kızlar tellwede falcıların duvarına bakıyodum yaşlı bi adam var Medyumserkanhoca diye o nasıldır sizce çok samimi bi adam gibi geldi bana çok güzel cevaplar veriyo baktıran oldumu ona hiç
yok ümitlenmiyorum zaten o kadar baktırıyoruz barı 1 tanesi cıksın :)ayy canım ya iyi bi haberse inşallah patlamaz ama ümitlenme
onu denemedim canım o adam bana samimi geldi insanlarla konuşma tarzını beğendim duvarına da baktım herkes çok memnun. sahra selena ve serkan hoca arasında kaldımserknhoca şimdiki durumu biliyor, geleceği bilemem. medyumsüleymanda iyi. benim için çok önemli olan parasal bir durumum vardı onun dediği şekilde çıktı. yakın gelecekte bildikleri var, ama uzak gelecek için söyledikleri çıkarmı onu bilemiyorum.
varmı aranızda süleymanı deneyen?
3 kişi arasında kararsızım canım baktırırsam söylerim size dehaklısın hangisinde daha ıyı acaba gerçi hepsı aynıdır dıye düşünüyorum baktıran varsa soylesın gerçekden bizde düşünelim
tamma canım haberini beklıyorum3 kişi arasında kararsızım canım baktırırsam söylerim size de
Sana katiliyorum sanki akil danisiyoruz kendilerine herkesin akli fikri var ona sorsam ne yapsam sence diye o zaman anlarim once sen dogru fal bak sonra akil ver bir kac falcida bu akil verme var fal ayri bir olay beceremeyen akil veriyor demekilkay yorumlarına kesinlikle mantığını sokuyor..mesela karşı tarafta duygusallık görse bile bunun erkeksi bir zaaf nedeniyle olabileceğini düşündüğü izlenimini veriyor. o nedenle ben yaklaşık 1 senedir fal göndermiyorum ona.. işine mantığını ve toplumsal kuralları sokmayacak bir falcı idealdir.
ecem bana bilemedi hiç. tarzını da pek sevmedim. demek sizin enerjiniz tutmuş canımböyle biri ecem23 tellwe..
Kizlar Günaydin
facebook üzerinden ücretsiz kahve fali bakan bir yer buldum
Zaten ücretsiz oldugu icin tuttu mu tutmadi mi anliyamadim
Eger fal atmak isterseniz grubu özelden paylasayim
Fake profil üzerinden fal yollamistim bunuda belirteyim..
aynen:) geleceği geçtim anı bilemiyolar, üstüne gerçek falcı kadar da ücret istiyolar. bi de seçiliyoruz. resmen komedi:)anladım ki bi kişiye bile kötü not verdiyseniz bi daha tellwede kimse falınıza bakmıyor. hayret bişey saçmalığa bakın :)
altına imzamı atarım. fal ne demek.hisleri kuvvetli olan kişinin görmediğim durumları hisleriyle söylemesi.Sana katiliyorum sanki akil danisiyoruz kendilerine herkesin akli fikri var ona sorsam ne yapsam sence diye o zaman anlarim once sen dogru fal bak sonra akil ver bir kac falcida bu akil verme var fal ayri bir olay beceremeyen akil veriyor demek
cben de senle ayni durumdayim sanirim bunla imtihan oluyoruz ben bunalimdayim desem yeridir beklemek cok kotu falcilar ne diyo olumsuzmu cnm sikma cnni uzulme
Aynen ya yargilama var insanlari ancak Allah yargilaraltına imzamı atarım. fal ne demek.hisleri kuvvetli olan kişinin görmediğim durumları hisleriyle söylemesi.
bana ne yapacağımı çeşitli yollarla anlatma vazgeçirme sistemi değil..bide utanmadan sen benden bunları duymayı beklemiyodun ama kusura bakma..
canım su son 1 aya gelnkadar herkes olmluydu son 1 ayda attıklrmdan seruven ve ask 3 de olumlu selena olumszdu ecem23 e sacma bır sanal fncan attım suyla destekledım falan yazmış. olumsuz konuşmuş. öle yani
c[/QUOT olumluydu sanirim onceden verdikleri zmn tutmadi oylemi cnm
Canım çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu olursun. Sen neden fal baktırıyodun sende bi çoğumuz gibi eski sevgilinin akıbetini mi merak ediyodun ve ne tarihi verdiler sana hepsi de aynı tarihi mi verdi canım :)Arkadaşlar epeydir. giremiyordum. Nişan koşuşturmaları filan yoğunluk var. neyse hemen çıkan fal haberini iletiyim.
Bir arkadaşımdan gelecek bir param vardı dün geldi nişan öncesi doping oldu.
Tarih veren ve tutturan falcılar ;
Falsepeti; Nesibe
Telwe ; Saraylı, Selena, Estanbul, Falcı alim
Biryolunvar ; Emine, Falcı aylin, İlkay gür, Medyum Deniz
Binnaz abla; Selin
Fal alem; Rezzan
Bu sene paradan da aşktan da yüzüm güldü çok şükür. Darısı sizlerin başına arkadaşlar
Arkadaşlar epeydir. giremiyordum. Nişan koşuşturmaları filan yoğunluk var. neyse hemen çıkan fal haberini iletiyim.
Bir arkadaşımdan gelecek bir param vardı dün geldi nişan öncesi doping oldu.
Tarih veren ve tutturan falcılar ;
Falsepeti; Nesibe
Telwe ; Saraylı, Selena, Estanbul, Falcı alim
Biryolunvar ; Emine, Falcı aylin, İlkay gür, Medyum Deniz
Binnaz abla; Selin
Fal alem; Rezzan
Bu sene paradan da aşktan da yüzüm güldü çok şükür. Darısı sizlerin başına arkadaşlar
Canım çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu olursun. Sen neden fal baktırıyodun sende bi çoğumuz gibi eski sevgilinin akıbetini mi merak ediyodun ve ne tarihi verdiler sana hepsi de aynı tarihi mi verdi canım :)
Bende göndermek istiyorum selenaya güvenebilir miyim canım. Sen su falı mı atmışın. Ayrıldığın sevgilinle mi evleniyosun kısmetse?Teşekkürler hayatım. Ben iki buçuk ay önece gönderdim. Nişan tarihini Aylin ve Emine martın ilk haftası dedi.
Para konusunda aşağı yukarı hepsi aynı tarihi verdi.
İlkay, Nesibe Medyum Deniz ve Selena Şubat ın son haftası dedi. Diğerleri Şubat çıkmadan Mart girmeden filan gibi yuvarladılar. Tabi patlayanda çok bu arada tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?