tellwede keske kredi kazanma sansı olsaakkahve falı için de rezzan diyolar ona göndericem hiç birine denk gelemiyorum çevrimiçi yakalayamadım 2 gündür bekliyoum rezzan dün girmiş çıkmış o zamanda ben yoktum nette
ankara falcılarından ebru alev vardıya o tellweye dusmus ahhahahhaHevesini kirmak istemem ama........Gizem Sitare acaip salliyor, Binnazin geri kalani gibi :)
var canım e posta ile arkadaşlarına tavsiye ediyosun her e posta için 0.2 kredi veriyolar. ben gönderdim en son 1.56 kredide kaldı. sisteme mesaj attım ilgilenicez dedi ama bakalmtellwede keske kredi kazanma sansı olsaa
sen bilirsin canım nereye atim istiyosan oraya atarımtellwede keske kredi kazanma sansı olsaa
tamm burdan at canımsen bilirsin canım nereye atim istiyosan oraya atarım
aa nasıl yapıcm onu mobil uygulamsnda olur mu telweninvar canım e posta ile arkadaşlarına tavsiye ediyosun her e posta için 0.2 kredi veriyolar. ben gönderdim en son 1.56 kredide kaldı. sisteme mesaj attım ilgilenicez dedi ama bakalm
Hahaha selenanın duvarına yazdım benden sonra da bi kız yazmış girsin artık bgn yaZaten kelebeği geç medyum süleyman nedir arkadaş yaaa :))
O ne yapmıştıduygurakayı da sutlamıslar tellweden
kızlar burası kahve falı bakılan topık degıl falcılarla ılgılı yorum yapılan topıksen bilirsin canım nereye atim istiyosan oraya atarım
önce kredilerine tıkla sonra alt kısımda paylaş kredi kazan yazıyo ona tıklaaa nasıl yapıcm onu mobil uygulamsnda olur mu telwenin
bıze kopyala yapıstır fal atmıstı bız ıade almıstık sonra baskalarına falına bakıcam sen 5 yıldız ver falan demıs paraı ve yıldızı vermıs fala bakmamıs pıs paracı yaO ne yapmıştıhangi suça bulaştı ah bu tellwe falcıları ya
bence tellwede cogu kisi sallamasyon hele promosyndakiler öyle ve mobil uygulamsnda google play de kızmıslar ne bicm promosyn hep thales yorumluyo dıye editorun cevabı:aday falcıların kendini geliştirmesi icin fal havuzndan onlar bakıyo demis bence cok umursamz ve alaycı bı sekilde ki diyen editor.duygurakayı da sutlamıslar tellweden
canım nasıl foto göndericem bilmiyorm kitamm burdan at canım
saol canımmönce kredilerine tıkla sonra alt kısımda paylaş kredi kazan yazıyo ona tıkla
Of şaka gibiler yabıze kopyala yapıstır fal atmıstı bız ıade almıstık sonra baskalarına falına bakıcam sen 5 yıldız ver falan demıs paraı ve yıldızı vermıs fala bakmamıs pıs paracı ya
dosya gonder seyi var ordan canım ıstersen ozelden nonu at whatsapptan bakıyımcanım nasıl foto göndericem bilmiyorm ki
tellwe bana nedense suan sacma bı sıte gbı gelıyo ve nedense bınnazablanın pembe tablocuları bıle daha gercekcı.sanki tellwede site yonetimi sahte hesap acmıs gibi duruyoOf şaka gibiler yaben de medyum ktya diye birina katina attım çok pembe geldi bir yıldız verdim sonra yazmış kim ne dedi bilmem ama napıyım ben böyle gördüm falınızı diye kıyamadım yine 5i verdim
tabi herkesn düsüncesi farklıdır bilemem ama sitenin görüntsü bana onu yansıtıyoOf şaka gibiler yaben de medyum ktya diye birina katina attım çok pembe geldi bir yıldız verdim sonra yazmış kim ne dedi bilmem ama napıyım ben böyle gördüm falınızı diye kıyamadım yine 5i verdim
Hahahah binnaz abla ve gerçekçilik aynı cümlede bana çok komik geliyortellwe bana nedense suan sacma bı sıte gbı gelıyo ve nedense bınnazablanın pembe tablocuları bıle daha gercekcı.sanki tellwede site yonetimi sahte hesap acmıs gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?