Binnaz Abla

bir kişiye sadece bir kere fal baktıracaksın yoksa cidden sapıtıyor fallar..durumlar değişebilir ama yüz yüze baktırdıgım kadın sapıttı yani duygularımı bile bilemedi ki ben eskisine karsı artık bır sey hıssetmıyorum galıba gozden uzak olan gonulden de ırak oluyor.. dün bir kadına baktırdım kadını tanımıyorum onceden ıstanbulda cafesı varmıs baktı öyle..ben hattımı degıstırdım ve eskısının arkadası numaramı almıstı..kadın direkt sen numaranı su cocuga mı verdın dedı sok oldum ıste son pısmanlık fayda etmez muhabbetlerıne gıreceksın yenı bırı olacak dedi kı bugunlerde o kısıyı herkes söylüyor..eskisinin ise bir tarafı tutusmus dedı eğer bu fal tutmazsa gel buraya paranı gerı vermeyen ne olsun dedı anlamadım valla...

Kime baktırdın canım?

senin için hayırlısı olsun. valla eski yeniye takılmamak en iyisi. en önemlisi hayırlısını istemek bence

evet serkan hoca baya biliyor, medyum süleymanda iyi...acaba baba ve oğlumduur anlamadım gitti.
Kızlar ben burda kım kımı begenırse atyorum uygunsa fıyatı bakmıyorum reklammı degılmı dıye hele bıldıgım arkımsa hemen atıyorum onerdugını serkanhocayada attım yıldızname acıkscılta sordum sorumu cok ıyı bınından bellı ama merakım su cokkkk pozıtıfg bır yorum asırııı acaba bız genclerron morelını bozmasın dıyemı boyke yazıyo dedım. Hoş yaşınıda bılmıyoruz ama sızede olumlumuydu pozıtıfmıydı merak ettım bıde ne attınız??? Hanı katınamı yıldıznamemı??

N
neresı burası

serkanhoca herkese pozitif yorum mu yapıyor o kadarını bilmiyorum. bana olumsuz söylediği şeylerde oldu.

Arkadaşlar son baktırdığım falları Söyleyeyim size biliyorsunuz fazla yorum Yapmıyorum ama sizlerle oaylaşıyorum kafam karıştı selena içapkın , uzun vadede olmaz dedi ,Bilgehatun ve İlkay olumlu

İlkay her baktırdığım insana olumsuz konuşmuştur ilk defa olumlu konuştu ve İlkay aslında sert ve tok sözlü OLMASINA rağmen iki Yıldır 4 5 ayda bir atıyprum.eski sevgilimden ayrıldığımda bana bundan bir şey olmaz gelir gercı gıder sen bitirmediler o gıder gıder gelir dedi ve HAKLI çıktı umarım bu ilişkimde ilgili dedikleri de doğru olur

Sıra da selena var
Esin inanılmaz bilmiştir ben de hatta yenisinin ismini söylemişti resmen şok olmuştum ama 4 faldan başka baktırmadım Selin imer de yeni sevgilimi bilmiş ve tarif etmişti daha birlikte değilken

Yani ben de fal durumları böyle gerçekten bir kişiye en fazla ıkı kere baktıracaksın sonra kanka moduna giriyorlar

pambikpiremses

20 senelik deneyim + fotoğraftaki kişi 30 yaşında = asdfghjkl

biri medyum süleymanın 20 senelik deneyimi ile yazısının altınaa yukardaki yorumu yapmış:))
ahahaha akşam akşam ıyı oldu bu medyum suleymanla medyum dıgerı telwedemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…