- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
telwe'de canımSelena hangi sitedee
medyum suleymn hangi sitede canımmZaten kelebeği geç medyum süleyman nedir arkadaş yaaa :))
hmm tesekkurler memnunmusnz pekitelwe'de canım
daha gönderemedim ama memnun olan çokmuşhmm tesekkurler memnunmusnz peki
hmm tellwede promosyonlara bakıyomu acaba??daha gönderemedim ama memnun olan çokmuş
O zamam bekleyip görmekten başka çare yok arkadaşlarım..kelebekte çok dandik bi fal gibi ya varmıki baktıran??
baıkılıyo canım daha yeni gönderdim bende promosyon fal. kahve falı.hmm tellwede promosyonlara bakıyomu acaba??
aa artık promosyonda kisiler seciliyomu hep thales midir ne o yorm yapıyodu canmbaıkılıyo canım daha yeni gönderdim bende promosyon fal. kahve falı.
canım faldan anlıyosan kahve falımı gönderim anladığın kadar yorum yaparmısın :)hmm tellwede promosyonlara bakıyomu acaba??
kişiler seçilmiyo canımaa artık promosyonda kisiler seciliyomu hep thales midir ne o yorm yapıyodu canm
sallarım biseler pek ii degilm ama atarım biseler tutar ins canimm :)canım faldan anlıyosan kahve falımı gönderim anladığın kadar yorum yaparmısın :)
ee selenayı sen nasıl secicenkişiler seçilmiyo canım
olsun yinede gönderim. özelden mi yoksa buraya mı gönderiym canımsallarım biseler pek ii degilm ama atarım biseler tutar ins canimm :)
ben selenaya kredi ile göndericem de bi türlü denk gelemedim su falı baktırıcam. promosyon kahve falıda öylesine attımee selenayı sen nasıl secicen
canm ben binnazablada gizem sitareye baktrdm mevcut durumu kisilern özelliklrni filan bildi
hmm cok sacma secsek nolur tellweyi o yuzden pek begenmiyrm eskiden seciliyoduben selenaya kredi ile göndericem de bi türlü denk gelemedim su falı baktırıcam. promosyon kahve falıda öylesine attım
kkahve falı için de rezzan diyolar ona göndericem hiç birine denk gelemiyorum çevrimiçi yakalayamadım 2 gündür bekliyoum rezzan dün girmiş çıkmış o zamanda ben yoktum nettehmm cok sacma secsek nolur tellweyi o yuzden pek begenmiyrm eskiden seciliyodu
bilmem 7 aya kadar bi dügün olcak sevdign cocugn akrabsı evlenck dedi gercektnde agustosda dugun var blki bnde giderim orda olurm ve onunla ask olack aranda dedi insallahlara kldı ısımzHevesini kirmak istemem ama........Gizem Sitare acaip salliyor, Binnazin geri kalani gibi :)
sen bilirsn canm gnder resmleri ister buraya ister mesajaolsun yinede gönderim. özelden mi yoksa buraya mı gönderiym canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?