- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
ahh daha neler çok saçma,bu sorularada falcılar bakarsa artık yazık yaa,alla allla,insanlar şaşırmış artık
Sorma canım dersler başldı kafamı kaldıramıyorumCanım nerelerdesin yoktun kaç gündürr
çook çnce attım iki yıl fln oldu ama ben beğenmedimya cnm sen nesibeyede atmıştın değilmi? onun falı nasıldı sana?
ay buna çok güldüm. bi aksilik olmazsa bi sene ömrü var demiş ölümü engelleyecek ne gibi bi aksilik olabilir kiInanilmaz
ya ölmezse,bi aksilik olmuş ölmemiş demek için heraldeeay buna çok güldüm. bi aksilik olmazsa bi sene ömrü var demiş ölümü engelleyecek ne gibi bi aksilik olabilir ki
vay uyanık arkasını da düşünüyoya ölmezse,bi aksilik olmuş ölmemiş demek için heraldee
baktırdıgın kısıler hakkında yorum alabılırmıyız:)merhaba herkese yeniyim bende buralarda ama uzun süredir fal atıyorum
dün deniz devrim e ve falalemdeki aslı zade ye fal attım baktıranlar yorum yazabilir mi? LÜTFEN
baktırdıgın kısıler hakkında yorum alabılırmıyız:)
tellwe saraylı?çok kişiye baktırdım ve genelde tutturan pek olmadı
En yakın Nesibe ydi bugüne kadar o da en son falda yanıldı ama falları yarı yarıya tutuyor bende
Bilge genelde yarı yarıya bilenlerden
Hiç bilemeyenler : Selin İmer, Maya Demir, Lale, Medyumselena, Falcı Aylin, Emine, falalem Meryem
aklıma ilk gelenler böyle
tellwe saraylı?
selenaya atmayı düşünüyodum oda mı bilemediçok kişiye baktırdım ve genelde tutturan pek olmadı
En yakın Nesibe ydi bugüne kadar o da en son falda yanıldı ama falları yarı yarıya tutuyor bende
Bilge genelde yarı yarıya bilenlerden
Hiç bilemeyenler : Selin İmer, Maya Demir, Lale, Medyumselena, Falcı Aylin, Emine, falalem Meryem
aklıma ilk gelenler böyle
selenaya atmayı düşünüyodum oda mı bilemedi
aaaaabana acayip patladı
Canım alice in wonderlandı izleyin kırmızı kraliçe bu kadın :) dur beyazıyla değiştireyimdegissen keske bende sevmiyorum
Bence vasatserap sultan hakkıda ne düşünüyorsunuz?
Bence vasat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?