Sayfalar almış başını gitmiş haftalardır girmeyince, herkes iyidir çıkan fal haberleri ağırlıktadır inşallah
En son Selin İmer' e atmıştım ve favorim hala kendisi...
Bugün kahve için birilerine bakacağım ama bakalım kim olacak
Son zamanların iyisi kim acaba???
Vallahi kayboldum :) Bir ara beynim döndü forumları okurken,o siteye git o kişiye baktır, o olmadı buna baktır. haydi dön geçmiş yorumları oku :)))))
Kafamı toparlayıp bir ugrayayım dedim :)
bugun selena hanım ın bi dedigi patlıyabilir akşam belli olcak belli olur olmaz yazıcam canımValla canım bende şok oldum kendi kartlarıyla destekliyomuş ben bilerek ayrıntı vermedim herseyi sıralamış sadece sonuç hoşuma gitmedi diğer bakanlara nazaran bitek selena sonu farklı bağladı çok ilginç.ama umarım o dediği olmaz..
aynen kuzum bekliyorum 4 gözleeee:))bugun selena hanım ın bi dedigi patlıyabilir akşam belli olcak belli olur olmaz yazıcam canım
ya inşallah patlamazaynen kuzum bekliyorum 4 gözleeee:))
İlkaya en son bir bucuk sene once atmistim oyle bi terbiyesizlik yapmisti ve o kadar acimasiz konusmustuki bidaha atmam demistim ve hala uslubu ayni demekki vazgectim atmiycam ona
bende duvarına baktım 35 senedir yazmıs gerçi tellwedekilere pek güven olmuyor fiyatıda uygun baktırırsan söylermisin bende denerim belkikızlar tellwede falcıların duvarına bakıyodum yaşlı bi adam var Medyumserkanhoca diye o nasıldır sizce çok samimi bi adam gibi geldi bana çok güzel cevaplar veriyo baktıran oldumu ona hiç
canım onu öven hiç olmamış selenayı düşünüyorum falcılara tek tek baktım medyumsahra'nın duvarında da çok memnun kalan var ama bilmiyorum yine debende duvarına baktım 35 senedir yazmıs gerçi tellwedekilere pek güven olmuyor fiyatıda uygun baktırırsan söylermisin bende denerim belki
canım ben selenaya baktırdım an olarak gerçekten iyi herşeyı bilmiş gelecekle ilgili dedigi şeylerınde zamanı var ama bi dedigi şey işimle alakalı bugün patlayabilir bu işte kalıcısın görüyorum dedi ama bgn çıkabilirim :S belli olunca yazıcam ama genecanım onu öven hiç olmamış selenayı düşünüyorum falcılara tek tek baktım medyumsahra'nın duvarında da çok memnun kalan var ama bilmiyorum yine de
banada haber ver canım. medyumsahra nasıl acabacanım ben selenaya baktırdım an olarak gerçekten iyi herşeyı bilmiş gelecekle ilgili dedigi şeylerınde zamanı var ama bi dedigi şey işimle alakalı bugün patlayabilir bu işte kalıcısın görüyorum dedi ama bgn çıkabilirim :S belli olunca yazıcam ama gene
ona hiç baktırmadım ama çok pahalı bence o kadar vermek için baya düşünmek lazımbanada haber ver canım. medyumsahra nasıl acaba
yorumlara bakınca ben bile meraketim hepsı yaşadım dıyor olanları :Sbanada haber ver canım. medyumsahra nasıl acaba
sürekli baktırmak istemiyorum canım çok günah çünkü sadece bi kere baktırcam oda düzgün biri olsun istiyorum baktıran var mı acabaona hiç baktırmadım ama çok pahalı bence o kadar vermek için baya düşünmek lazım
aynen canım puanlaması falan %100 hepsi çok memnun demek ki bişey biliyo ki o kadar para veriyolaryorumlara bakınca ben bile meraketim hepsı yaşadım dıyor olanları :S
ayy canım ya iyi bi haberse inşallah patlamaz ama ümitlenmeya inşallah patlamazişle alakalıydı çünkü valla patlıcak gibi duruyor şimdiden
haklısın hangisinde daha ıyı acaba gerçi hepsı aynıdır dıye düşünüyorum baktıran varsa soylesın gerçekden bizde düşünelimaynen canım puanlaması falan %100 hepsi çok memnun demek ki bişey biliyo ki o kadar para veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?