evet bependim canım hatta bi dediği de çıktıIlkayi bgndnmi
cikan nyle ilgliydi ne attin cnm bdeevet bependim canım hatta bi dediği de çıktı
tarot atmıştım. bi arkadaşımın benden hoşlandığını açılıcağını ama devamını getirmiyceğini öyle cesur bi adam olmadığını söylemişti. hakkaten de arkadaşım sevgililer gününde sevgili olmak istediğini söyledi ben lafı çevirdim falan istemedim panik yaptım o zamandan beri de konuşmuyoruz işte bi kaç kez ben yazdım onun dışında yok kayboldu ortadan çocukcikan nyle ilgliydi ne attin cnm bde
esas knu icin ne dditarot atmıştım. bi arkadaşımın benden hoşlandığını açılıcağını ama devamını getirmiyceğini öyle cesur bi adam olmadığını söylemişti. hakkaten de arkadaşım sevgililer gününde sevgili olmak istediğini söyledi ben lafı çevirdim falan istemedim panik yaptım o zamandan beri de konuşmuyoruz işte bi kaç kez ben yazdım onun dışında yok kayboldu ortadan çocuk
olumlu konuştu yaz başları zamanını verdi doğru hatırlıyosamesas knu icin ne ddi
Cnm senin sanirim yazn donus olucakolumlu konuştu yaz başları zamanını verdi doğru hatırlıyosam
inşallah umarım hepimizin istediği gibi olurCnm senin sanirim yazn donus olucak
hangisi canım binnaz bilgemi yoksa tellwe bilgehatunmuya kızlar dun bılgeya fal attım yorumu gelmiş bugun son zamanlarda butun fallar olumsuza döndu ama ben onu unutmak ıstemıyorum .bir umut okumadıgım dualarıma devam edicem(( unutmak ıstemyrum ya bılge de 7 dk lık fal atmış aman aman begenmedım ya..bıraz öğt gbı olmuş ve dedıgım knuylla ılglı olmaz demış onun dışında da hıcbrseye bakmamış hanı benm hayatıma baskası grer mı ve ya iş durumu falan fılan tek soruya yorum yapmış bekleme demiş
hangisi canım binnaz bilgemi yoksa tellwe bilgehatunmu
binnazdaki bilge canımhangisi canım binnaz bilgemi yoksa tellwe bilgehatunmu
medyumserkan hocabeğendiiiim baya iddialı arkadaşlar.çok şaşırdımm tüm sorularada
hemen cevap verdi.şuan sistemde atarsanız
:)) Allah iyiliğini versin. ama dikkat ettim medyum süleyman kapatmış öyle i kullanıcı yok.dün bi arkadaş medyum serkanın yakın gelecekte dedikleri çıktı diyince şok oldum bi denemek istedim.anda şaşırttı benievet serkan hoca baya biliyor, medyum süleymanda iyi...acaba baba ve oğlumduur anlamadım gitti.
:)) Allah iyiliğini versin. ama dikkat ettim medyum süleyman kapatmış öyle i kullanıcı yok.dün bi arkadaş medyum serkanın yakın gelecekte dedikleri çıktı diyince şok oldum bi denemek istedim.anda şaşırttı beni
serkanhoca öle şeyler söylediki cuk oturdu resmen. yakın gelecekte dediğinin bitanesi çıktı. süleymanda damatlık kıyafetiyle kapatmamış orda duruyor
Selena hakkında bana en çok güven veren şey bu istikrarı zaten 2 fal baktı bana ikiside olumsuzilk falım suydu ona sonra tarot atmıştım en son da kelebek attım hepsinde de aynı sonuca vardırmıştı olumsuzdu yani
Öldürelim kezoları yadimi ya ufacık bi gelişme olsa havalara uçucam da yok kıpırtı bile. bi de benimki başka bi kızla beraber napam ben napamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?