Bende göndermek istiyorum selenaya güvenebilir miyim canım. Sen su falı mı atmışın. Ayrıldığın sevgilinle mi evleniyosun kısmetse?
Anladım canım. bende selenaya atıcam. sahrayıda merak ediyorum bentAB
Evet su falı hayatım 6-7 aylık bir ayrılıktan sonra Aralıkta barıştık.
Anladım canım. bende selenaya atıcam. sahrayıda merak ediyorum ben
Selena tarih söylüyo dimi canım . Bide hangi bilgileri vereyim eski ilişkim hakında yorum ve genel yorum istiyorum evlilik tarihim vsSelenayı da Saraylıyı da tavsiye ederim dene bence. falcı Aylin ide dene derim. O barışcağımız tarihi de bilmişti.
Darisi bsmza cnm trhte kim tttrmstu :)tAB
Ne kadar çok bilgi verirsen o kadar detay alırsın canım.Selena tarih söylüyo dimi canım . Bide hangi bilgileri vereyim eski ilişkim hakında yorum ve genel yorum istiyorum evlilik tarihim vs
Ne kadar çok bilgi verirsen o kadar detay alırsın canım.Selena tarih söylüyo dimi canım . Bide hangi bilgileri vereyim eski ilişkim hakında yorum ve genel yorum istiyorum evlilik tarihim vs
Neden ayrıldğımızı söyleyeyim miNe kadar çok bilgi verirsen o kadar detay alırsın canım.
Darisi bsmza cnm trhte kim tttrmstu :)
Neden ayrıldğımızı söyleyeyim mi
teşekkür ederim canım tekrardan mutluluklar. iyi akşamlarOlabilir sen bilirsin ben vermemiştim.
teşekkür ederim canım tekrardan mutluluklar. iyi akşamlar
7 ay hiç bağlantınız tek kelime olmadımı canım? Tebrikler bu aradatAB
7 ay hiç bağlantınız tek kelime olmadımı canım? Tebrikler bu arada
benimde 5 ay oldu 6. aya gircez hiç konuşmadıkHayır canım hiç görüşmemiştik o sürede
Hayır canım hiç görüşmemiştik o sürede
inşallah döner canımYaa bizede umut oldun resmen..bende 5 ay oldu.3 aya dönecek diyorlar...ahhh inşallahh
çok güzel haber:) mutluluğunuz daim olsun:)) size zahmet olmazsa tellwe de çok kötüydü hiç tutturamadı diyebileceğiniz kişiler varsa söyleyebilir misiniz? ona göre uzak duralım:)Teşekkürler hayatım. Ben iki buçuk ay önece gönderdim. Nişan tarihini Aylin ve Emine martın ilk haftası dedi.
Para konusunda aşağı yukarı hepsi aynı tarihi verdi.
İlkay, Nesibe Medyum Deniz ve Selena Şubat ın son haftası dedi. Diğerleri Şubat çıkmadan Mart girmeden filan gibi yuvarladılar. Tabi patlayanda çok bu arada tabi.
Selena ve ilkay olumlumuydu cnm sen boyle diyince ayline fal attrasim geldi :)Birleşme konusunda Biryolunvar Falcı Aylin tam tarihi tutturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?