Binnaz Abla

selenaa bana evlı bı adamla konuscaksın demıstı kendın bılen bır ınsan buna nasıl ınanabılır kı falını okuyan her arkadaşım ohaa bu kadar olumsuzluk olur mu demıstır baya abartmıstı bı hafta sonra patladı ztn olmıycak dedıgı sey oldu yanı.. ama tutunaa tutuyor kadın hakını yemıyımm arası yok galıbaa yaa acayıp olumsuz konusuyor ya normal ama bu olaylardan sonra bı seneden fazla olucak ıstee burda cok adı gecınce ben eskı falımı unnutmusum yıne attım ona fal su falı atmıstım anı dokmus ortayaa agzım acık kaldı ama gelıcekk tek bır kelıme bıle yoktu ve acayıp bır agırlık cokmustu ustumee anlatamıycagım sekılde ..

keske onceden yazsaymısım bende forma pek bakmıyorum artık :S valla canım takmaa bu kadar hangısı cıkıyor kı sankı tamamen ama bı kac ınsan var dogru soyledıgını zannedıp öldürüyorlar bıde fal alemden aslı zade oyle konusmustu..tamam soylersın ama soylenme seklı vardır karsındakı ınsan yanı bunu unutuyorlar ..ayrıcaa sana tavsıyee bu falları sıl ben oyle yapmıstım hele selenanınkını okudum ohaa dedım sıldım dırek cunku cok sınırım bozulmustu bı yerde kalmasını ıstemedım ztn bı haftaya patlayınca aynı zamanda ılkayınkıde unutmusum bıle sona fal gecmısımden bakmıstım cıkan falları olunca maılle kendıme atıp arkadaşıma yollamıstım ınsnaı etkılıyor enerjılerı bıle gormeye,duymaya gerek yok gercekten ..

tabiki sonuç önemlidir ama kabak gibi bariz birşeyi ilişki adına en kötü falcı bile görüp o görmüyorsa ben iddia ettiği hiçbirşeye inanmam yani:)
Bnde soyledi dogruyduda dusunclr soyldgi olumsuzluklr aynn dogruydu doncek ama sorunlar bitmicek ddi hkli :)

Cnm bnce gordugunu soyluyo bnda gordugu olumsuzlklri anltti ama doncek dedi bnm icin onmli olan buydu :)
canım bak anlatamıyorum sana olumlu demiştir okey bişey demiyorum inşallahta olur.ama benim gerçek hayatta bildiğim bişeyi böylemi diye sorduğumda gözümle görüp kulağımla duyduğum net somut bişeye hayır böyle bişey yok görmüyorum dedi.o soruyuda son noktada sözüne hissine güvenilirmi diye bilerek sordum.orda bitti benim için çünkü olan bişeyi bile yok diyip görmeyen daha hiç gerçekleşmemiş şeyleri bilemez zaten benim için böyle en azından.

Ilkay arkdslrn ddgi gbi bna olmsz dgldi olumsuzlklri anltrkende cok iyi bir sklde anltti samimi geldi bn sevdim kndsni tatli bir kdn htta bna tsk bile etti ona gvndgm icin :)

Yorgun zmnnacmi denk geldi acaba cok tatli bir kdn olumsuzlklrda tatli bir dille anlatmis enerji meselesi gerci haklisin cnm ne diyim bndede bilmeseydi senin gibi dusunurdum

sanırım biryolun var hesabı kapanmıyor heryere baktım ne falı silebiliyorsun ne hesaı kapatabiliyorsun(

İlkaya en son bir bucuk sene once atmistim oyle bi terbiyesizlik yapmisti ve o kadar acimasiz konusmustuki bidaha atmam demistim ve hala uslubu ayni demekki vazgectim atmiycam ona

valla ben de vazgeçmek üzerim Tolinim, ilkay baya sert galiba 8 martta kime atsak ki

bana en yakın ve dürüst ecem23 meryem rezzanabla ve bilinmemesine ramen tellwe kesira 5 tl ye efsane döktü
önüme.25 tl lik ilkayı bile solladı.birde Bilgehatunumu unutamam oda süperdi tek kelimeyle..

aman birçok kişiye de acımasızmış canım bakalım bir atacağmız zaman karar veririz
Ben sirf gerckci biri diye attim ztn tavsiye ediyorum kesinlkle meslkle ilgli birsey sormustum onda bile dedgi kesnlkle dgru hisli kadin yinede sen bilirsin

Ben sirf gerckci biri diye attim ztn tavsiye ediyorum kesinlkle meslkle ilgli birsey sormustum onda bile dedgi kesnlkle dgru hisli kadin yinede sen bilirsin

tamam canım ben de belki gerçekçi diye atarım bilmiyorum, aklımda vardı zaten belki atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…