cıkıyor cıkmıyor, çok umut bağlamamak lazım.Ben burada övülen falcılara cok attım Melih mesela tutmadı bana, Selena baştan aşağı olumsuz ve bende tutmamıştı, Rezzanın kahvesi iyi ama yorumlarına bir süre sonra özenli değil, Binnazdan Bilge kartlara hakim ve kendine güveniyor burda olumsuz diye okudum ama bana cıkan mantıklı yorumları oldu, Nesibenin değişik bir tarzı ve etkileyen yorumları cıkanları oldu, Meryeme attım oda tam bir fiyaskoydu, İlkayda cıkmıştır en azından dürüstlüğü ile beni hep fethetti. Diğerlerini siz sorun aklıma bile gelmiyor. Düzenli olarak fal baktırmak istersem Bilge, Nesibe ve İlkaya atıyorum. Bilge Tarotta, Nesibe Katinada, İlkay kahvede çok iyidir. Size cıkmış çıkmamış olabilir onlara cevap vermek polemik yaratmak istemiyorum. Benim fal deneyimlerim bunlar hanımlar...İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?