Binnaz Abla

sanssizlik olmus senin icin

canim seni cok iyi anliyorum ama uzulmemeye calis.gulderen banada olumlu konusmamisti olay daha yeni basladi gibiydi onundeki kismetlere bak dedi sanki cok kolay bu dedikleri

canim seni cok iyi anliyorum ama uzulmemeye calis.gulderen banada olumlu konusmamisti olay daha yeni basladi gibiydi onundeki kismetlere bak dedi sanki cok kolay bu dedikleri

Yani herkese ayni seyi mi soyluyor nedir anlayamadim, cunku bana da asagi yukari ayni seyi soylemis gibime geldi. Canim gercekten cok sikildi Marple, lakin bence ona buna inanip enerjimizi dusurmeyelim. Kim bir sey tutturmus ki Gulderen tuttursun? Gelecegi Allahtan baskasi bilemez zaten.

Ben Rezzan ablanin analizinin daha dogru oldugunu dusunuyorum. Sen Rezzan ablaya baktirdin mi, sana o ne dedi?

Kesira ve Gizem Sitareye de kahve baktirdim ama onlar pek benzemeyen seyler soylediler.......yani bilemedim, beynim sulandi artik ne yapayim.

Son düzenleme:

ben rezzana cok baktirdim bence oyle olunca artik enerjiler baska yone kayiyor olacak dedi hama yok yani miss cherrycim,kesirada bir oalcak dedi sonra yanlis anlasilma var duzelicek dedi en sonunda da olmaz dedi sacma : seyler

ben rezzana cok baktirdim bence oyle olunca artik enerjiler baska yone kayiyor olacak dedi hama yok yani miss cherrycim,kesirada bir oalcak dedi sonra yanlis anlasilma var duzelicek dedi en sonunda da olmaz dedi sacma : seyler

Ayol herkes sacmaliyor resmen.....kime inanacagimi sasirdim. Ben Aralik a kadar beklemeye karar verdim. Yani olursa ekime kadar olmazsa s...e kadar politikasi guducem Araliktaki yilbasi tatiline kadar oldu oldu, olmadi s..r edip gecicem, yeter artik bana da yazik. Eloglu sefahat icinde yasarken fala dunyanin parasini doken ben oldum Verdigim paralara acidim dun gece.

sen nasilsin canim bugun

iyim cnm saol. dün kötüydüm walla dün dört fal birden baktırdım. dururum dururm bir baktırdımmı zincirleme devam eder, hatta çektiğim fallarda oldu iyi ki çekmişim onları dün neydim öyle :111:

iyim cnm saol. dün kötüydüm walla dün dört fal birden baktırdım. dururum dururm bir baktırdımmı zincirleme devam eder, hatta çektiğim fallarda oldu iyi ki çekmişim onları dün neydim öyle :111:

:)cikan varmi kimlere yolladin ki

diğer sayfada gördüm, medyum emel baştan aşağı zırto bence diye yazmışsın. koptum gülmekten

bu arada rezzan ablam benimm kimse onun yerini tutamaz.

diğer sayfada gördüm, medyum emel baştan aşağı zırto bence diye yazmışsın. koptum gülmekten

bu arada rezzan ablam benimm kimse onun yerini tutamaz.

simdi beklemedeyim saraylihanimla dun baktirdigim duru ayni zamanlari verdi saraylihanim 1-2 ay dedi,kirazenin zamani gecti bu arada.Samira dedi ki sen git bulusma ayarlamaya calis ya ben bunu yapamam maalesef olmaz yani

simdi beklemedeyim saraylihanimla dun baktirdigim duru ayni zamanlari verdi saraylihanim 1-2 ay dedi,kirazenin zamani gecti bu arada.Samira dedi ki sen git bulusma ayarlamaya calis ya ben bunu yapamam maalesef olmaz yani

Bana genelde Kasim ayini verdi falcilar cikmazsa hepsininki patlar , ama onlardan bagimsiz olarak ben kafamda Aralik ayini koydum.

mısscherry senın burcun ne:)merak ettım ben balık ustu ıkızlerım

Ben balik yukselen baligim yani oz be oz baligim , extra hassas extra duygusalim

eksisozlukte balik burcu entry si altina birisi : "fala inanan salaklar bu insanlardan cikar" demis heheh ne kadar hakli

Son düzenleme:
Kızlar fallar için canınızı sıkmayın lütfen ben 2 sene önce ayrılık yaşayınca 4-5 kişiye baktırmıştım 1 ay içinde 3ü dönecek-2si dönmeycek demişti sonra farkettim ki ben adamı zaten sevmiyorum bıraktım sadece 1 ay sürdü fal hevesim... sonra başka birine ilgim oldu o ara yine 4-5 fal baktırdım 1 ayda ona baktırdım onlar bekle dediler ben beklemedim inada gittim başkasıyla oldum baştan istemesem de sonra sevdim ve biz evlilik kararı aldık aradan 7-8 ay geçti sorunlar olunca 1-2 fal baktırdım onlarda hiç bana ayrılırsınız uyuşmazsınız demediler hepsi olumluydu lakin biz düğün tarihi alamıza rağmen ben vazgeçtim bu işten ayrıldıksonra inat için vazgeçtiğim adamla sürpriz beraberliğim oldu özellikle haziran sonundan beri fal delisi oldum yani demem o ki binnaz abla falcılarına baktırmıştım o dönem biri de bana bu evlilik olmaz siz uyumsuzssunuz demedi ama şimdi sorunca oooo bir sürü sey diyorlar yani demem o ki fal için üzülmeyin anlık mutluluktur fal ama şunu da belirteyim o zaman Nesibe,Melek ve Rezzan abla yoktu hayatım da onları ayrı tutmak isterim:)neyse bugun son bi nesibe yapıp uzun dinlenme moduna girmeliyim hazır soğumuşsken fal işinden

Allah allah, Melekten memnun olmayan bir tek ben mi varim? Bana resmen sallamasyon otesiydi fali, gercekle hicbir sekilde alakasi yoktu....ani bile tutturamamisti yani. Yine de Melek i sevdim, ne guzel bir sesi var oyle Kahve baktirmisim, sekilleri kafasina , kendi dunya gorusune gore yorumlamis, sizler ne baktirdiniz? Bir sans daha verip tarot mu actirsam?

Sevval Hanim bana guzel seyler soylemis ve bence gercekten hayat hakkinda fikir sahibi olan bir "abla"..yani abla tavsiyesi alinacak biri Rezzan ablayla beraber. Diger insanlar olaylara kendi gorusleriyle, kendi bakis acilariyla bakiyorlar; olaylari tarafsiz sekilde goremiyorlar bence. Ben bakan kisinin bakis acisini degil, durumun objektif degerlendirmesini severim mesela :)

Ben tarot baktırıyorum bu zamana dek 4 kere baktırmışımdır herhalde hiç çelişmedi ve her seferinde farklı durumlardanda bahsetti yani asıl olay için hep aynı ama ekstra durumlarda da kendini tekrar etmedi yani,Sevval hnma ben de baktırdım o da aynıydı diğerleriyle benim zaten falları okusanız gülersiniz hep aynı bence bir kere bilirse devamı geliyor ama baştan uyuşmadığınızı sallayın mesela melih,Nurdanus bana hiç uymadı yani belki söyledikleri paraleldi diğerleriyle ama ısınamadım onlara bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…