Binnaz Abla

kirazeye baktırdım, çok abartılı beğendim diyemeyceğim. ya aslında nesibe ve rezzandan çok farklı konuştu. kim yalan sölüyor şimdi

söylerim canım fal bi gelsin beğenirsem hemen yazarım zaten umudum yok şu anda.sanki bilemeyecekmiş gibi gelior.iyice delirdim ben

Ayol benim beynim dondu kimi olumlu diyor, kimi olumsuz diyor, kimi olur ama ucunda evlilik olmaz diyor........beynim bulamaca dondu resmen kizlar , kime inanacagimi sasirdim. Biri kendini agirdan sat, kolay lokma gibi gormesin dedi, Rezzan abla senden emin olmadigi noktalar var daha yakin davran dedi...kimi politik davraniyor, sen de mesafeni koru dedi. Bu ne arkadas yazarken basim dondu, al dedi git dedi klibine dondu, hepimize gelsin remix hemi de :

https://www.youtube.com/watch?v=mm2iQ37rwjY

oo sen benim simdiye kadar baktirdiklarimi gorsen selinax:):18:

doğrudur, o değilde fallara sarmak iyi değil bilgisayar başında şöyle bir ryh haline bürünüyorum

samira göndersin paylaşırım tabi. Bu arada telwedeki falcılar boğdu boğdu boğdu iyice beni.

doğrudur, o değilde fallara sarmak iyi değil bilgisayar başında şöyle bir ryh haline bürünüyorum

samira göndersin paylaşırım tabi. Bu arada telwedeki falcılar boğdu boğdu boğdu iyice beni.

bende boyleim bak :18:FALLARIN DURUMUNA GORE YANI DEGISEN RUHUM

Son düzenleme:

aynııı aynııı aynııı artık ne yapacağını şaşırdın dimi.bana da adım at diyen oölmaz bu iş sorumluluk almak istemior diyen bekle diyen diyen de diyen delirdim diyorumya boşuna demiorum.ben bi karar aldım ki inş uygulayabilirim bir tanesinin dediğini yapıcam.

Hepimiz aynı durumdayız bu güzel insan kendinin deli olduğunu düşünüyor da bazen ben de hazirandan beri deli gibi baktırdım ama son 15-20 gündür iyi durumdayım artık inş. bitecek çünkü artık baktıracak kişi kalmadı hepsi denendi, benim durumum daha da vahim Kiraze,Rezzan Abla,Nesibe ,Serra,Kesira,elmira,Melek,Açelya,Diyar,Rumii,Womenn,Esince popüler isimlerin üzerinden gidersek; Belkız,Mercan,Ezel,Nisan hepsi ama hepsi aynı şeyi söylüyorlar çelişen yok hep aynı şey aklınıza kim gelirse baktırdım tek farklı olan yok bakalım zaman ne gösterecek 5i olumlu 5i olumsuz desem başka şeyler dediler desem yok hepsi sözleşmiş gibi çıkarsa zaten tellak tutup ilan edeceğim burda

hepsinin tek bir şeyi söylemesi bence iyi. hepsinin değişik birşey söylemesi kötü. sanırım bu saatten sonra kim tutturursa olucak. :111:

ne kadar zaman verdıler?

max.süre kasım 2 ay yani ama öncesi diyorlar genelde tam oturması için kasımmış:) 3 haftaya başlar dediler bakalım ama şöyle söyliyeyim Rezzan abla bir durumu daha bildi ayrıca Nisanın da dediği bir şey yaşandı ufak bir durumdu ama çıktı yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…