Kızlarrttr yardımm lutfenn bir ruya gordum hala etkısındeyım bu sabah 8:30 la 10:30 arası gordum emınım cunku 8:30 da su içmek için uyandım:)) rıya tabırrr edebılenn varmıııı lutfennn
Ya fettahı okuduğumda bende de olmuştu canım.. Çözüm bekleyen bir konu vardı. Hemen çözülmüştü.inanıyorum bu esmanın gücüne..birde ya cami ya vedud çok etkilikızlar yaklaşık bir aydır felan hrld fal atmıyorum normalde atardım oldukça fazla . bir aydır soğumuş gıbı fal fln atmak gelmedi içimden en son selenaya baktırmıştım ki onu severim ben çıktğını düşünürüm . zaman olarak 1 hafta felan gecikti. ama umudu kesmiştim . fal dan da beklentım olandan da . dün değil ondan önceki gün paylastıgınız esmalar ve saatleri fln vardı okumuştum zamanında yüklemiştim tel e ama yapmak nasip olmamıştı daha . fettah esmasını özellikle kuvvetli dediğiniz için çok istiyordum . neyse nasip oldu saatinin bitimine 10 dakka kala aklıkma geldi baktım fettah ın okunacağı zaman dayız . başladım hızlı hızlı okumaya bitirdim yetiştirdim yattım . dün o kadar enerjisiz kalktımki her gören sende birsey var bugun dedi . bende iyi hissetmiyodum . sonra gece oldu neyse yatcaktım benimkinden msj geldi hayret ettim cidden acaba bi etkisi varmıdır denk mi gelmişdir diye size sormak istedim.öyle güzel okuduğumuda düşünmüyorum çünkü yetiştirmek adına çabuk çabuk okumuştum duamı edip yatmıştım . garip oldum ama .. deneyen ve benim gib olan varsa yazabilirmi ?
Genelde bütün falcılarda oluyor bu durum. Bunu farkettim. İkinciyi baktırdığın zaman sapıtıyorlar.. Demekki bir falcıya bir kere baktıracaksın ya da aradan çok uzun zaman geçmesi lazımBana da dedigi sey, dedigi zamanda cikti ilk falinda. Sonrakiler ozensizdi ama, simardi.
Kizlar bi sure daha kalsin kazene mesaj atip duzenlemesini istiycem su gereksiz falcilari reklamcilari cikarmis oluruz hemde yenilerini ekleriztolin anketi senmi hazırladn? Telwe deki serüvenin de olması gerekirdi bence. O kadar lüzumsuz falcı varki onun olmaması garip.. Çok beğenilen falcılardan..
Kitap falı baktırdım bu arada serüvene.. Çok beğendim kızlar.. Başarılı buldum
Nesibeye oy verenlere baktım da çoğu tanıdık değil. Yeni üye.. İlginçKizlar bi sure daha kalsin kazene mesaj atip duzenlemesini istiycem su gereksiz falcilari reklamcilari cikarmis oluruz hemde yenilerini ekleriz
ya onu kazene soyledım ama noldu ne cıktı sonuc hıc bılmıyorum bısey soylemedı kazen demekkı reklam gıbı bısey cıkmadıNesibeye oy verenlere baktım da çoğu tanıdık değil. Yeni üye.. İlginç
Ya fettah esmsi kac kez oygkudun cnm birde gcmi okudun bnda hepsi brscksnz dyo ama tik yok :)aminn inşallah sizde yaşarsınız böyle ama biz yinede barıştık diyemem sadece mesaj atması oldu normalde hep arar sorardı ama 1 aydır nedense anlam veremediğim şekilde suskundu . bende hrld artık bitirdi dedim ama mesaj attı garip şeyler söyledi tabi ben yine bir çuval inciri berbat ettim ama içim rahat en azından istediğim şeyi yaptımbu arada baktırdığım herkes bana derin ve sahra mıydı binnaz da ne onun dışında herkes bana zaten barışcağımızı söyledi olumsuz konuşan yoktu anlıycağın ama şuan selena saraylı ecem23 önde gidiyor
gece okudum vallahi o gün 00.07 miydi neydi okumaya başladığımda 00.17 de biticekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam . ama yanlış bilmiyorsam hergün değişiyor saatleeri . telefonuna programı indir istersen ordan takip et . 489 kez söyledim .Ya fettah esmsi kac kez oygkudun cnm birde gcmi okudun bnda hepsi brscksnz dyo ama tik yok :)
Ne programi cnm ben oncdn cok esma cektim ama tersine dondu durmlargece okudum vallahi o gün 00.07 miydi neydi okumaya başladığımda 00.17 de biticekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam . ama yanlış bilmiyorsam hergün değişiyor saatleeri . telefonuna programı indir istersen ordan takip et . 489 kez söyledim .
Fettah esmasını hangi gezegen saatinde okuyosun canım..Ya fettahı okuduğumda bende de olmuştu canım.. Çözüm bekleyen bir konu vardı. Hemen çözülmüştü.inanıyorum bu esmanın gücüne..birde ya cami ya vedud çok etkili
canımmmm ya fettah 489 defa ben bi de ya vedud ya cami okuyodum 1000 defa bi kaç gün düzenli devam ettim hatta ondan sonra fallarım olumluya döndü zaten işe yaradığı için mi öyle oldu yoksa falcılar mı sapıttı ona sen karar verYa fettah esmsi kac kez oygkudun cnm birde gcmi okudun bnda hepsi brscksnz dyo ama tik yok :)
Merkür saatinde günde 489 defa vakit buldukça okumaya çalışıyorum.. Faydasını gördüm çok şükürFettah esmasını hangi gezegen saatinde okuyosun canım..
ben baktırmadım ama duvarına baktım samimi bi adama benziyo dikkatimi çektimedyum serkan hoca tellwedeki nasıl baktıran varmı kuşlarr??
Cnm bnde ya vedud ya cami o kdr cok okuyodumki artk enerjim klmydu beni kotu etkldni anlynca biraktim birde karsi taraf duzelwcgne dha ktu oldu bnde fayda etmeyince brktim yiprndim cnku bnmki hyrszdi belkde allh uzaklstrdi ama seninki hayrldr esmalar etki etmis olabilir ama bnm daha kotuye gtti gerci herseyin bir zmni var bn euzu besmele cekyrm bzn agirlk yapmyo rhtltyo birde bir dua okumustum cevirgel onceden ama sela vakti okumustum aramisti :) :)canımmmm ya fettah 489 defa ben bi de ya vedud ya cami okuyodum 1000 defa bi kaç gün düzenli devam ettim hatta ondan sonra fallarım olumluya döndü zaten işe yaradığı için mi öyle oldu yoksa falcılar mı sapıttı ona sen karar ver
klotho burda kendı reklamını yapmıstı ve gozden dustukızlar bişi sorcam. bu klotho kart yorumcusu mu? bana baktığı fal sadece kart yorumu gibi
ordakı medyum serkan hoca medyum suleyman falan aynı kısı dıye yazmıstı bı arkadasmedyum serkan hoca tellwedeki nasıl baktıran varmı kuşlarr??
Nasil peki cnm olumlumu bnmkni iade etmistikızlar bişi sorcam. bu klotho kart yorumcusu mu? bana baktığı fal sadece kart yorumu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?