Binnaz Abla

duygurakayı da sutlamıslar tellweden
bence tellwede cogu kisi sallamasyon hele promosyndakiler öyle ve mobil uygulamsnda google play de kızmıslar ne bicm promosyn hep thales yorumluyo dıye editorun cevabı:aday falcıların kendini geliştirmesi icin fal havuzndan onlar bakıyo demis bence cok umursamz ve alaycı bı sekilde ki diyen editor.

bıze kopyala yapıstır fal atmıstı bız ıade almıstık sonra baskalarına falına bakıcam sen 5 yıldız ver falan demıs paraı ve yıldızı vermıs fala bakmamıs pıs paracı ya
Of şaka gibiler ya ben de medyum ktya diye birina katina attım çok pembe geldi bir yıldız verdim sonra yazmış kim ne dedi bilmem ama napıyım ben böyle gördüm falınızı diye kıyamadım yine 5i verdim

Of şaka gibiler ya ben de medyum ktya diye birina katina attım çok pembe geldi bir yıldız verdim sonra yazmış kim ne dedi bilmem ama napıyım ben böyle gördüm falınızı diye kıyamadım yine 5i verdim
tellwe bana nedense suan sacma bı sıte gbı gelıyo ve nedense bınnazablanın pembe tablocuları bıle daha gercekcı.sanki tellwede site yonetimi sahte hesap acmıs gibi duruyo

tabi herkesn düsüncesi farklıdır bilemem ama sitenin görüntsü bana onu yansıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…