- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Canım nerelerdesin yoktun kaç gündürrÖldürelim kezoları ya
Selena hakkında bana en çok güven veren şey bu istikrarı zaten 2 fal baktı bana ikiside olumsuz
Kime baktırdın canım?bir kişiye sadece bir kere fal baktıracaksın yoksa cidden sapıtıyor fallar..durumlar değişebilir ama yüz yüze baktırdıgım kadın sapıttı yani duygularımı bile bilemedi ki ben eskisine karsı artık bır sey hıssetmıyorum galıba gozden uzak olan gonulden de ırak oluyor.. dün bir kadına baktırdım kadını tanımıyorum onceden ıstanbulda cafesı varmıs baktı öyle..ben hattımı degıstırdım ve eskısının arkadası numaramı almıstı..kadın direkt sen numaranı su cocuga mı verdın dedı sok oldum ıste son pısmanlık fayda etmez muhabbetlerıne gıreceksın yenı bırı olacak dedi kı bugunlerde o kısıyı herkes söylüyor..eskisinin ise bir tarafı tutusmus dedı eğer bu fal tutmazsa gel buraya paranı gerı vermeyen ne olsun dedı anlamadım valla...
netten değil canım burada bir kadına .. kadın bırakmıs zaten.öyle baktı ısrar edınceKime baktırdın canım?
hakkında hayırlısı olsn canım. bende senin gibi düşünüyorum bi kere baktırmak lazım cidden sapıtıyolar su falı atıcam birine ama daha karar veremedimnetten değil canım burada bir kadına .. kadın bırakmıs zaten.öyle baktı ısrar edınce
bir kişiye sadece bir kere fal baktıracaksın yoksa cidden sapıtıyor fallar..durumlar değişebilir ama yüz yüze baktırdıgım kadın sapıttı yani duygularımı bile bilemedi ki ben eskisine karsı artık bır sey hıssetmıyorum galıba gozden uzak olan gonulden de ırak oluyor.. dün bir kadına baktırdım kadını tanımıyorum onceden ıstanbulda cafesı varmıs baktı öyle..ben hattımı degıstırdım ve eskısının arkadası numaramı almıstı..kadın direkt sen numaranı su cocuga mı verdın dedı sok oldum ıste son pısmanlık fayda etmez muhabbetlerıne gıreceksın yenı bırı olacak dedi kı bugunlerde o kısıyı herkes söylüyor..eskisinin ise bir tarafı tutusmus dedı eğer bu fal tutmazsa gel buraya paranı gerı vermeyen ne olsun dedı anlamadım valla...
Kızlar ben burda kım kımı begenırse atyorum uygunsa fıyatı bakmıyorum reklammı degılmı dıye hele bıldıgım arkımsa hemen atıyorum onerdugını serkanhocayada attım yıldızname acıkscılta sordum sorumu cok ıyı bınından bellı ama merakım su cokkkk pozıtıfg bır yorum asırııı acaba bız genclerron morelını bozmasın dıyemı boyke yazıyo dedım. Hoş yaşınıda bılmıyoruz ama sızede olumlumuydu pozıtıfmıydı merak ettım bıde ne attınız??? Hanı katınamı yıldıznamemı??evet serkan hoca baya biliyor, medyum süleymanda iyi...acaba baba ve oğlumduur anlamadım gitti.
neresı burasıbir kişiye sadece bir kere fal baktıracaksın yoksa cidden sapıtıyor fallar..durumlar değişebilir ama yüz yüze baktırdıgım kadın sapıttı yani duygularımı bile bilemedi ki ben eskisine karsı artık bır sey hıssetmıyorum galıba gozden uzak olan gonulden de ırak oluyor.. dün bir kadına baktırdım kadını tanımıyorum onceden ıstanbulda cafesı varmıs baktı öyle..ben hattımı degıstırdım ve eskısının arkadası numaramı almıstı..kadın direkt sen numaranı su cocuga mı verdın dedı sok oldum ıste son pısmanlık fayda etmez muhabbetlerıne gıreceksın yenı bırı olacak dedi kı bugunlerde o kısıyı herkes söylüyor..eskisinin ise bir tarafı tutusmus dedı eğer bu fal tutmazsa gel buraya paranı gerı vermeyen ne olsun dedı anlamadım valla...
Kızlar ben burda kım kımı begenırse atyorum uygunsa fıyatı bakmıyorum reklammı degılmı dıye hele bıldıgım arkımsa hemen atıyorum onerdugını serkanhocayada attım yıldızname acıkscılta sordum sorumu cok ıyı bınından bellı ama merakım su cokkkk pozıtıfg bır yorum asırııı acaba bız genclerron morelını bozmasın dıyemı boyke yazıyo dedım. Hoş yaşınıda bılmıyoruz ama sızede olumlumuydu pozıtıfmıydı merak ettım bıde ne attınız??? Hanı katınamı yıldıznamemı??
Numarasi varminetten değil canım burada bir kadına .. kadın bırakmıs zaten.öyle baktı ısrar edınce
Cnm senin fotograf beni cok ürkütüyoSelena hakkında bana en çok güven veren şey bu istikrarı zaten 2 fal baktı bana ikiside olumsuz
ahahaha akşam akşam ıyı oldu bupambikpiremses
20 senelik deneyim + fotoğraftaki kişi 30 yaşında = asdfghjkl
biri medyum süleymanın 20 senelik deneyimi ile yazısının altınaa yukardaki yorumu yapmış:))
medyum serkan da da hıc medyum tipi yok yatellwenin bu hallerı benı öldürüyo kafasına göre ftgraf koyuyo mıllet D ftgrfa bakınca da ben dırek yok ya bu nerden bilcek oluyorum
yok kuzum maalesef ki telefondan da bakmıyor zatenNumarasi varmi
bulundugum şehirde bir kadın ölesine gittik diye baktı bize bırakmıs aslında bu işleri canım..N
neresı burası
Hayir olsun cnm istersen ben yorumlarim icinden gelirseKızlarrttr yardımm lutfenn bir ruya gordum hala etkısındeyım bu sabah 8:30 la 10:30 arası gordum emınım cunku 8:30 da su içmek için uyandım:)) rıya tabırrr edebılenn varmıııı lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?