Binnaz Abla

O zamam bekleyip görmekten başka çare yok arkadaşlarım..kelebekte çok dandik bi fal gibi ya varmıki baktıran??

ben selenaya kelebek attım ve bir şeyi kendi gözlerimle gördüm. Yani anı benim gördüğümden daha iyi görmüş,çevrem konusunda. Kelebekte gayet iyi selena destekliyerek bakıyormuş. Bir de neden oy alıyor dmeişsin ya benim için baktırdıklarım arasında en iyisi oydu, çıkmasa da yine denerim. En azından para avcısı değil ve kesin konuşmuyor. Ben yüzde yüz böyle olacak diyen falcı sevmiyorum, olumlu da konuşmuş olsa sen kimsin arkadaş deyip kapatasım geliyor. Ben selenayı o yüzden sıcak buldum.

hmm cok sacma secsek nolur tellweyi o yuzden pek begenmiyrm eskiden seciliyodu
kkahve falı için de rezzan diyolar ona göndericem hiç birine denk gelemiyorum çevrimiçi yakalayamadım 2 gündür bekliyoum rezzan dün girmiş çıkmış o zamanda ben yoktum nette

Hevesini kirmak istemem ama........Gizem Sitare acaip salliyor, Binnazin geri kalani gibi :)
bilmem 7 aya kadar bi dügün olcak sevdign cocugn akrabsı evlenck dedi gercektnde agustosda dugun var blki bnde giderim orda olurm ve onunla ask olack aranda dedi insallahlara kldı ısımz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…