- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
neden ayrıldığınızı onun senin için hissettiklrini falan söyledimi canımCnm bna bktrdgm herkz ayni tarh verdi skntlr var ama donck selenda oda 2.5 ay icnde ddi
Evet cnm soyledi ilky ztn iki tarfnda dusunclrni soyluyo soyledineden ayrıldığınızı onun senin için hissettiklrini falan söyledimi canım
bence ilkayla selena aynı kişi olabilir.banada 2 gün arayla baktılar.az bi farkla aynı şeyleri söylediler.hayatımda ilk kez biryolunvara giriş yaptım size daha önce baktığımı hatırlıyorum ama arşivde bulamıyorum dedi:S O NE demek ya..ama ilkayı kesinlikle beğenmedim.selena ile ayni seyleri soyledi tarih bile ayni hisleriyle konusuyo bnce kart yorumcsu dgl bgndim hisli kdn
Hayırlısı olsun canım yinede Allah bilir biz sadece teselli arıyoruz ben bi kere baktırıcam daha da baktırmam kafam çok karışk çünkü birilerinin bana akıl vermesi lazım Allah affetsin günah olduğunu bile bile baktırıyoruzEvet cnm soyledi ilky ztn iki tarfnda dusunclrni soyluyo soyledi
bence ilkayla selena aynı kişi olabilir.banada 2 gün arayla baktılar.az bi farkla aynı şeyleri söylediler.hayatımda ilk kez biryolunvara giriş yaptım size daha önce baktığımı hatırlıyorum ama arşivde bulamıyorum dedi:S O NE demek ya..ama ilkayı kesinlikle beğenmedim.
tabiki sonuç önemlidir ama kabak gibi bariz birşeyi ilişki adına en kötü falcı bile görüp o görmüyorsa ben iddia ettiği hiçbirşeye inanmam yani:)Hadi ya bna olumluydu olumsuzluklari soyluyo ama sonuc onemli bnm icn snc olumluydu
Bana gönderirmisin.belki baktırırım..Kizlar Günaydin
facebook üzerinden ücretsiz kahve fali bakan bir yer buldum
Zaten ücretsiz oldugu icin tuttu mu tutmadi mi anliyamadim
Eger fal atmak isterseniz grubu özelden paylasayim
Fake profil üzerinden fal yollamistim bunuda belirteyim..
yok tatlım.. ben eminim aynı kişi olmadıklarına.. hemen hemen aynı zamanlarda full bilgilerle fal göndermiştim farklı yorumlar gelmişti.. üstelik ilkay da selena da gerçek hayattaki kimlikleri hakkında bilgiler veriyorlar..selena gıda müh. idi yanılmıyorsam, eşinden çocuklarından bahsetmişti. ilkay ise izmirde yaşıyor, ve diğer ayrıntılar da tutmuyor.. bir de kişilikleri de farklı..selena daha insancıl ve vicdanlıdır.bence ilkayla selena aynı kişi olabilir.banada 2 gün arayla baktılar.az bi farkla aynı şeyleri söylediler.hayatımda ilk kez biryolunvara giriş yaptım size daha önce baktığımı hatırlıyorum ama arşivde bulamıyorum dedi:S O NE demek ya..ama ilkayı kesinlikle beğenmedim.
canım şimdi yazıcaktım biryolunvar ilkay..tam kabus gibi acaip olumsuz yorum yapmış..önce çok moralim bozuldu.
sonra bi zaten bildiğim %100 emin olduğum bi ayrıntı vardı ki 8 falcının bilip en dandiğinin bile söylediği çok önemli bi
ayrıntı.ilkaya soru hakkımda bunu sordum böyle birşey görmedim ben yok demiş...o an kahkaha attım.beklemeye gerek kalmadan o an patladı.yuh yani...onu görememişse zaten tek kelimesine inanmam.tam bomba..verdiğim paraya yazık
yok tatlım.. ben eminim aynı kişi olmadıklarına.. hemen hemen aynı zamanlarda full bilgilerle fal göndermiştim farklı yorumlar gelmişti.. üstelik ilkay da selena da gerçek hayattaki kimlikleri hakkında bilgiler veriyorlar..selena gıda müh. idi yanılmıyorsam, eşinden çocuklarından bahsetmişti. ilkay ise izmirde yaşıyor, ve diğer ayrıntılar da tutmuyor.. bir de kişilikleri de farklı..selena daha insancıl ve vicdanlıdır.
benim falımda çok tatlış pozitif komik bi kadıncağızdı ya çok şaşırdım sizi okuyuncaKesinlikle banada öyle geldi şimdi düşününce ilkay çok acımasızca ve dürüst olmak adına fazla olumsuz konuşuyor
şimdi kime inanmalı ya 8 kişi aynı konuda baksa 6 sı olumlu +olumsuz ama aynı şeyleri söylüyor. geriye kalan ikisi aşırı
olumsuz ve resmen zorla hayatına birini sokuyor garip bir şekilde sonuçta hayatına birinin girip giremeyeceğini insan kendini tanıdığından az çok tahmin eder,sen istemesen de kısmetinde başkası görünüyor başkası olacak falan bu nedir yani?
senin bu yazdığını daha önce görseydim keşke canımmIlkay banada cıkmamıstır ve acayıp olumsuzdur.Selenada aynı sekıldeydı gecen sene oda patladı ..ilkayın nedense erkek dusmanı oldugunu dusunuyorumyanı boyle yorumları akıl verme seklındeydı,dedıklerıde cıkmadı O andakı duruma gore yorum yapmıstı senı ıstemıyor donmez dedıgı ınsanı ben ıstemıyordum kı oylede bısey olmadı zaten .
Ve bana baya ters konusmustu telefondan yazdıgım ıcın bazen yazım hatası olabılıyor sonundada belırtmıstım cok hızlı yazdım kusura bakmayın dıye ..'once yazmayı ogren,bu ne ,sız gencler soylesınız boylesınız 'falan gıbı konusmaları vardı hıc hosuma gıtmedı sıkayette etmıstım ztn sinir bozucu bı ınsan bence.
İnsan kafa dagıtmak ıcın fal baktırıyor onuda gectım olumsuz bısey tabı kı gormus olabılır ama bunu soyleme seklı vardır ayıp yanı ..
:)) şanslıymışsın canım kadir gecesi doğmuşsun.yoksa moral pert..benim falımda çok tatlış pozitif komik bi kadıncağızdı ya çok şaşırdım sizi okuyuncademek bana neşeli anı denk gelmiş
ilkay yorumlarına kesinlikle mantığını sokuyor..mesela karşı tarafta duygusallık görse bile bunun erkeksi bir zaaf nedeniyle olabileceğini düşündüğü izlenimini veriyor. o nedenle ben yaklaşık 1 senedir fal göndermiyorum ona.. işine mantığını ve toplumsal kuralları sokmayacak bir falcı idealdir.Kesinlikle banada öyle geldi şimdi düşününce ilkay çok acımasızca ve dürüst olmak adına fazla olumsuz konuşuyor
şimdi kime inanmalı ya 8 kişi aynı konuda baksa 6 sı olumlu +olumsuz ama aynı şeyleri söylüyor. geriye kalan ikisi aşırı
olumsuz ve resmen zorla hayatına birini sokuyor garip bir şekilde sonuçta hayatına birinin girip giremeyeceğini insan kendini tanıdığından az çok tahmin eder,sen istemesen de kısmetinde başkası görünüyor başkası olacak falan bu nedir yani?
süpersin Urmina resmen üstüne bastın işte.buda çok doğru bana ürkek bir ceylan gibisin kendini bu insana %100 odaklamışsın kendi kısmetini kaderini kapatıyosun o adam olmaz falan demiş:)) töbe töbe ya gülermisin ağlarmısın..yavru ceylan gibi seke seke geldim size haber vermeye..:))ilkay yorumlarına kesinlikle mantığını sokuyor..mesela karşı tarafta duygusallık görse bile bunun erkeksi bir zaaf nedeniyle olabileceğini düşündüğü izlenimini veriyor. o nedenle ben yaklaşık 1 senedir fal göndermiyorum ona.. işine mantığını ve toplumsal kuralları sokmayacak bir falcı idealdir.
Bnce degillr ikisinin yorum lama s3kli farkli aklim karisti ama simdiYok artıkBen ilkaya baktırmadım ama ne bileyim ihtimal bile vermiyorum bu duruma iki kişi de uzun zamandır fal bakan kişilerdir. Ki ilkay gür geçtiği sitelere adıyla geçiyor. Ben hiç ihtimal vermiyorum canım ama çıkarsa da şaşırır kalırım işte böyle
Cnm bnce gordugunu soyluyo bnda gordugu olumsuzlklri anltti ama doncek dedi bnm icin onmli olan buydu :)Kesinlikle banada öyle geldi şimdi düşününce ilkay çok acımasızca ve dürüst olmak adına fazla olumsuz konuşuyor
Bnce degillr ikisinin yorum lama s3kli farkli aklim karisti ama simdi
bnde aksine ya sasirdim ozldgni bile soyledi ayni kdnmi builkay yorumlarına kesinlikle mantığını sokuyor..mesela karşı tarafta duygusallık görse bile bunun erkeksi bir zaaf nedeniyle olabileceğini düşündüğü izlenimini veriyor. o nedenle ben yaklaşık 1 senedir fal göndermiyorum ona.. işine mantığını ve toplumsal kuralları sokmayacak bir falcı idealdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?