Binnaz Abla

Sayfalar almış başını gitmiş haftalardır girmeyince, herkes iyidir çıkan fal haberleri ağırlıktadır inşallah
En son Selin İmer' e atmıştım ve favorim hala kendisi...
Bugün kahve için birilerine bakacağım ama bakalım kim olacak
Son zamanların iyisi kim acaba???

Nerdesinnn sennn pollyannaaaa :))
Kayboldunnn :)

Vallahi kayboldum :) Bir ara beynim döndü forumları okurken,o siteye git o kişiye baktır, o olmadı buna baktır. haydi dön geçmiş yorumları oku :)))))

Kafamı toparlayıp bir ugrayayım dedim :)

Vallahi kayboldum :) Bir ara beynim döndü forumları okurken,o siteye git o kişiye baktır, o olmadı buna baktır. haydi dön geçmiş yorumları oku :)))))

Kafamı toparlayıp bir ugrayayım dedim :)

iyi yaptın arada uğra özletme kendini :)
şuan benimde gördüğüm kadarıyla aman aman doğru çıkan bir fal yok , en azından bende aynı tas aynı hamam :)
Sende değişiklikler varsa o başka :)

bugun selena hanım ın bi dedigi patlıyabilir akşam belli olcak belli olur olmaz yazıcam canım

Kizlar merhba. uzun suredir fal bktrmiyordum sadece tellwede promosyon fal bktiriyordm arada. Ama ikidir aysimahanim diye biri denk geldi. birbiriyle örtüşen fallardi. Aranzda hic bktiran oldu mu ?

kızlar tellwede falcıların duvarına bakıyodum yaşlı bi adam var Medyumserkanhoca diye o nasıldır sizce çok samimi bi adam gibi geldi bana çok güzel cevaplar veriyo baktıran oldumu ona hiç

İlkaya en son bir bucuk sene once atmistim oyle bi terbiyesizlik yapmisti ve o kadar acimasiz konusmustuki bidaha atmam demistim ve hala uslubu ayni demekki vazgectim atmiycam ona

ilkay bana dediklerinin hiç biri çıkmamıştır. acımasız uslubunu önemsemeyin, sadece büyük konuşuyor o kadar

kızlar tellwede falcıların duvarına bakıyodum yaşlı bi adam var Medyumserkanhoca diye o nasıldır sizce çok samimi bi adam gibi geldi bana çok güzel cevaplar veriyo baktıran oldumu ona hiç
bende duvarına baktım 35 senedir yazmıs gerçi tellwedekilere pek güven olmuyor fiyatıda uygun baktırırsan söylermisin bende denerim belki

bende duvarına baktım 35 senedir yazmıs gerçi tellwedekilere pek güven olmuyor fiyatıda uygun baktırırsan söylermisin bende denerim belki
canım onu öven hiç olmamış selenayı düşünüyorum falcılara tek tek baktım medyumsahra'nın duvarında da çok memnun kalan var ama bilmiyorum yine de

canım onu öven hiç olmamış selenayı düşünüyorum falcılara tek tek baktım medyumsahra'nın duvarında da çok memnun kalan var ama bilmiyorum yine de
canım ben selenaya baktırdım an olarak gerçekten iyi herşeyı bilmiş gelecekle ilgili dedigi şeylerınde zamanı var ama bi dedigi şey işimle alakalı bugün patlayabilir bu işte kalıcısın görüyorum dedi ama bgn çıkabilirim :S belli olunca yazıcam ama gene

banada haber ver canım. medyumsahra nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…