- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
sevindim bunu duyduğuma.başkasına baktırdın mı bu arada?
fal sepetinde duru var onada gonderdim bakalim sonuclari yazicam hemen
bende gönderdim birine.hadi bakalım
kirazeye baktırdım, çok abartılı beğendim diyemeyceğim. ya aslında nesibe ve rezzandan çok farklı konuştu. kim yalan sölüyor şimdi
fal sepetinde duru var onada gonderdim bakalim sonuclari yazicam hemen
hadi yaa olumlu mu olumsuzmu selinax canim
Bende biraz önce samiramı durumu derken. samiraya gönderdim. Bana diyorsun ama sen beni geçicen galiba baktırma konusunda
biraz bildi gibi biraz bilemedi gibi. genel itibariyle negatif konuştu hep. bilmiyorum belki çıkar belki çıkmaz.
kime yolladin :2:bari burdan yazalimda neler oluyor bilelim terapi iste of offf
söylerim canım fal bi gelsin beğenirsem hemen yazarım zaten umudum yok şu anda.sanki bilemeyecekmiş gibi gelior.iyice delirdim ben
oo sen benim simdiye kadar baktirdiklarimi gorsen selinax:):18:
doğrudur, o değilde fallara sarmak iyi değil bilgisayar başında şöyle bir ryh haline bürünüyorum
samira göndersin paylaşırım tabi. Bu arada telwedeki falcılar boğdu boğdu boğdu iyice beni.
Ayol benim beynim dondu kimi olumlu diyor, kimi olumsuz diyor, kimi olur ama ucunda evlilik olmaz diyor........beynim bulamaca dondu resmen kizlar , kime inanacagimi sasirdim. Biri kendini agirdan sat, kolay lokma gibi gormesin dedi, Rezzan abla senden emin olmadigi noktalar var daha yakin davran dedi...kimi politik davraniyor, sen de mesafeni koru dedi. Bu ne arkadas yazarken basim dondu, al dedi git dedi klibine dondu, hepimize gelsin remix hemi de :
https://www.youtube.com/watch?v=mm2iQ37rwjY
bende boyleim bak:18:FALLARIN DURUMUNA GORE YANI DEGISEN RUHUM
Hepimiz aynı durumdayız bu güzel insan kendinin deli olduğunu düşünüyor da bazen ben de hazirandan beri deli gibi baktırdım ama son 15-20 gündür iyi durumdayım artık inş. bitecek çünkü artık baktıracak kişi kalmadı hepsi denendi, benim durumum daha da vahim Kiraze,Rezzan Abla,Nesibe ,Serra,Kesira,elmira,Melek,Açelya,Diyar,Rumii,Womenn,Esince popüler isimlerin üzerinden gidersek; Belkız,Mercan,Ezel,Nisan hepsi ama hepsi aynı şeyi söylüyorlar çelişen yok hep aynı şey aklınıza kim gelirse baktırdım tek farklı olan yok bakalım zaman ne gösterecek 5i olumlu 5i olumsuz desem başka şeyler dediler desem yok hepsi sözleşmiş gibiçıkarsa zaten tellak tutup ilan edeceğim burda
hepsinin tek bir şeyi söylemesi bence iyi. hepsinin değişik birşey söylemesi kötü. sanırım bu saatten sonra kim tutturursa olucak. :111:
işte ya hepsi tutturmuş ya da hiçbiri bilememiş olacak o zaman kötü işte
ne kadar zaman verdıler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?