Binnaz Abla

kızlarrr ya sizee komikk bişi anlatcamm benn falaniyethakkaniyeteee atmıştımm malumm kaynanamlaa ilgilii adamm kaynanamıı öldürdüü yaaa aklımaa geldii evde kendimii suçluu hissetmiştimm sonraa düşününcee saçmaa geldii

falaniyet hakkaniyete göre çok kısa süre içinde beyaz atlı prensim at üstünde dıgıdık dıgıdık dıgıdık bana geliyordu, ve biz mutlu mesut yaşıyorduk. Falından çok kısa süre sonra biri geldi ama ben istemedim. Beyaz atlıları karıştırmıştı, tabi ben o zamanlar esas oğlanı düşünmüyordum kısa sürede o da girince hayatıma o sanmıştım ama değilmiş

Hep bir yeni gelen var ama gelemedi maalesef ben yeni biri var kivaminda olan fallara inancimi yitirdim

Allgrita ya mars enerjisi beni baya etkiledi sanirim bugun cidden saldirasim laf sokasim var insallah gecer

canım sakin sakin.. gerci belki de saldırma zmanı gelmiştir onu da bilemiorum tabiki.. keşke gereksiz alanlarda diil de aşkta yeni başlangıçlar olarak çalışsa bu enerji... offfff..

Hep bir yeni gelen var ama gelemedi maalesef ben yeni biri var kivaminda olan fallara inancimi yitirdim

Bende de yeni yeni bir iki kişi diyor yeni biri diye ama ben de inanmıyorum. Falaniyet hakkaniyet kadar pembe tablocusunu görmedim ama o gelen adamla ilgili dedikleri doğruymuş, yanlışı benim de isteyeceğim kısmı

Kızlar ben ilk defa internet üzerinden kahve falı baktırıcam. eski erkek arkadaşım akrabasından biriyle birlikte. bide her genç kızın merak ettiği şeyler hakkında yorum yapsın istiyorum kimle evlenicem vs.
Falı gönderirken detaylı bilgi vereyim mi ne yazayım? Ve kimi tavsiye edersiniz kahve falı için =)

herşeyy ilk falla başlarr kuzumm kahveyseee emineyee at biryolunvardaa

canım sakin sakin.. gerci belki de saldırma zmanı gelmiştir onu da bilemiorum tabiki.. keşke gereksiz alanlarda diil de aşkta yeni başlangıçlar olarak çalışsa bu enerji... offfff..
15gun once saldirdim ama kesmedi insan durduk yere saldirmiyor tabi icim sogumadi maalesef

Bende de yeni yeni bir iki kişi diyor yeni biri diye ama ben de inanmıyorum. Falaniyet hakkaniyet kadar pembe tablocusunu görmedim ama o gelen adamla ilgili dedikleri doğruymuş, yanlışı benim de isteyeceğim kısmı

falaniyethakkaniyete bende baktırdım, bana olumsuz konuştu ama falın başına duygusalsın, duygularınla hareket ediyorsun bu yüzden üzülebilirsin yazmış, sonuna da duygusalsın ama mantığınla hareket ediyorsun, doğru kararı verirsin yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…