Binnaz Abla

Bacım çevirgel falan aman bulaşma bu dualara.. Üç harflilerle ilgili dualar onlar.. Büyüye girer.. Sen esmalara devam et.. Ters etki yapıyorsa okumadan önce 8 ayelel kürsi oku..

2-3 ay önce selenaya su falı atmıştım epey zaman geçti aradan tekrar atmak istiyorum ama korkuyorum olumsuz bişey söyler diye. nedense onun olumsuz yorumları beni çok etkiliyo. başka biri söylese amaan diyip geçiyorum da selenanın olumsuz yorumu beni çok üzmüştü falın etkisinden çıkamamıştım bi kaç gün. sanırım ona çok güvendiğim için söylediklerine fazla inanıyorum

Bacım çevirgel falan aman bulaşma bu dualara.. Üç harflilerle ilgili dualar onlar.. Büyüye girer.. Sen esmalara devam et.. Ters etki yapıyorsa okumadan önce 8 ayelel kürsi oku..
Yok cnm iki yil once okumustm bn icinde esmlr olan bi dua guclu dedign gbi birsey dgl ztn suan elimde dgl oncdn okudugum bir duaydi

cevırgel okuycana mubınlı yasın oku daha ıyı

içinde olduğum durumu iyi anlatmış sonuç da olumlu zaman da vermiş bakalım canım çıkarsa söylerim pek uzun bi süre değil
Hadi ya fallrla aliyoruz gazi bnde hic gidisat ole dgl sende varmi bir gelisme

sen hep sumu atiyosun

Olumsuz ddigi sey ciktimi cnm

Yok cnm iki yil once okumustm bn icinde esmlr olan bi dua guclu dedign gbi birsey dgl ztn suan elimde dgl oncdn okudugum bir duaydi
O duanın ben pek hayırlı olmadığını duydum.. Sevdiğini geri getirir ama ne şekilde getirir bilinmez birde duanın etkisi geçtiğinde senden tekrar uzaklaşıyor ayrılıyorsunuz faydası yok yani.. Sen samimi şekilde duanı at Allaha.. İçinden geldiği gibi iste.. Boşver onları.. Allah kalpten yapılan duaları geri çevirmez

yok canım ya valla hiç umutlu da değilim ama bilgehatun söylemiş bu hissettiğimi de hiç dönmiycek gibi düşünüyosun ama dönücek demiş o da klothoyla aynı zamanı vermişti
Onu bna meryem ddi ne bu umutsuzluk hersy senin ddgn zmnda olmaz bekle gor dedi ilkyda bu ole yada byle dnr ddi bizde napalim karsi tarafta hic tik olmynca

Cnm okuyli cok oldu ben ediyirum duami ztn o duann icergne bakmdn sanrm icnde esmlr var ve peygmbr efndmzi btn pygmbrlri araci kiliyosun dedgn gbi bir dua degil ve hayrlysa donuyo allhtn istyoruz snucta soylemis bulundum dendgm bir seydi sadece eski zmn

dimi ya ufacık bi gelişme olsa havalara uçucam da yok kıpırtı bile. bi de benimki başka bi kızla beraber napam ben napamm
Tatlim sormaya bnm fallrdada bir kiz cikip duruyo bi mesaj gelse yetr ya donmeyide gectim bnmkde suphli sennki bnce sklr ondan kiz nsl birsey tip olarak sennki dis gorunusunemi vurulmus

Tatlim sormaya bnm fallrdada bir kiz cikip duruyo bi mesaj gelse yetr ya donmeyide gectim bnmkde suphli sennki bnce sklr ondan kiz nsl birsey tip olarak sennki dis gorunusunemi vurulmus
bilmiyorum ki canım normal bi tip işte aylin ve bi kaç kişi daha çok öncelerden tanıdığı biri demişlerdi bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…