kızlar aslında ben böle online değilde birebir baklılan falların daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum . sonuçta fal işi enerji işi . o kartlara dokunmadan tamamen doğru bir şekilde yorum yapabilceklerine inanmıyorum . hani en iyi falcıda olsa . gerçi ben cafe falcılarınada baktırdım hepsi fos onada inanmıyorum . aslında böle evinde falan bakanlar daha iyi bakıyor . ama öle birini bulamadım .
6 kişi var meşgul .. sana dedikleri çıktı mı nesibenin
şimdki durumu bilmesi çok iyiydi. dediklerine daha var, birde bana zaman vermedi. olumlu olumsuz herşeyi konuşuyor bu arada.. Ama burda çok kişiye çıkmış, yazıyorladı bir dediği çıktı, bir dediği daha çıktı diye.
ankarada var bi tane biz evine gitmiştik annemle o an şok olmuştuk ama çıkmadı dedikleri hatta falın parasını öderken benim ne iş yapptığımı da detayıyla bilmemesine rağmen senin matematiğin çok iyi biliyorum doğru verdim dimi paranın üstünü demişti:)) ama dedikleri olmadı tabi.
onada baktırıp bu online fal olayını bırakıyorum .... ama hala meşgul ..
arada bir krizim tutmasa bende bırakıcam işte,
kızlar kızlar ben bı daha bınnaz ablaya baktrmam serrayada tarot baktırdım ztn kahveye yetısemedım pışman oldum bgnde puanım vardı bennamı ne ona baktırdım kadının sesı o kadar yavaş kı enerjı sıfr ıcım bayıldınyse benım onerım bı nesıbe bıde melek oz oneren arkadaşımada teşşkur ederım burdan kadın benım enozel aılemle ılgılı olayları soyledı daha ne olsun olur mu olmaz mı bılemem ama dedıgı sey dogruydu
Arkadaşlar, Nesibe ne zaman aktif olucak bilgisi olan varmı? Birde tarotmu kahve falınımı önerirsiniz?
Binnaz abla sitesine güvenimi kaybettim doğrusu marzuka hanıma yaptığım asla hakaret içermeyen sadece beğenmedim çok alakasız bir faldı açıkcası ödediğim paraya yazık oldu tavsiye atmem demiştim bakıyorum yorumum silinmiş sadace içinden iyi yazılan msj ları yayınlıyorlar bunun adı insanları yanlış yönlendirmedir
Canım nesibe ne zaman online olacağını facebook tan bildiriyor. Bir süredir de yalnızca tarot bakıyor.
Yakalarsak haber veririz buradan online olacağı zamanı
medyum emel'i bekleyen bekleyene. 1aydır bekleyen, haftalardır bekleyenler msj atıyordu..fırsat bulup bende gönderdim. Şimdi 47 fal alımı varmış haberiniz olsun. Fal alımı açık yani. göndermek isteyen gönderebilir. Ama çok bekletiyormuş, günlerce sürüyormuş. Çok bekletip enerjisi tutmayanları geri gönderiyormuş. offf falcı takipçisi oldum çıktım burda
Kuzum benim bence Medyum Emel bizi yiyor, bence sallamasyon bir reklam kampanyasi
Ben Adin e baktirdim 5 krediye ve gayet memnun kaldim. Kisaydi ama gayet nokta atisiydi. Tavsiye ederim.
bizi yiyor derken, gönderdik bir kere memnun kalmazsam bir daha da göndermem zaten.
Begendin mi sekerim, nasildi ??? Begendiysen bak simdi benim de icime dustu, ben de gondermek istiyorumSen tarot mu kahve mi baktirmistin ?
Nukinuki de baktirmis, o da bayilmisti. Her baktiran olup bitmis, tamamdir bekle beni kahveye geliyorum Emel hanim :)))))))))
bir dakika duryanlış anlaşılma oldu sanırım. Eğer beğenmezsem bir daha da göndermem bunu demek istedim..msjları okuyunca gaza gelip ilk defa dün gönderdim. Ama hala bekliyorum, enerjisi olunca bakıyormuş.
Ben kahve gönderdim. Dün sisteme girdi 1 saat sonra fal alımı yapıcam dedi. Sürekli girmiyormuş sisteme. Ne bileyim o kadar peşine düşeni görünce iyidir herhalde dedim, gönderdim bir kahve.
Ahahhaha ben de daha once gonderdim, begenmediysem bir daha gondermezdim diyorsun sandimNeyse bekleyeyim o zaman , 5 kredim var, hepsini Rumi ye yatirmistim, ondan alip Emele vericektim.
Bakalim o zaman Rumi ve Emeli karsilastiralim derimKizlardan biri Kehriban i begenmisti, ben ona gonderdim ama cok bekledim, bakmayinca Adin e gectim ve begendim.
Kiraze donmus bu arada :))))) yupiiiiiiii :) severim ben onu :) Lakin soyle de bir durum var : Kiraze bana tarot ve katina bakinca farkli bir sey, kahve bakinca baska seyler gormus....bilemedim yani. En iyisi kahveye gireyim, adamin ictigi fincanin fotolarini cekmistim. ehehhe :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?