- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Tatlim sesli mesaj amaFalcının canım
eski erkek arkadaşımla ilgili sormuştum geçmiş ve şu an konusunda onun dşündükleri hissettikleri konusunda gerçekten sallayarak bilinmesi imkansız şeyleri söylemişti çok şaşırmıştım. gelecek için de olumsuz olucağını söyledi ben de olumsuz olucağından emin gibiyim zaten bildi yaniİstediğin cevapları alabildin mi neler dedi mesela sen ne sordun
aa tamam canım hayırlısı olsun senin için. uzun bi süre mi verdiTatlim sesli mesaj ama
Bende çok karışığım bu aralar. Onun ismini doğum tarihini annesini babasının şuanki sevgilisinin adını versem yeterli mi neden ayrıldığımızı söyleyeyim mi. birde gelecekte kiminle evleneceğimi vs onları sorayım mı?eski erkek arkadaşımla ilgili sormuştum geçmiş ve şu an konusunda onun dşündükleri hissettikleri konusunda gerçekten sallayarak bilinmesi imkansız şeyleri söylemişti çok şaşırmıştım. gelecek için de olumsuz olucağını söyledi ben de olumsuz olucağından emin gibiyim zaten bildi yani
sor canım ne istiyosan. ben neden ayrıldığımızı falan söylememiştim ama zaten selena anlattı hepsini sanki benimle birlikte yaşamış gibi fazla detay vermene gerek yok benceBende çok karışığım bu aralar. Onun ismini doğum tarihini annesini babasının şuanki sevgilisinin adını versem yeterli mi neden ayrıldığımızı söyleyeyim mi. birde gelecekte kiminle evleneceğimi vs onları sorayım mı?
Neden ayrıldığımızı söylemeyeyim yani? Gelecek hakkında sana neler dedi canım evleneceğin insanı falan tahmin etti misor canım ne istiyosan. ben neden ayrıldığımızı falan söylememiştim ama zaten selena anlattı hepsini sanki benimle birlikte yaşamış gibi fazla detay vermene gerek yok bence
ben sormadım kimle evlenicem falan diye ama o anlattı nerde nasıl tanışıcağımı burcunu tipini falan tarif ettiNeden ayrıldığımızı söylemeyeyim yani? Gelecek hakkında sana neler dedi canım evleneceğin insanı falan tahmin etti mi
Daha bi merak ettim şimdi :)ben sormadım kimle evlenicem falan diye ama o anlattı nerde nasıl tanışıcağımı burcunu tipini falan tarif etti
umarım beğenirsin sen de :)Daha bi merak ettim şimdi :)
canım peki sen böyle konuşuyosun ya eski sevgilinle, falcılardan bunu gören oldu mu hiç? işte bi ay içinde bi konuşmanız olucak tartışıcaksınız falan gibi şeyler söyleyen oluyo mu?Cnm yok ztn knsmuyoduk kc ay olmustu sevn her trlu glrdi umudu ksnce icimdklri saydim
aynı şeyi dün ben yazıcaktım...bazı şeylerden huylandım açıkçası..lütfen örnek istemeyin:)Yeni isimlere ihtiyacimiz var bu arada foruma yeni uye olan ve oylama yapanlar var gozumden kacmiyor
böyle biri ecem23 tellwe..canım peki sen böyle konuşuyosun ya eski sevgilinle, falcılardan bunu gören oldu mu hiç? işte bi ay içinde bi konuşmanız olucak tartışıcaksınız falan gibi şeyler söyleyen oluyo mu?
inşallah canım kafam karışık yardımcı olur bana inşallah. su falında suyu biz mi çekip yolluyoruz napıyoruz bide sen gönderdiğin de sana kaç günde döndüumarım beğenirsin sen de :)
Knsmnz olucak diyen oldu selenayla ilky iki buck ay icnde barscksnz ddi ikiside sevdgni syldi ama skntlrn oldgnu brstktn snrada kvga olacgni soylediler ikisinn fali nerdeyse ayni .tipatipcanım peki sen böyle konuşuyosun ya eski sevgilinle, falcılardan bunu gören oldu mu hiç? işte bi ay içinde bi konuşmanız olucak tartışıcaksınız falan gibi şeyler söyleyen oluyo mu?
hayır sen sadece bilgileri giriyosun zaten fal yollarken çıkıyo form gibi o kadar bana 1 günde dönmüştüinşallah canım kafam karışık yardımcı olur bana inşallah. su falında suyu biz mi çekip yolluyoruz napıyoruz bide sen gönderdiğin de sana kaç günde döndü
canım şimdi yazıcaktım biryolunvar ilkay..tam kabus gibi acaip olumsuz yorum yapmış..önce çok moralim bozuldu.Bende fena patladı..bana hiçbir ddiği çıkmaz tabi enerjı meselesi
Tamam canım teşekkür ederimhayır sen sadece bilgileri giriyosun zaten fal yollarken çıkıyo form gibi o kadar bana 1 günde dönmüştü
Zeynep sabh bir ay icnde iletism olck ddicanım peki sen böyle konuşuyosun ya eski sevgilinle, falcılardan bunu gören oldu mu hiç? işte bi ay içinde bi konuşmanız olucak tartışıcaksınız falan gibi şeyler söyleyen oluyo mu?
Hadi ya bna olumluydu olumsuzluklari soyluyo ama sonuc onemli bnm icn snc olumluyducanım şimdi yazıcaktım biryolunvar ilkay..tam kabus gibi acaip olumsuz yorum yapmış..önce çok moralim bozuldu.
sonra bi zaten bildiğim %100 emin olduğum bi ayrıntı vardı ki 8 falcının bilip en dandiğinin bile söylediği çok önemli bi
ayrıntı.ilkaya soru hakkımda bunu sordum böyle birşey görmedim ben yok demiş...o an kahkaha attım.beklemeye gerek kalmadan o an patladı.yuh yani...onu görememişse zaten tek kelimesine inanmam.tam bomba..verdiğim paraya yazık
Cnm bna bktrdgm herkz ayni tarh verdi skntlr var ama donck selenda oda 2.5 ay icnde ddiaa tamam canım hayırlısı olsun senin için. uzun bi süre mi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?