Binnaz Abla

kirazeyi gördüm bende gönderdim. yaw baktırdın mı peş peşe baktırıyorum. sabah birine gönderdim geri çektim. çok fazla oldu sanki. birde yazmış geri çekilen fala bir daha gönderilincce bakmıyorum diye.. Bu arada FalcıAlim var ona baktırdın mı hiç?

selinax sende baya baktiriyosun canim ya:)

selinax sende baya baktiriyosun canim ya:)

Ben de her gun tellwe de 2 tane baktiriyorum mu ne maddi olarak batsam bile akillanmam , para bile bizi tutmuyorsa ne tutar bilemem artik. Allah herkesi islah etsin arkadaslar

Bugun web tarayicimin gecmisine bakiyordum en cok girdigim siteler binnazabla ve tellwe cikti

Son düzenleme:

Baktirdiklarimi yaziyorum, FalciAlim'e hic baktirmadim :

Herra, Esince, telveSirat, kiraze, pembekahve, hades, falciasmin, monica, YUZYIL, gonulgozu, raset, dastar, falbaz, ASK3, Chloe, asteria, askkahini, rehber, adin, kahinvanga,

Chloe ye farkli hesaplardan baktirdim, ikisinde de ayni seyi soylemis..helal olsun. Tutar mi tutmaz mi bakicaz artik. Adin de beni sasirtti, nokta atisi tutarsa helal Favorim Kiraze dri, yakalarsam saraylihanimi da isterim. Askkahini de cok sevimli yazmis, cok canayakindi, umarim dedikleri cikar.

( bende bir ara acayiptim simdi cikmadiklarini gordukce uzaklastim ama bazen gunde 1 bazen 2 baktiiyorum benim eski fallarimi gorsen dehsete dusersin..yazik paralara inan kotu bence o paralara neler yapabilirdik

( bende bir ara acayiptim simdi cikmadiklarini gordukce uzaklastim ama bazen gunde 1 bazen 2 baktiiyorum benim eski fallarimi gorsen dehsete dusersin..yazik paralara inan kotu bence o paralara neler yapabilirdik

Ayol bunca baktirdik, istatistiksel olarak en az birinin cikmasi gerekiyor, hic mi bir sey tutmaz Parfum alirdim tabi ki de o paralara Hem fal baktiriyorum hem de gidip en pahali parfumu aliyorum, yani birinden odun vermem gerek ama ikisinden de veremiyorum Yakinda batik bankalara donucem herhalde. Bana da cikmadi, agustos diyenlerin hepsi patladi, onlari birakip yenilere yoneldim ben de deli miyim neyim, bunlar da cikmayinca insallah ben de sogurum .

Son düzenleme:

calisiyormusun canim calismiyorsan ailene anlatmasida zordur..bende neler alirdim ah benimde delice parfum tutkum var zaten..(kismetimiz mi kapali da cikmiyor anlamadim.birini soruyorum israrla baskasi olacak diyorlar verdikleri zaman geliyor geciyor yine olmuyor,olacak dedikleri olmadi ve inatla neden hala baktiriyorum bilmiyoruummm

Ben calisiyorum kuzusum Allahtan, kredi kartimi gorsen binnazabla, mutlucu, falalem...yeme icmeden cok bunlar var, her gun var. Ailemden uzakta yasiyorum, tek basima olmasam bu kadar sarmazdim herhalde. Ailem gorse girtlaklarlar zaten fala bu kadar para yatirmis olmama

Ayol ben de anlamadim, gecende Kiraze : "acikcasi sen cok etkileyici bir bayansin, nasil yalnizsin anlayamadim" d3emis. Bu yuzden kendisini seviyorum, moralimi yerine getirdi Ben 26yim, kismet=0 pozisyondayim...ne hayirli ne hayirsiz bir tane bile yok. Eskiden allahim 3 tane , 5 tane 7 tane derdim ama artik 1e de raziyim ver allahim ver bana diyorum simdi

CANIMM:))bol bol dua et ya fettah oku

oo..sende bayaa baktırmışsın. bir yere chole diye not etmiştim, bak unutmuşum onu. dursun bir kenarda

şunu yazan benim sanki,bende aynı şeyi düşündum parfumumden vazgeçmiştim güya fallara yatırdım bari parfümü almayayım da ordan çıkartayım parayı diye.ama gittim onu da aldımallah bizi nasıl biliorsa öyle yapsın:))

bu arada telvede şu an kime baktırsam acaba?ask3 var ama 10 lira 5 liralık baktırayım diyorum.

fal sepetinde baktirdim kadin bana dediki karsi taraf cok bunalimda sikintili onunla iletisime gecersen gurur yapmazsan hersey cok iyi olacak..off arkadaslar napayim((

fallarla kafayı yedim baktırdıklarımı okuyup duruyorum bende.bi kaç gün evvel telvede yine baktırmıştım da başı saçma başlayınca doğru düzgün okumamıştım bile sonlara doğru işimle ilgili olan durumu bilmiş.net bilmiş hemde.işimi direk sorduğum fallarda net cevap alamıyorum buda sormamışım ama cevap çok net şaka gibi.buu fal olayı çok enteresan bişey.

söylediklerini mi yaşıyorsun? kim bu?

söylediklerini mi yaşıyorsun? kim bu?

telvede umutferah diye biri öyle kafadan seçmiştim bilmeden.falı başı da çok iyi değil iyi değil derken şöyle yani olumsuz değil ama tam da bilememiş gibi geldi bana.okumamıştım bile saçmalayıp yollamış diyordum ama son 2 3 cümle işle ilgili nokta atışı.evet tam dediğini yaşıyorum hatta bugün bu işimle ilgili haber aldım sanırım yazdığı tam anlamıyla çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…