Binnaz Abla

ayy bilmiyorum, şimdi samiraya da hiç baktırmadım. bişey diyemicem o yüzden. :44:

bende bilemiyorummm kafam karisti aksamda ruyamda gercekten onu cok kotu gordum ustune bu falda boyle deyince icime cok kurt dustu kizlar:26:

sende samirayami baktirdin canim ne dedi?

olumlu konuştu 6 hafta verdi.benim şuandaki ruh halimi de bildi ama işte ne biliyim ses tonundan mı nedir böyle cümlelerin sonunu zor toparlıyor gibi ama iyi bir insan enerjisi de aldım aslında.tam bilemedim yani.hani bazen evet bildi ya da bilemedi deriz yaa bunda emin olamadım.

napcaz biz rihannas ya

telvede benim beğendiğim 2 3 kişi var fazla para da vermeden onlara baktırabilirsin bi dene istersen.benzer bişey duyarsan uygula.aslında bana da 3kişi aynı şeyi söylemiş şunu yap diye ama yapmıorum.burda da açıkca yazamıyorum ama.yani 3 kişiden duydum daha yapamıorum ondan sana ne akıl versem boş.terzi kendi söküğünü dikemior.

kim onlar canim bana soylesen ucuzundan baktirayim..biliyorum bende yapamiyorum karman corman isler iste

kim onlar canim bana soylesen ucuzundan baktirayim..biliyorum bende yapamiyorum karman corman isler iste

falcıkatina efsunlar bi de kelimelerin meleği.inş yanıltmam seni.kötü bakarlarsa da üzülürüm şimdi.kahinvangayı da beğendim ama onun 10 lira sanırım.

ben telweden şahseneme baktırdım dediği bir olumsuzluğu bugün yaşadım .. çok ilginç bilmesi . on liraya baktı birde ...

kızlar seraya kahve falı baktırmadan son vermek ıstemıyorum bu kız neden gec onlıne oluyo =)) aaaaaaa =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…