Binnaz Abla

Hadi bakalım kuşum inşallah atar bgn falları ama bana bugn de girmeyecek gibi geliyor

rezzan abla olayını da bi çözemedim gitti.. oylara bakıyorum gayet yüksek, kime çıktı diyoruz adam akıllı çıkanı yok.. ee ? yani ben dostluğu iyi, sohbeti tatlı diye oy kullanmadıydım ya, yoksa Kazen'e verdiğim oyu çekip hoş sohbet birine mi atsam :))))

Rezzan bende is durumlarini tutturuyo son baktirdigim falda benim icin onemli olan bi detayi ben soylemeden cat diye bildi o yuzden 5yildiz veriyorum ama ask durumlari tutmuyo son falda bilememis gene

Urminaa , kahve icin yeni kesfin var mi?

Bu arada Emine bana KIvanc Tatlitug tipli birini munasip gormustu, simdi esmer demeye basladi ?? Eeee, Kivanc Tatlitug ne oldu , nereye gitti ?

O zaman ben de bir ara yine atayım belki yayık burunluyu hokka burun yapar, balık etliyi fit bir vücut yapar

Canım ben de rezzan ablaya oy verdim sonuna kdr da arkasındayım çıkan şeyleri de oldu en azından listede seçilebilecekler arasında kesinlikle şayet liste gerçekten fal adına hiç bşy bilmeyen insanlarla dolu

Ya ben işte bunu anlamıyorummm.neden bu kadar kişide patlayan biri ankette nasıl ÷30 olabiliyo ya deli olmamak içten diil.lütfen bilen biri varsa açıklasın

Cikan , tutturdugu insan da cok var cunku. Bize cikmamasi Selena nin kotu falci oldugu anlamina gelmez, tutturduklarina cok iyi tutturuyor.

Ya ben işte bunu anlamıyorummm.neden bu kadar kişide patlayan biri ankette nasıl ÷30 olabiliyo ya deli olmamak içten diil.lütfen bilen biri varsa açıklasın
Selena benim oha nasıl bilir dediğim bi cümleyle başladı aynen de öyle bi cümleyle bitirdi söyledikler de aynen çıktı. Mesela ecemi de çok beğenmiştim ama çıkmadı dediği

Cikan , tutturdugu insan da cok var cunku. Bize cikmamasi Selena nin kotu falci oldugu anlamina gelmez, tutturduklarina cok iyi tutturuyor.

Selena benim oha nasıl bilir dediğim bi cümleyle başladı aynen de öyle bi cümleyle bitirdi söyledikler de aynen çıktı. Mesela ecemi de çok beğenmiştim ama çıkmadı dediği

O zamam bekleyip görmekten başka çare yok arkadaşlarım..kelebekte çok dandik bi fal gibi ya varmıki baktıran??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…