Binnaz Abla

nisa kim? nerde bakıyor?:44:

iNSALLAH OLUR CANIM YUREKTEN ISTIYORUM HEPIMIZ ICIN

benim fal geldi biraz bildi evet tavsiye edecek kadar iyi değil ama.duruya baktıran arkadaş cvp geldimi canım sana?

benim fal geldi biraz bildi evet tavsiye edecek kadar iyi değil ama.duruya baktıran arkadaş cvp geldimi canım sana?

Nisan'ı Ankara sayfasında buldum aslında çok gelecek gibi değil düşünce okuma gibi ama bana gelecekle ilgili de tarih vs verdi bakalım daha var, mesela bildiği durum şuydu bir kaç kişi birlik olarak bir çalışma yapacaksınız demişti çıktı valla hiç ummazdım deli gibi çalıştık hem de ben daha çok karşı tarafın düşünceleri için baktırmıştım geçmişi ve anı gayet iyi bildi düşünce kısmını bilemem ama mantıklı şeylerdi duydugum ve bildiğimdi yani, herkes için çıkar inşallah olumlu yorumlar güzel şeyler... Bayadır Nesibe'ye baktırmadım yarın ona baktırayım diyorum ama bilmiyorum bakalım

iNSALLAH OLUR CANIM YUREKTEN ISTIYORUM HEPIMIZ ICIN

benimkiside geldi. kafamda planladığım bir şey var onu bildi. şook oldum kahve falında bunu nasıl görebilir. Ama şimdi başka bir şey söylemiş bu söylediği de tam bir saçmalık hiç öyle dediği gibi değil. offffffff :44:

ben telveden baktırdım hiç adını bile söylemeyeyim fena değil ama çok iyi de değil benimkisi.arkadaşlar kafamızdan baktırıp durmayalım ben bi yazayım buraya telvede eslinaabla falcıkatina efsunlar biri daha vardı unuttum falı gelen bunlara baktırsın,bunlar iyi bence.yanıltmakta istemiorum tabi ama onca fal baktırdım bunlar bilenler benimkini.sizde tavsiye yazında.iyileri deneyelim paralar boşa gidior hep.

samıraydı degılmı bılmıs demek hıslerı var onun

ben tellwe de ask3,esince,rumii,kahin39,kahinvagna,saraylıhanim,Kiraze ve womenn'ı beğeniyorum, öneririm bence deneyin hele womenn laf olsun diye yollamıştım upuzun bir yorum ve şok detaylar gelmişti

Son düzenleme:
ben tellwe de ask3,esince,rumii,kahin39,kahinvagna,saraylıhanim,Kiraze ve womenn'ı beğeniyorum, öneririm bence deneyin hele womenn laf olsun diye yollamıştım upuzun bir yorum ve şok detaylar gelmişti

Şekerim, kahve , tarot neler baktırdığını da yazar mısın?Ben Kirazenin kahvesini fazla beğenmediğim fark ettim, tarot ve katinada süper ama.

ben uyuyorum dayanamıyacağım. :105: Bu arada telwede bekleyen fallarımı çektim. Bekle bekle fenalık geldi iyice

Arkadaşlar dün serraya baktırdım tarot ilk defa tarot baktırmıştım pişman oldum seçtiğim kartları tek tek sıralamış 1. kart anlamı şu...... 2. kart anlamı bu..... demiş eğer tarot buysa bir deste alır evde seçer seçer internetten anlamına bakardım bir daha baktırmayacağım diyorum ama alışmış kudurmuştan beter bu günde samiraya kahve gönderdim az önce geldi yine fiyasko o söylediklerini nerden uyduruyor yaşımdanmı sallıyor yok evlenmişim boşanmışım çok acılar çekmişim sallıyorda sallıyor doğru olsa gam yemiyecem hatta teşekkür edeceğim bildiği için çok kızdım paralarıma acıyorum neyse çok konuştum fal baktırdığımı kimse bilmediği için sizle paylaşıyım dedim

Samira'yı bilmem baktırmadım hiç ama Serra'ya şaşırdım çünkü ben sadece 2 satır detay verdim detya bile sayılmaz benim ilişkimin nasıl başladığından neler yaşandığına ki hiç bahsetmediğim bir bayanın durumundan bile bahsetmiş kart sıralaması gibi değildi ben çok beğendim açıkçası:26: çıkar çıkmmaz ona lafım yok ama an ve geçmişi güzelce anlatmış

e kahve baktıran var mı kızlar ? bana Rezzan ablayla ve Kirazeyle taban tabana zıt şeyler söylemiş, baktırdığıma baktıracağıma pişman oldum......çok olumsuz şeyler söylemiş, içim karardı resmen.

Yatmadan önce ağlamaklı oldum, dokunsalar ağlayacak durumdayım.

Şu gece o kadar dertliyim ki kızlar anlatamam size......aşkta hezimet üstüne hezimet durumundayım. Yine bir hezimetin eşiğinde miyim diye düşünüyorum, Gülderen bu iş kesinlikle olmaz demiş, yine canım acıyacak demiş. Bu kadar sınava , can acısına artık katlanamıyorum kızlar.....pazartesi gece rüyamda çok beğendiğim adamla aile olduğumuzu, bir de kucağımda kız bebek tuttuğumu görmüştüm , şimdi içim acıyor.

hayatıma sihirli değnek dokunduracak birisi çıksa keşke dostlar.......bıktım artık kaderin sınavından. Büyücüye, hocaya gidenler deli mi ne derdim eskiden, şimdi ne kadar çaresiz hissettiklerini iyice anladım. Neye umut bağlayacağımı ben de şaşırdım artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…