- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Arkadaşlar dün serraya baktırdım tarot ilk defa tarot baktırmıştım pişman oldum seçtiğim kartları tek tek sıralamış 1. kart anlamı şu...... 2. kart anlamı bu..... demiş eğer tarot buysa bir deste alır evde seçer seçer internetten anlamına bakardımbir daha baktırmayacağım diyorum ama alışmış kudurmuştan beter bu günde samiraya kahve gönderdim az önce geldi yine fiyasko o söylediklerini nerden uyduruyor yaşımdanmı sallıyor yok evlenmişim boşanmışım çok acılar çekmişim sallıyorda sallıyor doğru olsa gam yemiyecem hatta teşekkür edeceğim bildiği için çok kızdım paralarıma acıyorum neyse çok konuştum fal baktırdığımı kimse bilmediği için sizle paylaşıyım dedim
e kahve baktıran var mı kızlar ? bana Rezzan ablayla ve Kirazeyle taban tabana zıt şeyler söylemiş, baktırdığıma baktıracağıma pişman oldum......çok olumsuz şeyler söylemiş, içim karardı resmen.
Yatmadan önce ağlamaklı oldum, dokunsalar ağlayacak durumdayım.
Şu gece o kadar dertliyim ki kızlar anlatamam size......aşkta hezimet üstüne hezimet durumundayım. Yine bir hezimetin eşiğinde miyim diye düşünüyorum, Gülderen bu iş kesinlikle olmaz demiş, yine canım acıyacak demiş. Bu kadar sınava , can acısına artık katlanamıyorum kızlar.....pazartesi gece rüyamda çok beğendiğim adamla aile olduğumuzu, bir de kucağımda kız bebek tuttuğumu görmüştüm , şimdi içim acıyor.
hayatıma sihirli değnek dokunduracak birisi çıksa keşke dostlar.......bıktım artık kaderin sınavından. Büyücüye, hocaya gidenler deli mi ne derdim eskiden, şimdi ne kadar çaresiz hissettiklerini iyice anladım. Neye umut bağlayacağımı ben de şaşırdım artık.
durunun fali geldi de asiri kisa yahu!!
nasıl bildiği şeyler var mı peki?
canim seni cok iyi anliyorum ama uzulmemeye calis.gulderen banada olumlu konusmamisti olay daha yeni basladi gibiydi onundeki kismetlere bak dedi sanki cok kolay bu dedikleri
Yani herkese ayni seyi mi soyluyor nedir anlayamadim, cunku bana da asagi yukari ayni seyi soylemis gibime geldi. Canim gercekten cok sikildi Marple, lakin bence ona buna inanip enerjimizi dusurmeyelim. Kim bir sey tutturmus ki Gulderen tuttursun? Gelecegi Allahtan baskasi bilemez zaten.
Ben Rezzan ablanin analizinin daha dogru oldugunu dusunuyorum. Sen Rezzan ablaya baktirdin mi, sana o ne dedi?
Kesira ve Gizem Sitareye de kahve baktirdim ama onlar pek benzemeyen seyler soylediler.......yani bilemedim, beynim sulandi artik ne yapayim.
ben rezzana cok baktirdim bence oyle olunca artik enerjiler baska yone kayiyor olacak dedi hama yok yani miss cherrycim,kesirada bir oalcak dedi sonra yanlis anlasilma var duzelicek dedi en sonunda da olmaz dedi sacma: seyler
sen nasilsin canim bugun
iyim cnm saol. dün kötüydüm walla dün dört fal birden baktırdım. dururum dururm bir baktırdımmı zincirleme devam eder, hatta çektiğim fallarda oldu iyi ki çekmişim onları dün neydim öyle :111:
:)cikan varmi kimlere yolladin ki
Yani herkese ayni seyi mi soyluyor nedir anlayamadim, cunku bana da asagi yukari ayni seyi soylemis gibime geldi. Canim gercekten cok sikildi Marple, lakin bence ona buna inanip enerjimizi dusurmeyelim. Kim bir sey tutturmus ki Gulderen tuttursun? Gelecegi Allahtan baskasi bilemez zaten.
Ben Rezzan ablanin analizinin daha dogru oldugunu dusunuyorum. Sen Rezzan ablaya baktirdin mi, sana o ne dedi?
Kesira ve Gizem Sitareye de kahve baktirdim ama onlar pek benzemeyen seyler soylediler.......yani bilemedim, beynim sulandi artik ne yapayim.
diğer sayfada gördüm, medyum emel baştan aşağı zırto bence diye yazmışsın. koptum gülmekten
bu arada rezzan ablam benimm kimse onun yerini tutamaz.
simdi beklemedeyim saraylihanimla dun baktirdigim duru ayni zamanlari verdi saraylihanim 1-2 ay dedi,kirazenin zamani gecti bu arada.Samira dedi ki sen git bulusma ayarlamaya calis ya ben bunu yapamam maalesef olmaz yani
bana genelde kasim ayini verdi falcilar cikmazsa hepsininki patlar, ama onlardan bagimsiz olarak ben kafamda aralik ayini koydum.
mısscherry senın burcun ne:)merak ettım ben balık ustu ıkızlerım
ben balik yukselen baligimYani oz be oz baligim , extra hassas extra duygusalim
Eksisozlukte balik burcu entry si altina birisi : "fala inanan salaklar bu insanlardan cikar" demis heheh ne kadar hakli
Allah allah, Melekten memnun olmayan bir tek ben mi varim? Bana resmen sallamasyon otesiydi fali, gercekle hicbir sekilde alakasi yoktu....ani bile tutturamamisti yani. Yine de Melek i sevdim, ne guzel bir sesi var oyleKahve baktirmisim, sekilleri kafasina , kendi dunya gorusune gore yorumlamis, sizler ne baktirdiniz? Bir sans daha verip tarot mu actirsam?
Sevval Hanim bana guzel seyler soylemis ve bence gercekten hayat hakkinda fikir sahibi olan bir "abla"..yani abla tavsiyesi alinacak biri Rezzan ablayla beraber. Diger insanlar olaylara kendi gorusleriyle, kendi bakis acilariyla bakiyorlar; olaylari tarafsiz sekilde goremiyorlar bence. Ben bakan kisinin bakis acisini degil, durumun objektif degerlendirmesini severim mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?