Binnaz Abla

anladım ki bi kişiye bile kötü not verdiyseniz bi daha tellwede kimse falınıza bakmıyor. hayret bişey saçmalığa bakın :)
evet canım,buda telvenin falcılarının yapyıklarının cabası,bunlar nasıl bir yorumcu anlamadım,kapris bunlarda insanları kandrmak bunlarda,takipciyle mahalle kavgsı gibi yüz göz olmak bunlarda,biide düşük puan verenin falına bakmama ne demekse hayret

ne güzel allah mutluluğunu daimi etsin hayırlı olsun canım.

canım bilgehatun bende o kadar da mükemmel değildi, onunda aylingillerden olduğu şüpheleniliyor ya acaba meryeme attığın falla nickin aynı mı senin ?

Bir de bu bilgehatunun olumsuz konuştuğu biri var mı ?
canım evet nickim aynı ama bilgehatuna bugün yeni attım birinin adındaki tüm harfleri verdi nerdeyse şok oldum bide mrryemin falında söz konusu olmayan acaip noktalara deyindi.

iyiymis pembe tablcu olmasinda olumlumuydu sana
Olumlu olumsuz karışıktı canım.pespembe diildi ondan beğendim.kandırmıyo hiç abartmıyo bide

bana aylınle selena tamamen farklı dedı byle olunca nesıbe ve selena da zıt seyler demış oldu.s baya ıyı tutmuş sende

Meryemden falim geldi arkdslar ya cikiyomu fali meryemin

Bnmde falim geldi bnda aynn ddgn gbi ama biraz kisa geldi

Canım işte orada karşı tarafın adını ya da soru kısmında bir detay verdiysen belki oradan bilmiştir dedim. Valla çıkarsa ben de çok ama çok sevinirim. Gerçi bilgehatunla aylin bence de aynı kişi değiller bende farklıydı sonuçları ve yazım dilleri

Selenayı da Saraylıyı da tavsiye ederim dene bence. falcı Aylin ide dene derim. O barışcağımız tarihi de bilmişti.
okdar dysun vay be falcı aylın bana bır haftaiçi seni arıcak demiş ama tek olumlu knuşan o yanı selena falann hıc bekleme dedı bana

Arkdslar meryem cok iddaali konusuyo cikiyomu dedikleri bna bekle ve gor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…