- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Unutamamki fallar umutlandiriyo :)aman öyle yapmasaydın iyiymiş hayatım. Kesinse çocuğun sevabı bence artık fal atma, kesin diyorsan ne gerek var, boş yere umutlanacaksın,unutman için süre uzayacak.
bunuu hepsinee at kızzharikasınn bacımm
bizdenn besleniyolarrr az bucukk değill fazla fazlaaaahahaha at diyince dur hakkaten ben bunu KK kadınları adına siteye mail olarak atayım mı kızlar
Allgrita ya mars enerjisi beni baya etkiledi sanirim bugun cidden saldirasim laf sokasim var insallah gecertabi tabi .. bakalım nolcak :)
kızlarrr ya sizee komikk bişi anlatcamm benn falaniyethakkaniyeteee atmıştımm malumm kaynanamlaa ilgilii adamm kaynanamıı öldürdüü yaaaaklımaa geldii evde kendimii suçluu hissetmiştimm sonraa düşününcee saçmaa geldii
Hep bir yeni gelen var ama gelemedi maalesef ben yeni biri var kivaminda olan fallara inancimi yitirdimfalaniyet hakkaniyete göre çok kısa süre içinde beyaz atlı prensim at üstünde dıgıdık dıgıdık dıgıdık bana geliyordu, ve biz mutlu mesut yaşıyorduk. Falından çok kısa süre sonra biri geldi ama ben istemedim. Beyaz atlıları karıştırmıştı, tabi ben o zamanlar esas oğlanı düşünmüyordum kısa sürede o da girince hayatıma o sanmıştım ama değilmiş
Allgrita ya mars enerjisi beni baya etkiledi sanirim bugun cidden saldirasim laf sokasim var insallah gecer
Hep bir yeni gelen var ama gelemedi maalesef ben yeni biri var kivaminda olan fallara inancimi yitirdim
çözersenn iyi kuzummBir yoln var emine iyimi 15 tl uygun geldi
herşeyy ilk falla başlarr kuzummKızlar ben ilk defa internet üzerinden kahve falı baktırıcam. eski erkek arkadaşım akrabasından biriyle birlikte. bide her genç kızın merak ettiği şeyler hakkında yorum yapsın istiyorum kimle evlenicem vs.
Falı gönderirken detaylı bilgi vereyim mi ne yazayım? Ve kimi tavsiye edersiniz kahve falı için =)
15gun once saldirdim ama kesmedi insan durduk yere saldirmiyor tabi icim sogumadi maalesefcanım sakin sakin.. gerci belki de saldırma zmanı gelmiştir onu da bilemiorum tabiki.. keşke gereksiz alanlarda diil de aşkta yeni başlangıçlar olarak çalışsa bu enerji... offfff..
Bende de yeni yeni bir iki kişi diyor yeni biri diye ama ben de inanmıyorum. Falaniyet hakkaniyet kadar pembe tablocusunu görmedim ama o gelen adamla ilgili dedikleri doğruymuş, yanlışı benim de isteyeceğim kısmı
Falalemde rezzan da iyi diyolar. Yok yok ilk ve son kez atıcam :)herşeyy ilk falla başlarr kuzummkahveyseee emineyee at biryolunvardaa
rezzandaan daha cok beğenildii emine ama tutturduğudaa coktuu burdakii arkadaşlarımaa tabii tercih meselesii kuzumm fiyatıda daha uygun diyee dedimmFalalemde rezzan da iyi diyolar. Yok yok ilk ve son kez atıcam :)
fiyatı önemli değil canım kafam çorba gibi bi fal atayım dedim. bu online falda tutturan oluyo mu :)rezzandaan daha cok beğenildii emine ama tutturduğudaa coktuu burdakii arkadaşlarımaa tabii tercih meselesii kuzumm fiyatıda daha uygun diyee dedimm
herkesee tutturann başka başkaa kuzumm kimineee cıkann kiminee foss belli olmuyooofiyatı önemli değil canım kafam çorba gibi bi fal atayım dedim. bu online falda tutturan oluyo mu :)
fiyatı önemli değil canım kafam çorba gibi bi fal atayım dedim. bu online falda tutturan oluyo mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?