Binnaz Abla

Kizlar ya 2.5 vade derken 2 bucuk aymi demk istylr ben pek anlmyrum :) falcilar in dilinden

canım fettahın zamanı nedır bana da yazarmısın ben de çok kez yaşardım ama bu sefer brsey oldu valla

Ya fettahı okuduğumda bende de olmuştu canım.. Çözüm bekleyen bir konu vardı. Hemen çözülmüştü.inanıyorum bu esmanın gücüne..birde ya cami ya vedud çok etkili
ya ben ya cami ya vedudu 1 hafta okudum bsy olmayınca bıraktım tekrar başlasam mı cok erken bırakmışım deglmı

ya ben ya cami ya vedudu 1 hafta okudum bsy olmayınca bıraktım tekrar başlasam mı cok erken bırakmışım deglmı
Tabiki erken etkisini görmek için en az 2 ay okumak gerekiyormuş.. Esmalarn etkisi 2 aydan sonra daha çok belli oluyor.. Birde gece okumak etkisini hızlandırıyor.. Özellikle geceleri Jüpiter saatinde 1000 defa çekebilirsin ya cami ya vedud u..

şaka gibiyim ya çok utanıyorum 1 hafta adam gbı bıle yapmadan bıraktım sonrada duaya suç buldum.s canım cok sagol ya ben okudukça sevapları ınsallah sana ve butun forumdkı ayrı kalan kavuşmak ısteyen arkdslarımıza ulaşır.amin

ya kızlar dun bılgeya fal attım yorumu gelmiş bugun son zamanlarda butun fallar olumsuza döndu ama ben onu unutmak ıstemıyorum .bir umut okumadıgım dualarıma devam edicem(( unutmak ıstemyrum ya bılge de 7 dk lık fal atmış aman aman begenmedım ya..bıraz öğt gbı olmuş ve dedıgım knuylla ılglı olmaz demış onun dışında da hıcbrseye bakmamış hanı benm hayatıma baskası grer mı ve ya iş durumu falan fılan tek soruya yorum yapmış bekleme demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…