Binnaz Abla

başka yerdenn cıkarrr noktaa atışlarıylaaa o yüzdenn gözümüzünn önünee bakalımm su konuu kapansıınn kuzumm ismii geçmesinn yeterincee gerildikk yaa
aynen aynen zaten derınden daha derın ınsanlar varmış forumda hıcbrne bulaşmadan kendılerını bellı ettıler Allaha şükür.beddua eden tıplerde var ya bana udreyıme loveme me unuttukları sey haksızken beddua ettıgınde kendıne döner o beddualar :) oyzden Allahıma cok sukur bu konuyu yasayan olarak suanda da kapatıyorum bırdaha yaşanmayacagını umuyorum

Selamlar canlar..giremedim bayadır ailevi sağlık problemi yüzünden..biraz gözgezdirdim yazılanlara şimdi.. ama tam anlamadım neolduğunu..umarım hallolmuştur sorunlar

kızlar benim favorim saraylı, meryem ve klothoydu. klotho dan da soğudum geçen yazılanlardan dolayı.
eneee 3. falcım yok benim bu akşam naazz a atmayı düşünüyorum olmazsa sonra oylarım.
naazz ında duvarında bi kız 10 gündür bekliyorum demiş moralim bozuldu.

Kızlarrrr bu kelebek falı nedir allah aşkına? Mantığı nedir bilen baktıran falan varmı

Selamlar hanımlar çok önceden siteye üye oldum, sonra şifremi unuttum derken yine geldim. Bende fal baktırdım bu sürede cıkanlar cıkmayan oldu fal bu dedim geçtim cıkanları cıkmayanları yazmayacağım çünkü herkes başka telden calıyor yanlış anlaşılmak istemiyorum. Anketiniz hayırlı olsun bende oy kullanabilirim değil mi?

• özelden msj attım, burdaki insanlar yeterince gergin, ortamı daha da fazla germek istemiyorum, bu çirkin msjınıza karşılığı ordan veriyorum, teşrif edip okursanız artık...
  • insanlar her gün seni takip etmek zorunda değil 1-1.5 ay boyunca, umutlandırıp sonrasında
  • " kusura bakmayın kızlar sevgi teyze numarasını vermemi istemedi, fal bakmak istemiyor" gibi bi yorum ya da bi cwp görmedim ben, ki sadece bekleyen ben değilim, bunu zaten biliyosunuz... güzellikle rica edilmiş olmasına rağmen...
  • evet bizlerde insan olduğumuz için konuşarak iletişim kuruyoruz, sessiz kalma oyunu oynayarak değil!
  • hep diyorum her zaman eşref vaktinde olmuyoruz, derdimiz sıkıntımız oluyor, geçmiş olsun, bu 3 günlük bi mevzu değil....
  • insanlara bişeyler vaad edip geri kaçmak da hoş olmuyor....
  • eğer bir cevabınız, benle ilgili özel bi derdiniz varsa özelden attığım msja cevap yazmanızı rica ediyorum

kullanabılırsın ama kım cıktı kım cıkmadı yazarsan dahada iyi olur bızım ıcın

H Hisana uygun olduğun bir vakit sevgi teyzenin dediklerinin online da kimlerle örtüştüğünü yazabilir misin ? Benim için online da referans olur en azından.

kimin çıkıp kimin çıkmadığını yazarsanız daha iyi olur

kim cıktıı kim cıkmadıı bacımm onlarıdaa yazsann oy herkess veriyoo yaa o değildee sessiz sessiz üye olup aynı gün oy atanları görüncee ne kadarr kibarlarr diyorumm soranlar içinn

kullanabılırsın ama kım cıktı kım cıkmadı yazarsan dahada iyi olur bızım ıcın
Fal bu cıkıyor cıkmıyor, çok umut bağlamamak lazım.Ben burada övülen falcılara cok attım Melih mesela tutmadı bana, Selena baştan aşağı olumsuz ve bende tutmamıştı, Rezzanın kahvesi iyi ama yorumlarına bir süre sonra özenli değil, Binnazdan Bilge kartlara hakim ve kendine güveniyor burda olumsuz diye okudum ama bana cıkan mantıklı yorumları oldu, Nesibenin değişik bir tarzı ve etkileyen yorumları cıkanları oldu, Meryeme attım oda tam bir fiyaskoydu, İlkayda cıkmıştır en azından dürüstlüğü ile beni hep fethetti. Diğerlerini siz sorun aklıma bile gelmiyor. Düzenli olarak fal baktırmak istersem Bilge, Nesibe ve İlkaya atıyorum. Bilge Tarotta, Nesibe Katinada, İlkay kahvede çok iyidir. Size cıkmış çıkmamış olabilir onlara cevap vermek polemik yaratmak istemiyorum. Benim fal deneyimlerim bunlar hanımlar...İyi akşamlar

bacımm yok kimsee bişi demezdee ateş almayamıı geldinn bi solunlann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…