- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bir yolun var dan da defedildi kendisi soyadi baskaydiOf şaka gibiler yaben de medyum ktya diye birina katina attım çok pembe geldi bir yıldız verdim sonra yazmış kim ne dedi bilmem ama napıyım ben böyle gördüm falınızı diye kıyamadım yine 5i verdim
gerceklikten kastım hani insanların resmi filan sanki telwede hep bot karakterler gibi deryaabla sitesi bot oldugu halde kız onu bırak android uygulmsı kaave falı bot oldugu halde tellweden daha tutarlı yorumları oluyo haksız mıyımHahahah binnaz abla ve gerçekçilik aynı cümlede bana çok komik geliyor
Canım bak o konuda haklısın ama tellwede tek tük çok iyi falcılar var seçmek önemli yalnız şu son ifşa olyınan sonra tellweye hiç ama hiç güvenmiyorumgerceklikten kastım hani insanların resmi filan sanki telwede hep bot karakterler gibi deryaabla sitesi bot oldugu halde kız onu bırak android uygulmsı kaave falı bot oldugu halde tellweden daha tutarlı yorumları oluyo haksız mıyım
aynen canım yani tutarlı atamıyolar bıleCanım bak o konuda haklısın ama tellwede tek tük çok iyi falcılar var seçmek önemli yalnız şu son ifşa olyınan sonra tellweye hiç ama hiç güvenmiyorum
keske baktrmak nasip olsa adını cok duydumHayırlı Akşamlar Arkadaşlar O Kadar Fal Attım ki Bir Rezzan Abla Kaldı Diyebilirim O Bayana Baktırıp Çıkan Oldu mu?
Sizin baktirdiginiz kisiler hakkinda yorum alsakHayırlı Akşamlar Arkadaşlar O Kadar Fal Attım ki Bir Rezzan Abla Kaldı Diyebilirim O Bayana Baktırıp Çıkan Oldu mu?
Benim Favorim Saraylı Hanım Tolin Uzun Bir Liste Var Hiç Birini de Silmedim Falları Okuyup, Dinleyip Bir Liste Yapmayı Düşünüyordum Buna Rezzan Hanıma da Baktırıp Yazmak Vardı Aslında Ama Ona Baktırmadan da Yazabilirim Tabi :)Sizin baktirdiginiz kisiler hakkinda yorum alsakrezzana cikan kisiler yukarda oy veren kisiler zaten
Ohhhhh bi saraylici daha geldi yupiiii saraylinin neleri cikti sana?liste yaparsan cok iyi olur bizim icin rezzan hakkinda tutan da var tutmayanda var bana mesala rezzanin isle alakali soyledikleri cikti ama aski tutturamadi gecen hafta attigim faldada is durumlarimi bildi ama askla alakali durumlarimi bilemedi ama her soyledigi cikan arkadaslarda var hicbir soyledigi cikmayan arkadaslarda var durum boyleBenim Favorim Saraylı Hanım Tolin Uzun Bir Liste Var Hiç Birini de Silmedim Falları Okuyup, Dinleyip Bir Liste Yapmayı Düşünüyordum Buna Rezzan Hanıma da Baktırıp Yazmak Vardı Aslında Ama Ona Baktırmadan da Yazabilirim Tabi :)
Benim Favorim Saraylı Hanım Tolin Uzun Bir Liste Var Hiç Birini de Silmedim Falları Okuyup, Dinleyip Bir Liste Yapmayı Düşünüyordum Buna Rezzan Hanıma da Baktırıp Yazmak Vardı Aslında Ama Ona Baktırmadan da Yazabilirim Tabi :)
Saraylı Hanım Bence İlk Olarak Verdiği Güvenle Favorim Yani Ona 4 Defa Baktırdım An Gayet İyiydi Karşı Tarafın Düşünceleri Hayatı Nasıl, Ne Düşünüyor Gayet İyi Bildi Diyebilirim En Son Baktırdığımda Birşey Söyledi Eğer O Çıkarsa Gerçek Anlamda Fal Olayını Aşmış Diye Bilirim. Evet Dediğin Gibi Pembe Tablo Çizmiyor Zaten Baktırdığım O Kadar Fala Sırf O da Öyle Dedi Diye Olumlu Bakıyorum Hemen Listemi Yapacam TolinHa bu arada sunu yaziyim sarayliyi beklememin sebebi bana cok olumlu konusmasi degil sadece benim bildigim kimseye anlatmadigim bir durumu bana sanki benimle berabermis gibi anlatmasidir o yuzden saraylinin falini begendim yoksa pembe tablo falan cizmedi bana
ne kadara bakıyo acabaHa bu arada sunu yaziyim sarayliyi beklememin sebebi bana cok olumlu konusmasi degil sadece benim bildigim kimseye anlatmadigim bir durumu bana sanki benimle berabermis gibi anlatmasidir o yuzden saraylinin falini begendim yoksa pembe tablo falan cizmedi bana
Ha bu arada sunu yaziyim sarayliyi beklememin sebebi bana cok olumlu konusmasi degil sadece benim bildigim kimseye anlatmadigim bir durumu bana sanki benimle berabermis gibi anlatmasidir o yuzden saraylinin falini begendim yoksa pembe tablo falan cizmedi bana
ne kadara bakıyoSarayli bana da cikti. Degisik seyler biliyor.
saraylı kaca bakıyyooooSarayli bana da cikti. Degisik seyler biliyor.
ay noldu buraya herkes sustuSarayli bana da cikti. Degisik seyler biliyor.
25 tl ye bakiyo yakalayabilirsen tabiay noldu buraya herkes sustu
hmm kredi yüklersem yakalamaya calısırm canm25 tl ye bakiyo yakalayabilirsen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?