Zaten ayni kissilermis ayline bktrmis gbi oldum :)
Beklmkten kambur kalcaz artik yaCanım gelecek nerdeysr hepimizde beklemede.ama laf kalabalığı yapmadan ağzımı açık bırakacak tüm bilgileri anda ayrıntısıyla verdi
evet canım,buda telvenin falcılarının yapyıklarının cabası,bunlar nasıl bir yorumcu anlamadım,kapris bunlarda insanları kandrmak bunlarda,takipciyle mahalle kavgsı gibi yüz göz olmak bunlarda,biide düşük puan verenin falına bakmama ne demekse hayretanladım ki bi kişiye bile kötü not verdiyseniz bi daha tellwede kimse falınıza bakmıyor. hayret bişey saçmalığa bakın :)
aynen ben sana içimdeki zehri kustum demek gibi bir şey,kendi kötümserliklerini fal diye anlatıyorlar,Aynen ya yargilama var insanlari ancak Allah yargilar
ne güzel allah mutluluğunu daimi etsin hayırlı olsun canım.Canım çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu olursun. Sen neden fal baktırıyodun sende bi çoğumuz gibi eski sevgilinin akıbetini mi merak ediyodun ve ne tarihi verdiler sana hepsi de aynı tarihi mi verdi canım :)
canım evet nickim aynı ama bilgehatuna bugün yeni attım birinin adındaki tüm harfleri verdi nerdeyse şok oldum bide mrryemin falında söz konusu olmayan acaip noktalara deyindi.canım bilgehatun bende o kadar da mükemmel değildi, onunda aylingillerden olduğu şüpheleniliyor ya acaba meryeme attığın falla nickin aynı mı senin ?
Bir de bu bilgehatunun olumsuz konuştuğu biri var mı ?
Olumlu olumsuz karışıktı canım.pespembe diildi ondan beğendim.kandırmıyo hiç abartmıyo bideiyiymis pembe tablcu olmasinda olumlumuydu sana
bana aylınle selena tamamen farklı dedı byle olunca nesıbe ve selena da zıt seyler demış oldu.s baya ıyı tutmuş sendeCanım çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu olursun. Sen neden fal baktırıyodun sende bi çoğumuz gibi eski sevgilinin akıbetini mi merak ediyodun ve ne tarihi verdiler sana hepsi de aynı tarihi mi verdi canım :)
ayyy cok sevndım canım bana da umut oldun 8 ay oldu benımde hala beklyrumtAB
Evet su falı hayatım 6-7 aylık bir ayrılıktan sonra Aralıkta barıştık.
Bnmde falim geldi bnda aynn ddgn gbi ama biraz kisa geldicanım evet nickim aynı ama bilgehatuna bugün yeni attım birinin adındaki tüm harfleri verdi nerdeyse şok oldum bide mrryemin falında söz konusu olmayan acaip noktalara deyindi.
Olumlu olumsuz karışıktı canım.pespembe diildi ondan beğendim.kandırmıyo hiç abartmıyo bide
canım evet nickim aynı ama bilgehatuna bugün yeni attım birinin adındaki tüm harfleri verdi nerdeyse şok oldum bide mrryemin falında söz konusu olmayan acaip noktalara deyindi.
Olumlu olumsuz karışıktı canım.pespembe diildi ondan beğendim.kandırmıyo hiç abartmıyo bide
Meryemden falim geldi arkdslar ya cikiyomu fali meryemin
Bazen cumlelerinden kendilerini anlattiklari hissine kapiliyorumaynen ben sana içimdeki zehri kustum demek gibi bir şey,kendi kötümserliklerini fal diye anlatıyorlar,
okdar dysun vay be falcı aylın bana bır haftaiçi seni arıcak demiş ama tek olumlu knuşan o yanı selena falann hıc bekleme dedı banaSelenayı da Saraylıyı da tavsiye ederim dene bence. falcı Aylin ide dene derim. O barışcağımız tarihi de bilmişti.
ayyy cok sevndım canım bana da umut oldun 8 ay oldu benımde hala beklyrum
okdar dysun vay be falcı aylın bana bır haftaiçi seni arıcak demiş ama tek olumlu knuşan o yanı selena falann hıc bekleme dedı bana
ayy bu durum tam benlık canım ya naptı nasıl dondu pat dye sensız olamadım mı dedıHayır canım hiç görüşmemiştik o sürede
Bana bir dediği çıkmıştı meryemin.. Oy da verdim kendisine.. HakettiArkdslar meryem cok iddaali konusuyo cikiyomu dedikleri bna bekle ve gor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?