- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bu falcilarda herkze ayni trh snrim 2.5 vade ye takmislar :)Yaa bizede umut oldun resmen..bende 5 ay oldu.3 aya dönecek diyorlar...ahhh inşallahh
Selena ve ilkay olumlumuydu cnm sen boyle diyince ayline fal attrasim geldi :)
çok güzel haber:) mutluluğunuz daim olsun:)) size zahmet olmazsa tellwe de çok kötüydü hiç tutturamadı diyebileceğiniz kişiler varsa söyleyebilir misiniz? ona göre uzak duralım:)
doğru ama bazıları enerji işini de aşıyo kötü fal konusunda:) aklımda olsunlar yine de teşekkürler:)Tellwe de Efsunlar, Misina ve Depiedra ama enerji meselesi bu tabi yanıltmak istemem.
umuscaann çok sevindimm allah tamamına erdirsin inşallahhBen teşekkür ederim. Darısı başına canım
Allah tamamina erdirsin canim :) hic haberim yoktu sevindim senin adinaTellwe de Efsunlar, Misina ve Depiedra ama enerji meselesi bu tabi yanıltmak istemem.
Allah tamamina erdirsin canim :) hic haberim yoktu sevindim senin adina
umuscaann çok sevindimm allah tamamına erdirsin inşallahhmutluluklar ömür boyuuu
umuscaann çok sevindimm allah tamamına erdirsin inşallahhmutluluklar ömür boyuuu
Falci aylin ne zmn giriyo acik degil :)
Çıkan fal haberi olsa diye girdimTeşekkürler Bermuda darısı tüm arkadaşlara inş
hahaha güzel gözlem yapmışsın thalixim :)öğrenciyim ben ama sizin yazdıklarınızı gece birikmiş halde okumak hoşuma gidiyor seviyorum burayı :) bazen geç kalmış oluyorum bazı olaylar için ama olsunBermuda sen biraz gececisin gündüz fazla giremiyorsun galiba calisiyormusun canim :)
Çıkan fal haberi olsa diye girdimçok sevindim....
ve Allah tamamına erdirsinumuscan :)
hahaha güzel gözlem yapmışsın thalixim :)öğrenciyim ben ama sizin yazdıklarınızı gece birikmiş halde okumak hoşuma gidiyor seviyorum burayı :) bazen geç kalmış oluyorum bazı olaylar için ama olsun
Teşekkürler hayatım
yaa çok tatlısınn teşekkür ederimmAy canim olsun :)
Hep burda gibisin bizimlesin tabiki
canım tebrikler... mutlulugun daim olsun, darısı başımıza.. Aylin tat tutturdu derken gün mü verdi? Meryem'e fln da baktırmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?