- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Musteri saatiFettah esmasını hangi gezegen saatinde okuyosun canım..
Aynen canım adam balıkçı temel gibi çıkmış.:)) ikiside tellwede
Zamaninda baktirdim cikmadiben baktırmadım ama duvarına baktım samimi bi adama benziyo dikkatimi çekti
O zaman hiç bulaşmayayım bi seferliğine baktırıcam. Memnun kaldıkların kimlerZamaninda baktirdim cikmadi
Saglik olsun :)yok kuzum maalesef ki telefondan da bakmıyor zaten
Marple sorduğun sorunun cevabımı yanlış çıktı zamanla yoksa kendine göre bişeyler söyledi ufak tefek şeylerimi çıkmadı? Bide ne kadar süre geçtiZamaninda baktirdim cikmadi
Canim gecmis zaman olumlu konusmustu ama olmadi hic bir dedigi yaniMarple sorduğun sorunun cevabımı yanlış çıktı zamanla yoksa kendine göre bişeyler söyledi ufak tefek şeylerimi çıkmadı? Bide ne kadar süre geçti
Emine ve binnaz bilge falci aylin birdeO zaman hiç bulaşmayayım bi seferliğine baktırıcam. Memnun kaldıkların kimler
Falcı aylin aynı zamanda meryem olanmı?Emine ve binnaz bilge falci aylin birde
Aynen canım adam balıkçı temel gibi çıkmış.:)) ikiside tellwede
Ben ikisi ayni diye dusunmuyorum bana fallari cok farkliFalcı aylin aynı zamanda meryem olanmı?
Peki meryem nasıl sence?Ben ikisi ayni diye dusunmuyorum bana fallari cok farkli
o adamlar hep ayni kisi tip ve tarz medyum vedat,medyum suleyman,medyum memo. medyum serkan... daha da acar adam yolunu bulmus
her hesap medyum diye basliyo sacma sapan resimler
prim vermeyin bunlara
Gayet iyiPeki meryem nasıl sence?
Inanilmaz
Hangi flci bu hic gulcegim yoktu yuhh ya
HahahahahahahaCnm senin fotograf beni cok ürkütüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?