Binnaz Abla

ben meryeme hıc atmadım ne dersın canım denemelı mı ıyı mı
ben meryeme hıc atmadım ne dersın canım denemelı mı ıyı mı
tekrr tkrr okuyorum erkk arkdsmla iletise gctgmi bildi.ve onun inatci davrndgini egtmdki skntlri soyledi birde bir kizdan bhstti selenda bhstmisti bu kizdan oda tehlke yartmick ddi ve buda olumlu doncgni kndi aygyla aricgni soyledi selena gibi .:) karar senin yardmci olabldmmi cnm denenebilir hisli biri buda ilkay selena meryem ucude paralel :)

canım ben ılkaya ta falsepetındeyken atmıştım ama yook ya bana hıcbr zaman fal bakmadı ne blym bana ögt veryr daha ne ınsanlarla tanısırsın dyr ama ben bunu sormyrum kı tesellıde ıstemyrum byle konuşanları sevmyrum oyzden

Bana oyle yapmdi sohbt etme havsi var evet ama iyi yorumluyo bna ole birsey yapmdi bnde sevmem sncta fali bosuna bktrmiyrz doncekmi diye sasirdim ama enerji meselesi demkki

ilk yorum olumsuzdu ikinci yorum olumluydu. bi de benim birden bütün fallarım olumluya döndü son zamanlarda. olumsuz konuşanlar da olumlu oldu anlamadım duyguları mı değişiyo

ilk yorum olumsuzdu ikinci yorum olumluydu. bi de benim birden bütün fallarım olumluya döndü son zamanlarda. olumsuz konuşanlar da olumlu oldu anlamadım duyguları mı değişiyo
Ozlemistr birde zmnla kirgnlklr gecmistr sorsaydin keske falcya

Kızlarrttr yardımm lutfenn bir ruya gordum hala etkısındeyım bu sabah 8:30 la 10:30 arası gordum emınım cunku 8:30 da su içmek için uyandım:)) rıya tabırrr edebılenn varmıııı lutfennn

kızlar yaklaşık bir aydır felan hrld fal atmıyorum normalde atardım oldukça fazla . bir aydır soğumuş gıbı fal fln atmak gelmedi içimden en son selenaya baktırmıştım ki onu severim ben çıktğını düşünürüm . zaman olarak 1 hafta felan gecikti. ama umudu kesmiştim . fal dan da beklentım olandan da . dün değil ondan önceki gün paylastıgınız esmalar ve saatleri fln vardı okumuştum zamanında yüklemiştim tel e ama yapmak nasip olmamıştı daha . fettah esmasını özellikle kuvvetli dediğiniz için çok istiyordum . neyse nasip oldu saatinin bitimine 10 dakka kala aklıkma geldi baktım fettah ın okunacağı zaman dayız . başladım hızlı hızlı okumaya bitirdim yetiştirdim yattım . dün o kadar enerjisiz kalktımki her gören sende birsey var bugun dedi . bende iyi hissetmiyodum . sonra gece oldu neyse yatcaktım benimkinden msj geldi hayret ettim cidden acaba bi etkisi varmıdır denk mi gelmişdir diye size sormak istedim.öyle güzel okuduğumuda düşünmüyorum çünkü yetiştirmek adına çabuk çabuk okumuştum duamı edip yatmıştım . garip oldum ama .. deneyen ve benim gib olan varsa yazabilirmi ?

Ne guzel cnm kac aydir ayriydiniz fallar olumlumuydu darsi bsmza

Ne guzel cnm kac aydir ayriydiniz fallar olumlumuydu darsi bsmza
aminn inşallah sizde yaşarsınız böyle ama biz yinede barıştık diyemem sadece mesaj atması oldu normalde hep arar sorardı ama 1 aydır nedense anlam veremediğim şekilde suskundu . bende hrld artık bitirdi dedim ama mesaj attı garip şeyler söyledi tabi ben yine bir çuval inciri berbat ettim ama içim rahat en azından istediğim şeyi yaptım bu arada baktırdığım herkes bana derin ve sahra mıydı binnaz da ne onun dışında herkes bana zaten barışcağımızı söyledi olumsuz konuşan yoktu anlıycağın ama şuan selena saraylı ecem23 önde gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…