Binnaz Abla

Hahahah binnaz abla ve gerçekçilik aynı cümlede bana çok komik geliyor
gerceklikten kastım hani insanların resmi filan sanki telwede hep bot karakterler gibi deryaabla sitesi bot oldugu halde kız onu bırak android uygulmsı kaave falı bot oldugu halde tellweden daha tutarlı yorumları oluyo haksız mıyım

Canım bak o konuda haklısın ama tellwede tek tük çok iyi falcılar var seçmek önemli yalnız şu son ifşa olyınan sonra tellweye hiç ama hiç güvenmiyorum

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar O Kadar Fal Attım ki Bir Rezzan Abla Kaldı Diyebilirim O Bayana Baktırıp Çıkan Oldu mu?

Sizin baktirdiginiz kisiler hakkinda yorum alsak rezzana cikan kisiler yukarda oy veren kisiler zaten
Benim Favorim Saraylı Hanım Tolin Uzun Bir Liste Var Hiç Birini de Silmedim Falları Okuyup, Dinleyip Bir Liste Yapmayı Düşünüyordum Buna Rezzan Hanıma da Baktırıp Yazmak Vardı Aslında Ama Ona Baktırmadan da Yazabilirim Tabi :)

Ohhhhh bi saraylici daha geldi yupiiii saraylinin neleri cikti sana?liste yaparsan cok iyi olur bizim icin rezzan hakkinda tutan da var tutmayanda var bana mesala rezzanin isle alakali soyledikleri cikti ama aski tutturamadi gecen hafta attigim faldada is durumlarimi bildi ama askla alakali durumlarimi bilemedi ama her soyledigi cikan arkadaslarda var hicbir soyledigi cikmayan arkadaslarda var durum boyle

Ha bu arada sunu yaziyim sarayliyi beklememin sebebi bana cok olumlu konusmasi degil sadece benim bildigim kimseye anlatmadigim bir durumu bana sanki benimle berabermis gibi anlatmasidir o yuzden saraylinin falini begendim yoksa pembe tablo falan cizmedi bana

Saraylı Hanım Bence İlk Olarak Verdiği Güvenle Favorim Yani Ona 4 Defa Baktırdım An Gayet İyiydi Karşı Tarafın Düşünceleri Hayatı Nasıl, Ne Düşünüyor Gayet İyi Bildi Diyebilirim En Son Baktırdığımda Birşey Söyledi Eğer O Çıkarsa Gerçek Anlamda Fal Olayını Aşmış Diye Bilirim. Evet Dediğin Gibi Pembe Tablo Çizmiyor Zaten Baktırdığım O Kadar Fala Sırf O da Öyle Dedi Diye Olumlu Bakıyorum Hemen Listemi Yapacam Tolin

ne kadara bakıyo acaba

Sarayli bana da cikti. Degisik seyler biliyor.

Öncelikle Her şey Gönlünüzce Olsun Arkadaşlar.
Bende Siz Gibi Fallara Sarmadan Keyfimden Fal Baktırdığımda Bundan Tam 1 Yıl Önce Yani Yılda 1 Yada 2 Olurdu O da Gidip Hususi Baktırma Değil Olduğum Ortamda Bakabilen Biri Varsa Baktırır O Ortam Dağılınca Unuturdum. Sonra İnsanın Hayatına Biri Girince ki Yıllarca Kalbini Birine Acamazsın Bir Defa İnanırsın Sonu Fos Çıkar İşte O Durumda Olunca Fal Baktırmaya Başladım İlk Kuzenim Tellwe Diye Bir Site Var Demişti Ama Başlarda Promosyon Fal Baktırırdım 2 Güne Bir Belkide Hafta da Bir Sonra Bir Ayrılık Yaşandı Sevmesen O İnsanı Böyle Fal Baktırayım Diye Kolay Kolay Tenezzül Bile Etmezsin Böyle Birşeydi Yaşadığım Kendimce Baktırdığım Fallara Gelince Gel-Gitli Bir İlişki Olunca Hep Ayrılık Sonrası Olurdu Şimdi Baktırdığım Fallara Gelince Liste Kabarık Yukarda Dediğim Gibi Okurken Sıkılmazsınız Umarım
1-Venusunkızı: An Başarılıydı Diye Bilirim Yani İç Dünyamı Gayet İyi Bildi Ama Gelecek Çıkmadı.
2-Semele: Temmuzda Romantik Bir İlişkim Olacaktı ve Evliliğe Kadar Gidecekti Maalesef Olmadı.
3-Binnaz: 2 Defa Baktırdım 1 Yazılı 1 Sesli Maalesef Bana Çıkmadı.
4-Medyumhiper: Evlilik Falı Atmıştım Söylediği Kişiyle Evlenecem Ve 2 Erkek Çocuğum Olacaktı Evlenmediğim İçin hala Bir İhtimal Var Yani Ama Umutlu Değilim
5-Luna06: An Güzeldi Ama Kasımda Yeni Aşk Vardı Olmadı.
6-Falaniyethakkaniyet: 3 Defa Baktırdım Maalesef Çıkmadı.
8- Rehber: Çıkmadı.
9-Medyum Selena: İlk Olarak Gayet İyi Bir Bayan Rüyamın Kısa Olması Sebebiyle Ücret Almadı (Bunu Herkes Yapmaz Kanaatindeyim) Rüyamda Dediği Gibi Çıkan Noktalar Oldu. 1. Baktırdığımda Çıkmadı Ciddiyete Giden Bir İlişki Demişti Olmadı. 2. Baktırdığımda da An Gerçekten İyiydi Bazı Çıkan Noktaları Oldu Ama Aşk Hayatı ile İlgili Maalesef Çıkmadı. 3. ve 4. Baktırdığımda O Kişi İle Tekrar Bir Birleşmem Olacağını Ama Onunla Olmayacağını Söyledi Daha Çıkmadı Yani Belli de Olmaz Diyebiliyorum O Konuda.
10-Chloe: Hep Gelecekle İlgiliydi Çıkmadı.
11-Mıstıkkedi: Geleceğimi Başka Bir Kişiyle Demişti Ocak-Şubatta Tanışacaktım Ama Hala Gönlüme Teşvik Etmedi Beyfendi Şubattın Bitmesine Daha Var Çıkar Belki de
12-Klothoyağmur: An ve Sorduğum Kişinin Durumuna İlişkin Söylediklerinde Çıkan Oldu.
13-Ruhani: İç Dünyamı Ve Anı Bildi Daha Çok Burç ve Kişilik Analizi Yaptı Bana Kasımda Asıl Seçeneğim Olan Bir Aşk Olacaktı Yaşamadım.
14- Malefica: Çıkmadı Maalesef.
15- Alwin: Evleniyordum Sözde Karşımdakinden Yanlış Görmezdim Hayatımın Kazığını Yedim Daha Ne Olsun Çıkmadı.
16- Ecem23: Gelecek Beklemedeyim. An Benim Bildiğim 1 Kaç Olayı Bilmiş, Karşı Tarafın Düşüncelerine Yoğunlaşmış Daha Çok Ama Ben O Kişiyle Bayadır Görüşmediğim İçin Bilemiyorum Düşüncelerini.
17- Meryem: Gelecek Beklemedeyim. An Ecem23 Gibi Diyebilirim Bildiği Noktalar Vardı.
18- Emine Kurtuluş: An İyi Diyebilirim ve Bir Kaç Arkadaşın Dediği Gibi Sağlık Konusunda Dediği DoğruBana Dediği Sağlık Sorununu Bildi. Hatta Bir Kaç Tanesin. Gelecek Beklemedeyim.
Bunlar Yazılı Olanlar Arkadaşlar Seslileri Dinleyip Yazacam Tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…