Binnaz Abla

Kızlarrttr yardımm lutfenn bir ruya gordum hala etkısındeyım bu sabah 8:30 la 10:30 arası gordum emınım cunku 8:30 da su içmek için uyandım:)) rıya tabırrr edebılenn varmıııı lutfennn

ben çok rüya gören bir tip olduğum için, rüya gördüm demeyin meraklanıyorum sonra. gördüğün rüya çok özel değilse burdan paylaş istersen

Ya fettahı okuduğumda bende de olmuştu canım.. Çözüm bekleyen bir konu vardı. Hemen çözülmüştü.inanıyorum bu esmanın gücüne..birde ya cami ya vedud çok etkili

Bana da dedigi sey, dedigi zamanda cikti ilk falinda. Sonrakiler ozensizdi ama, simardi.
Genelde bütün falcılarda oluyor bu durum. Bunu farkettim. İkinciyi baktırdığın zaman sapıtıyorlar.. Demekki bir falcıya bir kere baktıracaksın ya da aradan çok uzun zaman geçmesi lazım

Kizlar bi sure daha kalsin kazene mesaj atip duzenlemesini istiycem su gereksiz falcilari reklamcilari cikarmis oluruz hemde yenilerini ekleriz

Ya fettah esmsi kac kez oygkudun cnm birde gcmi okudun bnda hepsi brscksnz dyo ama tik yok :)

Ya fettah esmsi kac kez oygkudun cnm birde gcmi okudun bnda hepsi brscksnz dyo ama tik yok :)
gece okudum vallahi o gün 00.07 miydi neydi okumaya başladığımda 00.17 de biticekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam . ama yanlış bilmiyorsam hergün değişiyor saatleeri . telefonuna programı indir istersen ordan takip et . 489 kez söyledim .

Ne programi cnm ben oncdn cok esma cektim ama tersine dondu durmlar

Ya fettahı okuduğumda bende de olmuştu canım.. Çözüm bekleyen bir konu vardı. Hemen çözülmüştü.inanıyorum bu esmanın gücüne..birde ya cami ya vedud çok etkili
Fettah esmasını hangi gezegen saatinde okuyosun canım..

canımmmm ya fettah 489 defa ben bi de ya vedud ya cami okuyodum 1000 defa bi kaç gün düzenli devam ettim hatta ondan sonra fallarım olumluya döndü zaten işe yaradığı için mi öyle oldu yoksa falcılar mı sapıttı ona sen karar ver

kızlar bişi sorcam. bu klotho kart yorumcusu mu? bana baktığı fal sadece kart yorumu gibi

kızlar medyumselena ya fal atmayı düşünüyorum ama çok sıra oluyordu sanırım, öyle hatırlıyorum. ne kadar bekletiyor acaba

Cnm bnde ya vedud ya cami o kdr cok okuyodumki artk enerjim klmydu beni kotu etkldni anlynca biraktim birde karsi taraf duzelwcgne dha ktu oldu bnde fayda etmeyince brktim yiprndim cnku bnmki hyrszdi belkde allh uzaklstrdi ama seninki hayrldr esmalar etki etmis olabilir ama bnm daha kotuye gtti gerci herseyin bir zmni var bn euzu besmele cekyrm bzn agirlk yapmyo rhtltyo birde bir dua okumustum cevirgel onceden ama sela vakti okumustum aramisti :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…