- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
ayy bilmiyorum, şimdi samiraya da hiç baktırmadım. bişey diyemicem o yüzden. :44:
ayy bilmiyorum, şimdi samiraya da hiç baktırmadım. bişey diyemicem o yüzden. :44:
ben ona da baktırdım da bi kişiyi daha baktır emin ol derim ben.bende bilemedim onun falını dinliom inşallah çıkar diorum ama emin olamıyorum onun falından.
sende samirayami baktirdin canim ne dedi?
olumlu konuştu 6 hafta verdi.benim şuandaki ruh halimi de bildi ama işte ne biliyim ses tonundan mı nedir böyle cümlelerin sonunu zor toparlıyor gibi ama iyi bir insan enerjisi de aldım aslında.tam bilemedim yani.hani bazen evet bildi ya da bilemedi deriz yaa bunda emin olamadım.
telvede benim beğendiğim 2 3 kişi var fazla para da vermeden onlara baktırabilirsin bi dene istersen.benzer bişey duyarsan uygula.aslında bana da 3kişi aynı şeyi söylemiş şunu yap diye ama yapmıorum.burda da açıkca yazamıyorum ama.yani 3 kişiden duydum daha yapamıorum ondan sana ne akıl versem boş.terzi kendi söküğünü dikemior.
kim onlar canim bana soylesen ucuzundan baktirayim..biliyorum bende yapamiyorum karman corman isler iste
falcıkatina efsunlar bi de kelimelerin meleği.inş yanıltmam seni.kötü bakarlarsa da üzülürüm şimdi.kahinvangayı da beğendim ama onun 10 lira sanırım.
ben telweden şahseneme baktırdım dediği bir olumsuzluğu bugün yaşadım .. çok ilginç bilmesi . on liraya baktı birde ...
uzuldum canim umarim kotu bir olay degildir
işle ilgili canım .. biri canımı sıktı ..iş yerinde biraz huzursuzum ...
is yerleri kaynayan kazan zaten kotu insan cok
is yerleri kaynayan kazan zaten kotu insan cok
olumsuz ya en uyduruk insan baksa çıkar.diğer beklediklerimizi yüz kişi olumlu dese olmuyor anasını satiiim
sende samirayami baktirdin canim ne dedi?
bu arada bende sana sorayım nasıl buldun samirayı?beğendin mi falını birşeyler bilmiş mi nasıldı falı?
ben o kadinin hisleri olduguna inaniyorum bakalim beklemedeyim yine..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?