max.süre kasım 2 ay yani ama öncesi diyorlar genelde tam oturması için kasımmış:) 3 haftaya başlar dediler bakalımama şöyle söyliyeyim Rezzan abla bir durumu daha bildi ayrıca Nisanın da dediği bir şey yaşandı ufak bir durumdu ama çıktı yani:)
max.süre kasım 2 ay yani ama öncesi diyorlar genelde tam oturması için kasımmış:) 3 haftaya başlar dediler bakalımama şöyle söyliyeyim Rezzan abla bir durumu daha bildi ayrıca Nisanın da dediği bir şey yaşandı ufak bir durumdu ama çıktı yani:)
benim fal geldi biraz bildi evet tavsiye edecek kadar iyi değil ama.duruya baktıran arkadaş cvp geldimi canım sana?
iNSALLAH OLUR CANIM YUREKTEN ISTIYORUM HEPIMIZ ICIN
benimkiside geldi. kafamda planladığım bir şey var onu bildi. şook oldumkahve falında bunu nasıl görebilir. Ama şimdi başka bir şey söylemiş bu söylediği de tam bir saçmalık hiç öyle dediği gibi değil. offffffff :44:
benim fal geldi biraz bildi evet tavsiye edecek kadar iyi değil ama.duruya baktıran arkadaş cvp geldimi canım sana?
benimkiside geldi. Kafamda planladığım bir şey var onu bildi. şook oldumKahve falında bunu nasıl görebilir. Ama şimdi başka bir şey söylemiş bu söylediği de tam bir saçmalık hiç öyle dediği gibi değil. Offffffff :44:
kafam karıştı kime baktırdınız ki?
samira ,cnm. fal sepetinde. kahve.
ben tellwe de ask3,esince,rumii,kahin39,kahinvagna,saraylıhanim,Kiraze ve womenn'ı beğeniyorum, öneririm bence deneyin hele womenn laf olsun diye yollamıştım upuzun bir yorum ve şok detaylar gelmişti
ben uyuyorum dayanamıyacağım. :105: Bu arada telwede bekleyen fallarımı çektim. Bekle bekle fenalık geldi iyice
Şekerim, kahve , tarot neler baktırdığını da yazar mısın?Ben Kirazenin kahvesini fazla beğenmediğim fark ettim, tarot ve katinada süper ama.
Arkadaşlar dün serraya baktırdım tarot ilk defa tarot baktırmıştım pişman oldum seçtiğim kartları tek tek sıralamış 1. kart anlamı şu...... 2. kart anlamı bu..... demiş eğer tarot buysa bir deste alır evde seçer seçer internetten anlamına bakardımbir daha baktırmayacağım diyorum ama alışmış kudurmuştan beter bu günde samiraya kahve gönderdim az önce geldi yine fiyasko o söylediklerini nerden uyduruyor yaşımdanmı sallıyor yok evlenmişim boşanmışım çok acılar çekmişim sallıyorda sallıyor doğru olsa gam yemiyecem hatta teşekkür edeceğim bildiği için çok kızdım paralarıma acıyorum neyse çok konuştum fal baktırdığımı kimse bilmediği için sizle paylaşıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?