Binnaz Abla

bana da zaman vermemiş yakın gelecekte demiş.hisler süper ama nasıl bu kadar hissedebilir.

Bana yakın ya da uzak gelecek bile dememiş.. Eğer birisi sizin hakkınızda ne düşünüyor, ne alemde diye merak ederseniz baktırılabilir ama illa detaylı gelecek istiyorsanız çok da doğru bir adres değil bence, onu da söylemeliyim

Ben mecburen tarot baktırmak zorunda kaldım çünkü çok merak ediyodum onu ve sadece tarotta online dı.. Enerjin tutmamış olabilir bence..

bende tarot baktrdım fincanım olmadığı için:))birinci kartın şu diyor sonra hissettiğini yazıyor kart okumuyor yani.benimkini öyle yazmış daha doğrusu.

çok haklısın ama bana zaman vermesinler.resmen ben o zamanı böyle bekliyorum sonra o ay gelior ortalarına doğru ümidimi yitiriyorum sonra olmuyorda zaten(bakınız eylül)ondan bana zaman vermesinler:))

çok haklısın ama bana zaman vermesinler.resmen ben o zamanı böyle bekliyorum sonra o ay gelior ortalarına doğru ümidimi yitiriyorum sonra olmuyorda zaten(bakınız eylül)ondan bana zaman vermesinler:))

25 hazirandan bu yana 50 nin üstünde fal baktırmış biri olarak söylemeliyim ki artık zamana takılmamayı öğrendim ben :) 2 kişi hariç, verilen zamanların hiçbirine inanmıyorum ve beklemiyorum.. Bahsettiğin durumları yaşadım ben de hissettiğin şeyi iyi biliyorum..

Bir ara Açelya Tuğra furyası döndü burda. Ne oldu Açelyanın dediklerinden çıkan oldu mu hiç??

takılmamak lazım da işte hem sabırsızız hemen gerçekleşşin istiyoruz. insan ister istemez o tarihe odaklanıyor.Ben bi de abartıp üstüne falı çıkartıcam diye dedikleri tarihlerde karşı taraf bişey yapmadığı halde ben bişeyler yaptım:))) allahım neler neler var bende.

Bir ara Açelya Tuğra furyası döndü burda. Ne oldu Açelyanın dediklerinden çıkan oldu mu hiç??
Ben o kıza üç tarot baktırdım.Sadece tek bir tarih dışında iyice bir zaman arası vermiş olmama rağmen çok tutarlıydı aynı şeyleri söyledi.Bide ben çok seviyorum onu ya.Gelecekle ilgili ise daha xamanı var o yüzden bişey diyemem.Açelya,Rezzan abla,Melek öz açar içime sokarım onları.Duyduğum en hoş,en sıcak sesler..

İlk falında eylül demişti, sonraki falında daha uzak bir zaman olduğunu söyledi ama ikinci falı baktırdığım sıralar çok sık tarot baktırmıştım, kartlar azıcık sapıttı bende.. Dediğim gibi zamana takılmıyorum ben ve Açelya da sevdiklerimden biri

beyza eylülden ümitmisin bana çok eylül diyen oldu eylülde yavaştan geçip gidior sanki:18:

Hayır hiç ümitli değilim :)) bana da eylül diyenin haddi hesabı yok ama cidden inanmıyorum :)

benim eylülcü falcılar sene sonu kış ayları falan demeye başladılar ama beklemiycem artk.kendimce bi zaman koydum tabi uygulayabilirsem o zamana kadar oldu oldu olmadı vazgeçicem.zaten başka bi durumum var yazmaya da korkuyorum falcılar okur diye yoksa yazıcam o olursa bu insanı da görmiycem artık.böylece bu defterde kapanmış olacak.

Serra hangii saatte girer sisteme acaba? saatlerini falan yazsalar bari. facebook'u var mıki, aradım bulamadım :44:

hmm sevende varmış baya. gizli hayranları var :) bende sevmiştim anlatım tarzını çok beğenmiştim.

kızlar aslında ben böle online değilde birebir baklılan falların daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum . sonuçta fal işi enerji işi . o kartlara dokunmadan tamamen doğru bir şekilde yorum yapabilceklerine inanmıyorum . hani en iyi falcıda olsa . gerçi ben cafe falcılarınada baktırdım hepsi fos onada inanmıyorum . aslında böle evinde falan bakanlar daha iyi bakıyor . ama öle birini bulamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…