- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Falalem meryema fal attim nasil kendisi baktirranlr varmi ?
Teşekkürler hayatım aynen gününü bildi. Meryeme hiç fal atmadım.
Ayline atcaktim ztn ack dgldi bnde meryeme attim :)canım meryemle aylin aynı kişi deniliyor, birçok arkadaş bundan şüpheleniyor :)
Falci aylin ne zmn giriyo acik degil :)
Ayline atcaktim ztn ack dgldi bnde meryeme attim :)
nihayet güzel bir haber Allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsunArkadaşlar epeydir. giremiyordum. Nişan koşuşturmaları filan yoğunluk var. neyse hemen çıkan fal haberini iletiyim.
Bir arkadaşımdan gelecek bir param vardı dün geldi nişan öncesi doping oldu.
Tarih veren ve tutturan falcılar ;
Falsepeti; Nesibe
Telwe ; Saraylı, Selena, Estanbul, Falcı alim
Biryolunvar ; Emine, Falcı aylin, İlkay gür, Medyum Deniz
Binnaz abla; Selin
Fal alem; Rezzan
Bu sene paradan da aşktan da yüzüm güldü çok şükür. Darısı sizlerin başına arkadaşlar
Hayırlı uğurlu olsun canım çok çok mutlu olursunuz inşallah, forumdan ilk nişanımızı yapacağımıza göre belki çorap söküğü gibi geliriz peşinden
Meryeme attimCanım aylin online olmuş bilgine
Meryem nsl l cnm bktrdnmi hiczaten meryem olarak daha başarılı diyorlarŞaka maka bence ayline atma çünkü büyük bir şüphe var ikisinin aynı kişi olduğu yönünde
nihayet güzel bir haber Allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun
Meryeme attim
Harika...Falalem meryema fal attim nasil kendisi baktirranlr varmi ?
Evet csnım süper olur denersen tellwe bilgehatunuda öneririm.12den vuruyo.lütfen bizede bildirBende bi deneyim Meryemi merak ettim şimdi.
Zaten ayni kissilermis ayline bktrmis gbi oldum :)Bende bi deneyim Meryemi merak ettim şimdi.
Meryem cktmi sana gelecekEvet csnım süper olur denersen tellwe bilgehatunuda öneririm.12den vuruyo.lütfen bizede bildir
O kdr iyimi tarih fln veriyomu cnm ya cikiyomu dedikleriHarika...
Canım gelecek nerdeysr hepimizde beklemede.ama laf kalabalığı yapmadan ağzımı açık bırakacak tüm bilgileri anda ayrıntısıyla verdiMeryem cktmi sana gelecek
Evet csnım süper olur denersen tellwe bilgehatunuda öneririm.12den vuruyo.lütfen bizede bildir
Zaten ayni kissilermis ayline bktrmis gbi oldum :)
iyiymis pembe tablcu olmasinda olumlumuydu sanaCanım gelecek nerdeysr hepimizde beklemede.ama laf kalabalığı yapmadan ağzımı açık bırakacak tüm bilgileri anda ayrıntısıyla verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?