- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Bebeğim dışardayım şuan eve geçer geçmez özelden sana anltıcam şok olcaksın
Hadi bakalım kuşum inşallah atar bgn falları ama bana bugn de girmeyecek gibi geliyorKelebek attım diğerleri çok pahalı ya vermem o kadar.zaten kartla martla destekliyomuş kuzum.aynen bende 5 gündür falan beklemedeyim zaten çekmicem sırf selena için attım çünkü.bakalım ÷32 nin kerameti neymiş..
Anlatırım tabi kuşumbana da anlatsana selena bekleyenlerdenim iki moral olur
Valla tellwe olunca hiç bilmiyorum ama dene canım benceCnm ya eski falimi silmisim bu tellwe bana gonderirmi ki
Selena hangi sitedeeNe atıyosunuz canım kahve falı mı?
Cnm ya eski falimi silmisim bu tellwe bana gonderirmi ki
Rezzan bende is durumlarini tutturuyo son baktirdigim falda benim icin onemli olan bi detayi ben soylemeden cat diye bildi o yuzden 5yildiz veriyorum ama ask durumlari tutmuyo son falda bilememis generezzan abla olayını da bi çözemedim gitti.. oylara bakıyorum gayet yüksek, kime çıktı diyoruz adam akıllı çıkanı yok.. ee ? yani ben dostluğu iyi, sohbeti tatlı diye oy kullanmadıydım ya, yoksa Kazen'e verdiğim oyu çekip hoş sohbet birine mi atsam :))))
Urminaa , kahve icin yeni kesfin var mi?
Bu arada Emine bana KIvanc Tatlitug tipli birini munasip gormustu, simdi esmer demeye basladi ?? Eeee, Kivanc Tatlitug ne oldu , nereye gitti?
O zaman ben de bir ara yine atayım belki yayık burunluyu hokka burun yapar, balık etliyi fit bir vücut yapar
Selena bana da patladi.
Bende ani bile bilemedi
Bende de
Canım ben de rezzan ablaya oy verdim sonuna kdr da arkasındayım çıkan şeyleri de oldu en azından listede seçilebilecekler arasında kesinlikle şayet liste gerçekten fal adına hiç bşy bilmeyen insanlarla dolurezzan abla olayını da bi çözemedim gitti.. oylara bakıyorum gayet yüksek, kime çıktı diyoruz adam akıllı çıkanı yok.. ee ? yani ben dostluğu iyi, sohbeti tatlı diye oy kullanmadıydım ya, yoksa Kazen'e verdiğim oyu çekip hoş sohbet birine mi atsam :))))
Ya ben işte bunu anlamıyorummm.neden bu kadar kişide patlayan biri ankette nasıl ÷30 olabiliyo ya deli olmamak içten diil.lütfen bilen biri varsa açıklasın
Selena benim oha nasıl bilir dediğim bi cümleyle başladı aynen de öyle bi cümleyle bitirdi söyledikler de aynen çıktı. Mesela ecemi de çok beğenmiştim ama çıkmadı dediğiYa ben işte bunu anlamıyorummm.neden bu kadar kişide patlayan biri ankette nasıl ÷30 olabiliyo ya deli olmamak içten diil.lütfen bilen biri varsa açıklasın
enerjı meselesı ıste kımıne cıkan kımıne cıkmıyoYa ben işte bunu anlamıyorummm.neden bu kadar kişide patlayan biri ankette nasıl ÷30 olabiliyo ya deli olmamak içten diil.lütfen bilen biri varsa açıklasın
Cikan , tutturdugu insan da cok var cunku. Bize cikmamasi Selena nin kotu falci oldugu anlamina gelmez, tutturduklarina cok iyi tutturuyor.
Selena benim oha nasıl bilir dediğim bi cümleyle başladı aynen de öyle bi cümleyle bitirdi söyledikler de aynen çıktı. Mesela ecemi de çok beğenmiştim ama çıkmadı dediği
Medyum süleymana baktırmıştım ben kelebek sonuç : boommmO zamam bekleyip görmekten başka çare yok arkadaşlarım..kelebekte çok dandik bi fal gibi ya varmıki baktıran??
canm ben binnazablada gizem sitareye baktrdm mevcut durumu kisilern özelliklrni filan bildiCikan , tutturdugu insan da cok var cunku. Bize cikmamasi Selena nin kotu falci oldugu anlamina gelmez, tutturduklarina cok iyi tutturuyor.
Zaten kelebeği geç medyum süleyman nedir arkadaş yaaa :))Medyum süleymana baktırmıştım ben kelebek sonuç : boommmama çok eğlenceli bi fal ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?