Sevdalibasim Haydar Bey'i deneyebilirsin
yaa canım sen başka falcı arama bence,en popüler falcılardan geçmişsin zatençok kişiye baktırdım ve genelde tutturan pek olmadı
En yakın Nesibe ydi bugüne kadar o da en son falda yanıldı ama falları yarı yarıya tutuyor bende
Bilge genelde yarı yarıya bilenlerden
Hiç bilemeyenler : Selin İmer, Maya Demir, Lale, Medyumselena, Falcı Aylin, Emine, falalem Meryem
aklıma ilk gelenler böyle
An'ı çok güzel biliyoda gelecek için bilmiyorum tabii, ama evet :) pembeci olabilirayy hayır çok kötuydu bana bir hafta verdi tabiki patladı fazla pembeci o bence
yaa canım sen başka falcı arama bence,en popüler falcılardan geçmişsin zaten
Gelckte tarh flnmi patldibana acayip patladı
serap sultan hakkıda ne düşünüyorsunuz?
Gelckte tarh flnmi patldi
aynen canım,bir parlayıp birden sönüyorlar zatenhaklısın valla ama tutturan önemli populerler faso füso
Cnm biz sevglmz donckmi dye bktryrzda genel olark patlayn o olsunyok tarih değildi sınav sonucu sordum çok başarılı olacak dedi çaktım sınavda
Cnm biz sevglmz donckmi dye bktryrzda genel olark patlayn o olsun
patladı bendeserap sultan hakkıda ne düşünüyorsunuz?
ester kira bende öyle böle değildi hemde ne patlama,ester kira ya baktıran var mı nasıl çıktı mı?
Tatim sen ders icinmi fal atiyonkız bırak sevgili ne asıl bir yıl uzadı okulum
başlamışım sevgilisine
Tatim sen ders icinmi fal atiyon
Politikadan degil bdv den gitmis giderkende gene benimle ban puani yaristirmis manyak yaCherry yine banlanmışsın, yine politika mı yaptınneyse gelen ban politikadan gelsin fazla özletme ama
Kizlar venusamber kahvemi tarotmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?