Binnaz Abla

İstediğin cevapları alabildin mi neler dedi mesela sen ne sordun
eski erkek arkadaşımla ilgili sormuştum geçmiş ve şu an konusunda onun dşündükleri hissettikleri konusunda gerçekten sallayarak bilinmesi imkansız şeyleri söylemişti çok şaşırmıştım. gelecek için de olumsuz olucağını söyledi ben de olumsuz olucağından emin gibiyim zaten bildi yani

Bende çok karışığım bu aralar. Onun ismini doğum tarihini annesini babasının şuanki sevgilisinin adını versem yeterli mi neden ayrıldığımızı söyleyeyim mi. birde gelecekte kiminle evleneceğimi vs onları sorayım mı?

sor canım ne istiyosan. ben neden ayrıldığımızı falan söylememiştim ama zaten selena anlattı hepsini sanki benimle birlikte yaşamış gibi fazla detay vermene gerek yok bence

sor canım ne istiyosan. ben neden ayrıldığımızı falan söylememiştim ama zaten selena anlattı hepsini sanki benimle birlikte yaşamış gibi fazla detay vermene gerek yok bence
Neden ayrıldığımızı söylemeyeyim yani? Gelecek hakkında sana neler dedi canım evleneceğin insanı falan tahmin etti mi

Cnm yok ztn knsmuyoduk kc ay olmustu sevn her trlu glrdi umudu ksnce icimdklri saydim
canım peki sen böyle konuşuyosun ya eski sevgilinle, falcılardan bunu gören oldu mu hiç? işte bi ay içinde bi konuşmanız olucak tartışıcaksınız falan gibi şeyler söyleyen oluyo mu?

canım peki sen böyle konuşuyosun ya eski sevgilinle, falcılardan bunu gören oldu mu hiç? işte bi ay içinde bi konuşmanız olucak tartışıcaksınız falan gibi şeyler söyleyen oluyo mu?
Knsmnz olucak diyen oldu selenayla ilky iki buck ay icnde barscksnz ddi ikiside sevdgni syldi ama skntlrn oldgnu brstktn snrada kvga olacgni soylediler ikisinn fali nerdeyse ayni .tipatip

inşallah canım kafam karışık yardımcı olur bana inşallah. su falında suyu biz mi çekip yolluyoruz napıyoruz bide sen gönderdiğin de sana kaç günde döndü
hayır sen sadece bilgileri giriyosun zaten fal yollarken çıkıyo form gibi o kadar bana 1 günde dönmüştü

Bende fena patladı..bana hiçbir ddiği çıkmaz tabi enerjı meselesi
canım şimdi yazıcaktım biryolunvar ilkay..tam kabus gibi acaip olumsuz yorum yapmış..önce çok moralim bozuldu.
sonra bi zaten bildiğim %100 emin olduğum bi ayrıntı vardı ki 8 falcının bilip en dandiğinin bile söylediği çok önemli bi
ayrıntı.ilkaya soru hakkımda bunu sordum böyle birşey görmedim ben yok demiş...o an kahkaha attım.beklemeye gerek kalmadan o an patladı.yuh yani...onu görememişse zaten tek kelimesine inanmam.tam bomba..verdiğim paraya yazık

Zeynep sabh bir ay icnde iletism olck ddi

Hadi ya bna olumluydu olumsuzluklari soyluyo ama sonuc onemli bnm icn snc olumluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…