- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
hafta ya da ay :)Kizlar ya 2.5 vade derken 2 bucuk aymi demk istylr ben pek anlmyrum :) falcilar in dilinden
Sen De hepsine bktrmssn sanirim meryme bktrdnmi hic o da ayrnti veriyo bayabilmiyorum ki canım normal bi tip işte aylin ve bi kaç kişi daha çok öncelerden tanıdığı biri demişlerdi bilmiyorum valla
ya Iki bucuk hftda yada iki ay icndemi olck :):)hafta ya da ay :)
ona da baktırdımSen De hepsine bktrmssn sanirim meryme bktrdnmi hic o da ayrnti veriyo baya
evet canım aynen öyle :)ya Iki bucuk hftda yada iki ay icndemi olck :):)
Hfta gcti ay i beklicez bu kisi yanlz gecirdim biride dese direk hftya aricak hep uzun vade veriyolarevet canım aynen öyle :)
Baktirmdgn varmi cnm :) rezzn abla nasilona da baktırdımilk baktırdığımda çok olumsuzdu ikincide olumluydu
8 aydır ayrıyım baktırmadığım kalmadıBaktirmdgn varmi cnm :) rezzn abla nasil
canım fettahın zamanı nedır bana da yazarmısın ben de çok kez yaşardım ama bu sefer brsey oldu vallakızlar yaklaşık bir aydır felan hrld fal atmıyorum normalde atardım oldukça fazla . bir aydır soğumuş gıbı fal fln atmak gelmedi içimden en son selenaya baktırmıştım ki onu severim ben çıktğını düşünürüm . zaman olarak 1 hafta felan gecikti. ama umudu kesmiştim . fal dan da beklentım olandan da . dün değil ondan önceki gün paylastıgınız esmalar ve saatleri fln vardı okumuştum zamanında yüklemiştim tel e ama yapmak nasip olmamıştı daha . fettah esmasını özellikle kuvvetli dediğiniz için çok istiyordum . neyse nasip oldu saatinin bitimine 10 dakka kala aklıkma geldi baktım fettah ın okunacağı zaman dayız . başladım hızlı hızlı okumaya bitirdim yetiştirdim yattım . dün o kadar enerjisiz kalktımki her gören sende birsey var bugun dedi . bende iyi hissetmiyodum . sonra gece oldu neyse yatcaktım benimkinden msj geldi hayret ettim cidden acaba bi etkisi varmıdır denk mi gelmişdir diye size sormak istedim.öyle güzel okuduğumuda düşünmüyorum çünkü yetiştirmek adına çabuk çabuk okumuştum duamı edip yatmıştım . garip oldum ama .. deneyen ve benim gib olan varsa yazabilirmi ?
ya ben ya cami ya vedudu 1 hafta okudum bsy olmayınca bıraktım tekrar başlasam mıYa fettahı okuduğumda bende de olmuştu canım.. Çözüm bekleyen bir konu vardı. Hemen çözülmüştü.inanıyorum bu esmanın gücüne..birde ya cami ya vedud çok etkili
bende o yolda ilerliyorun en bgndgn selenami cnm8 aydır ayrıyım baktırmadığım kalmadıonu beğenmiştim ama hatırlamıyorum çok tekrar bi dinlemem lazım
en çok etkileyen selena. en çok şaşırtan aylin. en çok güven ve huzur veren rezzan ablabende o yolda ilerliyorun en bgndgn selenami cnm
Tabiki erken etkisini görmek için en az 2 ay okumak gerekiyormuş.. Esmalarn etkisi 2 aydan sonra daha çok belli oluyor.. Birde gece okumak etkisini hızlandırıyor.. Özellikle geceleri Jüpiter saatinde 1000 defa çekebilirsin ya cami ya vedud u..ya ben ya cami ya vedudu 1 hafta okudum bsy olmayınca bıraktım tekrar başlasam mıcok erken bırakmışım deglmı
sen de benim gibisin hemen olsun istiyoruz sanırımya ben ya cami ya vedudu 1 hafta okudum bsy olmayınca bıraktım tekrar başlasam mıcok erken bırakmışım deglmı
Aylin merymle ayni kisi umis snrm baktirasim vardi amaen çok etkileyen selena. en çok şaşırtan aylin. en çok güven ve huzur veren rezzan abla
valla çok umrumda değil aynı kişi olmaları doğru yorum yaptıkları sürece :)Aylin merymle ayni kisi umis snrm baktirasim vardi ama
Ilkayi bgndnmivalla çok umrumda değil aynı kişi olmaları doğru yorum yaptıkları sürece :)
şaka gibiyim ya çok utanıyorum 1 hafta adam gbı bıle yapmadan bıraktım sonrada duaya suç buldum.s canım cok sagol ya ben okudukça sevapları ınsallah sana ve butun forumdkı ayrı kalan kavuşmak ısteyen arkdslarımıza ulaşır.aminTabiki erken etkisini görmek için en az 2 ay okumak gerekiyormuş.. Esmalarn etkisi 2 aydan sonra daha çok belli oluyor.. Birde gece okumak etkisini hızlandırıyor.. Özellikle geceleri Jüpiter saatinde 1000 defa çekebilirsin ya cami ya vedud u..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?