Binnaz Abla

cikan nyle ilgliydi ne attin cnm bde
tarot atmıştım. bi arkadaşımın benden hoşlandığını açılıcağını ama devamını getirmiyceğini öyle cesur bi adam olmadığını söylemişti. hakkaten de arkadaşım sevgililer gününde sevgili olmak istediğini söyledi ben lafı çevirdim falan istemedim panik yaptım o zamandan beri de konuşmuyoruz işte bi kaç kez ben yazdım onun dışında yok kayboldu ortadan çocuk

esas knu icin ne ddi

hangisi canım binnaz bilgemi yoksa tellwe bilgehatunmu

evet serkan hoca baya biliyor, medyum süleymanda iyi...acaba baba ve oğlumduur anlamadım gitti.
:)) Allah iyiliğini versin. ama dikkat ettim medyum süleyman kapatmış öyle i kullanıcı yok.dün bi arkadaş medyum serkanın yakın gelecekte dedikleri çıktı diyince şok oldum bi denemek istedim.anda şaşırttı beni

serkanhoca öle şeyler söylediki cuk oturdu resmen. yakın gelecekte dediğinin bitanesi çıktı. süleymanda damatlık kıyafetiyle kapatmamış orda duruyor

serkanhoca öle şeyler söylediki cuk oturdu resmen. yakın gelecekte dediğinin bitanesi çıktı. süleymanda damatlık kıyafetiyle kapatmamış orda duruyor
çıktımıııı nasıl bi dediği çıktı önemsiz bi ayrıntımı yoksa önemli bi konumu?

pambikpiremses

20 senelik deneyim + fotoğraftaki kişi 30 yaşında = asdfghjkl

biri medyum süleymanın 20 senelik deneyimi ile yazısının altınaa yukardaki yorumu yapmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…