içinde olduğum durumu iyi anlatmış sonuç da olumlu zaman da vermiş bakalım canım çıkarsa söylerim pek uzun bi süre değilNasil peki cnm olumlumu bnmkni iade etmisti
Bacım çevirgel falan aman bulaşma bu dualara.. Üç harflilerle ilgili dualar onlar.. Büyüye girer.. Sen esmalara devam et.. Ters etki yapıyorsa okumadan önce 8 ayelel kürsi oku..Cnm bnde ya vedud ya cami o kdr cok okuyodumki artk enerjim klmydu beni kotu etkldni anlynca biraktim birde karsi taraf duzelwcgne dha ktu oldu bnde fayda etmeyince brktim yiprndim cnku bnmki hyrszdi belkde allh uzaklstrdi ama seninki hayrldr esmalar etki etmis olabilir ama bnm daha kotuye gtti gerci herseyin bir zmni var bn euzu besmele cekyrm bzn agirlk yapmyo rhtltyo birde bir dua okumustum cevirgel onceden ama sela vakti okumustum aramisti :) :)
Yok cnm iki yil once okumustm bn icinde esmlr olan bi dua guclu dedign gbi birsey dgl ztn suan elimde dgl oncdn okudugum bir duaydiBacım çevirgel falan aman bulaşma bu dualara.. Üç harflilerle ilgili dualar onlar.. Büyüye girer.. Sen esmalara devam et.. Ters etki yapıyorsa okumadan önce 8 ayelel kürsi oku..
cevırgel okuycana mubınlı yasın oku daha ıyıCnm bnde ya vedud ya cami o kdr cok okuyodumki artk enerjim klmydu beni kotu etkldni anlynca biraktim birde karsi taraf duzelwcgne dha ktu oldu bnde fayda etmeyince brktim yiprndim cnku bnmki hyrszdi belkde allh uzaklstrdi ama seninki hayrldr esmalar etki etmis olabilir ama bnm daha kotuye gtti gerci herseyin bir zmni var bn euzu besmele cekyrm bzn agirlk yapmyo rhtltyo birde bir dua okumustum cevirgel onceden ama sela vakti okumustum aramisti :) :)
Hadi ya fallrla aliyoruz gazi bnde hic gidisat ole dgl sende varmi bir gelismeiçinde olduğum durumu iyi anlatmış sonuç da olumlu zaman da vermiş bakalım canım çıkarsa söylerim pek uzun bi süre değil
canım medyum süleyman kapatmış sadece serkan var:)klotho burda kendı reklamını yapmıstı ve gozden dustu
ordakı medyum serkan hoca medyum suleyman falan aynı kısı dıye yazmıstı bı arkadas
Cnm onuda okudum bu nu iki yil once denemistimcevırgel okuycana mubınlı yasın oku daha ıyı
sen hep sumu atiyosun2-3 ay önce selenaya su falı atmıştım epey zaman geçti aradan tekrar atmak istiyorum ama korkuyorum olumsuz bişey söyler diye. nedense onun olumsuz yorumları beni çok etkiliyo. başka biri söylese amaan diyip geçiyorum da selenanın olumsuz yorumu beni çok üzmüştü falın etkisinden çıkamamıştım bi kaç gün. sanırım ona çok güvendiğim için söylediklerine fazla inanıyorum
yok canım ya valla hiç umutlu da değilim ama bilgehatun söylemiş bu hissettiğimi de hiç dönmiycek gibi düşünüyosun ama dönücek demiş o da klothoyla aynı zamanı vermiştiHadi ya fallrla aliyoruz gazi bnde hic gidisat ole dgl sende varmi bir gelisme
Olumsuz ddigi sey ciktimi cnm2-3 ay önce selenaya su falı atmıştım epey zaman geçti aradan tekrar atmak istiyorum ama korkuyorum olumsuz bişey söyler diye. nedense onun olumsuz yorumları beni çok etkiliyo. başka biri söylese amaan diyip geçiyorum da selenanın olumsuz yorumu beni çok üzmüştü falın etkisinden çıkamamıştım bi kaç gün. sanırım ona çok güvendiğim için söylediklerine fazla inanıyorum
ilk falım suydu ona sonra tarot atmıştım en son da kelebek attım hepsinde de aynı sonuca vardırmıştı olumsuzdu yanisen hep sumu atiyosun
daha zamanı var epey canım yaz aylarında bi kaç kez görüşmeniz haberleşmeniz olcak ama senin istediğin gibi olmıycak geleceğiniz yok demiştiOlumsuz ddigi sey ciktimi cnm
O duanın ben pek hayırlı olmadığını duydum.. Sevdiğini geri getirir ama ne şekilde getirir bilinmez birde duanın etkisi geçtiğinde senden tekrar uzaklaşıyor ayrılıyorsunuz faydası yok yani.. Sen samimi şekilde duanı at Allaha.. İçinden geldiği gibi iste.. Boşver onları.. Allah kalpten yapılan duaları geri çevirmezYok cnm iki yil once okumustm bn icinde esmlr olan bi dua guclu dedign gbi birsey dgl ztn suan elimde dgl oncdn okudugum bir duaydi
Onu bna meryem ddi ne bu umutsuzluk hersy senin ddgn zmnda olmaz bekle gor dedi ilkyda bu ole yada byle dnr ddi bizde napalim karsi tarafta hic tik olmyncayok canım ya valla hiç umutlu da değilim ama bilgehatun söylemiş bu hissettiğimi de hiç dönmiycek gibi düşünüyosun ama dönücek demiş o da klothoyla aynı zamanı vermişti
dimi ya ufacık bi gelişme olsa havalara uçucam da yok kıpırtı bile. bi de benimki başka bi kızla beraber napam ben napammOnu bna meryem ddi ne bu umutsuzluk hersy senin ddgn zmnda olmaz bekle gor dedi ilkyda bu ole yada byle dnr ddi bizde napalim karsi tarafta hic tik olmynca
Cnm okuyli cok oldu ben ediyirum duami ztn o duann icergne bakmdn sanrm icnde esmlr var ve peygmbr efndmzi btn pygmbrlri araci kiliyosun dedgn gbi bir dua degil ve hayrlysa donuyo allhtn istyoruz snucta soylemis bulundum dendgm bir seydi sadece eski zmnO duanın ben pek hayırlı olmadığını duydum.. Sevdiğini geri getirir ama ne şekilde getirir bilinmez birde duanın etkisi geçtiğinde senden tekrar uzaklaşıyor ayrılıyorsunuz faydası yok yani.. Sen samimi şekilde duanı at Allaha.. İçinden geldiği gibi iste.. Boşver onları.. Allah kalpten yapılan duaları geri çevirmez
Tatlim sormaya bnm fallrdada bir kiz cikip duruyo bi mesaj gelse yetr ya donmeyide gectim bnmkde suphli sennki bnce sklr ondan kiz nsl birsey tip olarak sennki dis gorunusunemi vurulmusdimi ya ufacık bi gelişme olsa havalara uçucam da yok kıpırtı bile. bi de benimki başka bi kızla beraber napam ben napamm
Hadi ya donmezmi diyo ins cikmazilk falım suydu ona sonra tarot atmıştım en son da kelebek attım hepsinde de aynı sonuca vardırmıştı olumsuzdu yani
bilmiyorum ki canım normal bi tip işte aylin ve bi kaç kişi daha çok öncelerden tanıdığı biri demişlerdi bilmiyorum vallaTatlim sormaya bnm fallrdada bir kiz cikip duruyo bi mesaj gelse yetr ya donmeyide gectim bnmkde suphli sennki bnce sklr ondan kiz nsl birsey tip olarak sennki dis gorunusunemi vurulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?